Putkiremontit kerrostaloyhtiöille

Elämäsi helpoin putkiremontti

 

 

 

 

VOIKO PUTKIREMONTTI OLLA KETTERÄ, NOPEA JA HYVÄ KOKEMUS?

Fira Ketterä on parempi tapa tehdä putkiremontti, jonka lähtökohtana ovat elämisen tarpeet kodeissa ja koko kiinteistössä. Fira Ketterä on putkiremonttikonsepti kerrostaloyhtiöille, jossa koko remontin voi ostaa hankesuunnittelusta toteutuksen loppuun asti yhtenä kokonaisuutena. Putkiremontti on kokonaisuus, jossa työ alkaa kauan ennen kuin ensimmäistäkään vanhaa laattaa irrotetaan kylpyhuoneen lattiasta. Remontoimme 1000 kylpyhuonetta vuodessa ja meillä on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat – tiedämme, että tätä osaamista kannattaa hyödyntää jo hankkeen valmistelu- ja suunnitteluvaiheessa.

Haluamme tarjota alan parhaan palvelukokemuksen. Ketterän konseptin avulla putkiremontti on mahdollista toteuttaa jopa kahdessa viikossa.

Alkuun pääset helposti ilmaisella putkiremonttikonsultaatiolla.

Tutustu tapaamme toimia

Mikä on Fira Ketterä?

 

Putkiremontti isossa taloyhtiössä

 

Normaalia lyhyempi asukashaitta

Remontin kesto riippuu paljolti siitä, miten se on suunniteltu toteutettavaksi. Fira Ketterässä suunnittelu ja toteutus on yhdistetty, joten kestoon on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa valitsemalla nopeasti asennettavia ratkaisuja. Aikataulutamme remontin toteutuksen kylpyhuonekohtaisesti tunnin tarkkuudella.
→ Lue lisää.

Kustannukset pysyvät kurissa

Jotta budjetissa ja aikataulussa pysytään, on suunnitteluvaihe erittäin tärkeää tehdä hyvin. Näin putkiremontista tulee hallittava kokonaisuus, jossa ei makseta turhasta. Remontille annetaan tavoitehinta ja kattohinta, jota enempää remontti ei maksa. Kaikki osapuolet sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin ja kustannusten läpinäkyvyyteen.
→ Lue lisää

Lähtökohtana asumisen tarpeet

Osakkaat ovat taloyhtiönsä parhaita asiantuntijoita. Vain he voivat kertoa, mitä putkiremontilta halutaan. Oleellista on kysyä ensin asukkailta, mitä asumiselta taloyhtiössä toivotaan ja miten putkiremontin halutaan siihen vaikuttavan. Asumisen toiveet priorisoidaan yhdessä ja tekniset ratkaisut valitaan niiden mukaan.
→ Lue lisää

Referenssejä

StarttipakettiStarttipaketti

Osakastoiveet putkiremontissaOsakastoiveet

Fira VerstasFira Verstas

 

