RAKENNA OMA PALASI KAUPUNKIA

 

Liity mukaan!

IHMISTEN NÄKÖISIÄ KOTEJA

Ryhmärakentamisessa rakennuttajana toimii perinteisen rakennusyrityksen sijaan joukko yksityisiä ihmisiä. Voit itse valita missä vaiheessa prosessia lähdet mukaan ja kuinka paljon vaikutat lopputulokseen.
Ryhmärakentamalla on aina tehty ihmisten näköisiä koteja. Helsingin ensimmäinen ryhmärakennuskohde valmistui yli sata vuotta sitten. 60 vuoden ajan se oli merkittävä rakennusmuoto, kunnes grynderit valtasivat alan 1950-luvun jälkeen. Nyt aika on kypsä ryhmärakentamisen paluulle. Uusia rakennuskohteita on aloitettu jo Jätkäsaaressa ja Kalasatamassa.
Tutustu ryhmärakentamiseen, liity osaksi yhteisöämme ja tule mukaan rakentamaan sinun näköistäsi kaupunkia!

Vaikutat asuinympäristöösi

Asumiseen liittyvien tarpeidesi saralla olet maailman johtava asiantuntija. Ryhmärakentaminen poistaa muurin asukkaiden ja suunnittelijoiden väliltä. Voit rakentaa juuri sellaisen kodin kuin itse haluat

Hyödyt taloudellisesti

Ryhmärakentamalla tiedät mitä saat. Rakentaminen on isoa bisnestä ja asuntojen hinnat todella korkeita. On aika muuttaa pelisääntöjä, ja tehdä sinusta oman asuntosi perustajaurakoitsija. Maksat vain toteutuneista rakennuskustannuksista.

Hyppää mukaan silloin kun haluat

Joustava palvelumallimme tarjoaa kaikille ryhmärakennusprojekteista eri syistä kiinnostuneille – yksittäisistä asunnonostajista tonttinsa täydennysrakentamisesta haaveileviin taloyhtiöihin – mahdollisuuden tulla mukaan vaikuttamaan haluamassaan vaiheessa.

Lue lisää ryhmärakentamisesta ja tule mukaan rakentamaan ihmisten näköistä kaupunkia!

 

lue lisää