Sompasaaren-
laituri 12

Asukkaiden näköisiä koteja meren läheisyydessä

 

 

Tämä kohde on loppuunmyyty. Katso myynnissä olevat kodit ja tilaa uutiskirjeemme, jolloin saat ensimmäisenä tietoa myyntiin tulevista uudiskohteistamme.

Katso kohteet ja tilaa uutiskirje täältä

Sompasaarenlaituri 12

Sompasaareen nousee Firan seuraava ryhmärakennuttamiskohde. Hanke toteutetaan Helsingin kaupungilta HITAS-ehdoin vuokratulle tontille. Tontti sijoittuu Sompasaaren kortteliin 10634, Sompasaarenlaiturin ja Kaljaasi Fortunan kadun risteykseen, osoitteeseen Sompasaarenlaituri 12.

Kerrostaloon tulee kuudesta kahdeksaan kerrosta. Valtaosasta asunnoista aukeaa merinäköala. Tavoitteena on, että asunnot palvelevat mahdollisimman monenlaisia elämäntilanteita.

Asukasryhmän kokoaminen käynnistyi syksyllä 2018. Asunnot ovat varattavissa 06/2019 alkaen.

Huom! – Kohteen rakennuttaryhmä on kasassa ja kaikki asunnot on sitovasti varattu.

Lisätietoa hankkeesta voit lukea blogistamme.

Lataa esite

Helsingin Kalasatamaan rakentuvan monimuotoisen asumisen SunZeb-korttelin suunnittelu etenee. Kortteliin rakennetaan asuntoja, joissa asumisen laatu ja energiatehokkuus viedään tulevaisuuden vaatimusten tasolle. Kortteli on ensimmäinen laatuaan maailmassa.

Kohde toteutetaan SunZEB (SunZeroEnergyBuilding) -ideologiaan perustuvalla suunnitteluratkaisulla. Konsepti mahdollistaa suuret ikkunapinnat ja miellyttävät sisäolosuhteet kaikkina vuodenaikoina. Kesällä auringon energia kerätään talteen ja ylilämpö hyödynnetään kaukojäähdytysjärjestelmän avulla Helsingin kaukolämpöverkossa. Toisaalta talviaikaan matalalta tuleva auringon säteily lämmittää tiloja ja tuo runsaasti luonnonvaloa asuntoihin myös vuoden harmaimpina päivinä.


dokumentit


Asuntojen sijainti

Miksi ryhmärakentaminen?

Ryhmärakentamisessa olet oikeasti osa rakennusprosessia. Säästät myös asuntosi neliöhinnasta, koska maksat vain toteutuneista rakennuskustannuksista. Tämän hankkeen ryhmärakennuttajakonsultti ja projektijohtourakoitsija Fira takaa kattohinnan, jonka yli kustannukset eivät nouse.

Ryhmärakentamisessa tai -rakennuttamisessa rakennuttajana toimii perinteisen rakennusyrityksen sijaan joukko yksityisiä ihmisiä. Voit itse vaikuttaa siihen missä vaiheessa prosessia lähdet mukaan ja kuinka paljon vaikutat lopputulokseen. Lue lisää ryhmärakentamisesta.

Polku ryhmärakentajaksi

Polku ryhmärakennuttajaksi


Haluatko lisätietoja tulevista hankkeistamme tai ryhmärakentamisesta?

Tilaa ryhmärakentamisen uutiset tai jätä viestiSähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@fira.fi

Mika Karkulahti

Ryhmärakennuttajakonsultti
Ryhmärakentaminen
+358 50 5641125
mika.karkulahti@fira.fi