TyömaavierailutTyömaavierailut

Kotyo tiedostuskanavaTaloyhtiön oma tiedotuskanava

PalveluinsinööriOma palveluinsinööri

Neuvonta-ajatSuunnitteluajat

3D-suunnitelmat3D-suunnitelmat kylpyhuoneista

Ketterä showroomShowroom

Näin putkiremontti etenee

 • Hankkeen käynnistäminen
  Usein putkiremontin tarve on tiedossa jo pari vuotta etukäteen. Tämä aika kannattaa käyttää hyödyksi ja visioida rohkeasti. Mitä taloyhtiössänne toivotaan asumiselta?  Voisitteko hyödyntää tilaisuuden esimerkiksi pihan uudistamiseen, yhteisten tilojen uudelleensuunnitteluun, yhteisöllisyyden lisäämiseen tai muiden remonttien toteuttamiseen samalla? Laajemmasta visiosta kannattaa käydä keskusteluja hyvissä ajoin, jotta voitte tuoda toiveenne esiin hankesuunnittelussa.
  Kannattaa kartoittaa myös putkiremontin rahoitusvaihtoehtoja. Täydennysrakentaminen voi olla yksi mahdollisuus rahoittaa taloyhtiön korjauksia. Firalla on taloyhtiölle maksuton täydennysrakentamisen palvelu, jossa arvioimme potentiaalin täydennysrakentamiselle ja etsimme taloyhtiön puolesta sijoittajan mukaan hankkeeseen.
 • Hankesuunnittelu
  Hankesuunnittelussa määritellään tavoitteet, toteutustapa ja laajuus. Suunnitteluvaiheeseen kannattaa panostaa, koska siinä tehtyjen ratkaisujen perusteella lyödään käytännössä lukkoon myöhemmät kustannukset. Päätöksenteon tueksi taloyhtiön kunnosta ja korjaustarpeista sekä osakkaiden toiveista tehdään tarvittavat kartoitukset ja selvitetään vaihtoehdot tekniselle toteutukselle.
  Fira Ketterä kannattaa ottaa mukaan jo putkiremontin hankesuunnitteluun. Näin varmistetaan suunniteltavien ratkaisujen järkevyys ja toteutettavuus. Vahvuutemme on lisäksi viestintä ja kyky hyödyntää monipuolisia osallistavia menetelmiä, jolla saadaan taloyhtiön osakkaiden näkemykset ja toiveet tehokkaasti osaksi päätöksentekoa. Oleellista on, että remontti tehdään taloyhtiönne yksilöllisten tarpeiden, tilanteen ja muodostetun yhteisen vision mukaisesti.
 • Suunnittelu
  Suunnitteluvaiheessa ratkaistaan remontin yksityiskohdat hankesuunnitelmassa määritellyn kokonaisratkaisun mukaisesti. Lopputuloksena ovat varsinaiset toteutussuunnitelmat ja piirustukset, joiden perusteella työt voidaan aloittaa.
  Fira Ketterä hyödyntää suunnitteluohjauksessa Big Room-työskentelyä, joka kokoaa remontin kaikki suunnittelijaosapuolet saman pöydän ääreen. Laaja asiantuntemus varmistaa monipuoliset ratkaisuvaihtoehdot ja eri osa-alueiden suunnitelmien yhteensopivuuden. Järkevä kokonaissuunnittelu säästää kustannuksissa ja usein lyhentää remonttiin kuluvaa aikaa.
 • Remontin toteuttaminen
  Fira Ketterä tekee putkiremontin kotia kunnioittaen. Haluamme antaa asukkaille mahdollisuuden monipuoliseen oman kodin kehittämiseen putkiremontin yhteydessä. Asiakastyytyväisyyden keskiarvo remonteissamme on 4,2/5.
  Osakkaiden kylpyhuonesuunnitelmista vastaa kohdekohtainen palveluinsinööri. Jokainen osakas saa esimerkiksi 3D-kuvan tulevasta kylpyhuoneestaan, jolloin suunnitelmat on helppo hahmottaa. Aktiivisella kehitystyöllä olemme saaneet remontin asuntokohtaisen keston jopa puolitettua.
  Voimme toteuttaa putkiremontin joko perinteisenä kilpailu-urakkana, joka sisältää pelkästään toteutuksen valmiiden suunnitelmien pohjalta tai Fira Ketterä-mallilla, jossa koko remontin voi ostaa hankesuunnittelusta toteutuksen loppuun asti yhtenä kokonaisuutena.

Lue lisää blogista

Ota Yhteyttä

Sami Kokkonen

Johtaja
Putkiremontit & asuntokorjaukset
+358 400 204 250
sami.kokkonen@fira.fi

Täyttämällä lomakkeen voit jättää viestin tai varata suoraan ilmaisen kohdekartoituksen.Mietityttääkö vielä?

Lataa putkiremonttiopas