Astu
sisään
Koskelan
Lehmukseen

Koskelan Lehmus | Koskela, Helsinki

Fira Osku eli asumisosuuskunta on uusi tapa asua. Uusi tapa on aidosti vuokra- ja omistusasumisen välimuoto ja siinä on piirteitä niistä molemmista. Tavoitteenamme on aloittaa rakentaminen marraskuussa 2019, jolloin arvioitu valmistumisaika on huhtikuu 2021.

Kehittyvä kerrostalo

Asumisosuuskuntatalo Koskelan Lehmus ja ympäröivä kortteli ovat osa Helsingin kaupungin Kehittyvä kerrostalo -ohjelmaa. ”Helsingin kaupungin Kehittyvä kerrostalo  ohjelman tavoitteena on yhteistyöllä lisätä kerrostaloasumisen laatua, houkuttelevuutta ja uusia yksilöllisiä ratkaisuja. Kehittyvä kerrostalo -ohjelma vastaa kerrostalojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyviin teknisiin, toiminnallisiin, esteettisiin, sosiaalisiin, asuntopoliittisiin ja rakentamisprosessin kehittämistarpeisiin.
Ohjelma tarjoaa rakennuttajille tilaisuuden kokeilla uutta ja saada kaupungin asiantuntijoiden sparrausta kehitystyöhön. Ohjelma tarjoaa myös näkyvyyttä kehittämishankkeelle. Asukkaille ohjelma tarkoittaa uusia asumisen vaihtoehtoja ja esimerkkejä kerrostaloasumisen laadun parantamiseen.”
Lue lisää ohjelmasta osoitteessa www.hel.fi/kanslia/kehittyva-kerrostalo-fi.

Esitteet

Kohde-esite Sisustusvalinnat Asumisosuuskunta-esite

Tutustu asuntoihin

Katso yksiöt ja kaksiot  Katso kolmiot ja neliö


KOSKELAN LEHMUKSESSA NELIÖT RIITTÄVÄT KOKO PERHEELLE

Helsingin asumisosuuskuntatalo Koskelan Lehmus valmistuu Koskelantien ja Paviljonkikujan väliselle kaistaleelle Koskelan sairaala-alueen viereen.

Rakentuva kortteli käsittää kaiken kaikkiaan neljä rakennusta, joista kaksi ovat asumisosuuskuntataloja. Tontin vierestä löytyvä kaunis sairaalapuisto tullaan säilyttämään suurimmalta osin tulevien asukkaiden virkistykseksi.

Koskelan Lehmus koostuu kahdesta rakennuksesta, joihin valmistuu yhteensä 50 kotia. Kohteessa hyödynnetään ekologisia ratkaisuja, kuten älykästä kulutuksenseurantaa. Tulevat asukkaat pääsevät valitsemaan koteihinsa sisustuksen valmiiksi mietityistä tyylikokonaisuuksista.

Asuntojakauma:

1h + kt: 1 kpl 36 m²
2h + kt: 18 kpl 42,5 – 56,5 m²
2-3h + kt: 6 kpl 56 m²
3h + kt: 16 kpl 65 – 75,5 m²
4h + kt: 9 kpl 90 m²

Tavoitteenamme on aloittaa rakentaminen marraskuussa 2019, jolloin arvioitu valmistumisaika on huhtikuu 2021.

Tutustu Koskelan Lehmukseen ja varaa tuleva kotisi!

Asunnot  Taloyhtio  Asuinalue

 

Koskelan Lehmus - julkisivu

Tutustu asuntoihin ja varaa mieleisesi

Yksiöt ja kaksiot

1H / 2H / 2-3H + KT 36-56,5 m²

Katso vapaat asunnot

Kolmiot ja neliöt

3H / 4H + KT 65-90 m²

Katso vapaat asunnot

Asuntojen sijainti

Miksi asumisosuuskunta?

Rahaa muuhunkin kuin asumiseen – Olet oma vuokranantajasi

Osuuskunnan liittymismaksu on kokonaisuudessaan 16 % asunnon rakentamiskustannuksista. Voit maksaa liittymismaksun kolmessa erässä hankkeen edetessä, arviolta noin 16 kk aikana (asunnon varauksesta kohteen luovutukseen), alkaen 790 € varausmaksusta. Muutettuasi asuntoon maksat maltillista kuukausivuokraa. Olet osuuskunnan jäsenenä oma vuokranantajasi. Vuokralaisena olet oikeutettu myös asumistukeen.

Omistusasumisen laatua vuokra-asumisen vapaudella

Osuuskunnan jäsenyyden myötä saat vuokraoikeuden asuntoon. Huoneiston juridisena omistajana on osuuskunta. Pääset osuuskunnan jäsenenä vaikuttamaan asumisyhteisön päätöksentekoon, kuten omistusasumisessa.

Voit myös valita kotisi ilmeen ja sisustuksen valmiiksi mietityistä tyylikokonaisuuksista.

Osuuskuntatalo on turvallinen ja ekologinen valinta

Asumisosuuskunnassa asuminen on turvallista ja varmaa. Osuuskunnan jäsenenä oikeutesi on paremmin turvattu kuin tavallisessa vuokra-asunnossa, sinun ei tarvitse esimerkiksi huolehtia vuokranantajan vaihtumisesta. Rakentamamme osuuskuntatalot ovat aina uusia, joten suurista remonteistakaan ei tarvitse huolehtia vuosikymmeniin. Voit nauttia edullisemmasta asumisesta ilman lainataakkaa ja osuuskunnan jäsenenä voit vaikuttaa vuokratasoon yhdessä muiden osuuskunnan jäsenten kanssa. Osuuskuntatalot ovat uusia energiatehokkaita taloja, joissa ominaista on  älykäs kulutuksen seuranta.

Polku osuuskuntalaiseksi

Fira Osku asukaspolku

Ota meihin yhteyttä

Uusi kotisi odottaa sinua

Haluako lisätietoja? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme!

osku@fira.fi

P. 040 645 8087


Ayala Maimon

Ayala Maimon
Palveluinsinööri

+358 405 249 600
ayala.maimon@fira.fi

Jätä yhteydenottopyyntö