Murretaan sitkeät putkiremppamyytit! Remontti voi olla ketterä, nopea ja hyvä kokemus.

putkiremonttien vallankumous

Tuomme palvelunäkökulman putkiremontteihin ja korjausrakentamiseen. Suomen rakennuskanta on melko vanhaa, joten putkiremontti koskettaa yhä useampia. Siksi palvelunäkökulma on meille tärkeä.
Murramme putkiremontteihin sitkeästi liittyvät myytit tarjoamalla alan parhaan palvelukokemuksen. → Lue lisää ketterästä putkiremontista.
Ota yhteyttä

Näin putkiremontti etenee:
 • Hankkeen käynnistäminen

  Usein putkiremontin tarve on tiedossa jo pari vuotta etukäteen. Tämä aika kannattaa käyttää hyödyksi ja visioida rohkeasti. Mitä taloyhtiössänne toivotaan asumiselta?  Voisitteko hyödyntää tilaisuuden esimerkiksi pihan uudistamiseen, yhteisten tilojen uudelleensuunnitteluun, yhteisöllisyyden lisäämiseen tai muiden remonttien toteuttamiseen samalla? Laajemmasta visiosta kannattaa käydä keskusteluja hyvissä ajoin, jotta voitte tuoda toiveenne esiin hankesuunnittelussa.

  Kannattaa kartoittaa myös putkiremontin rahoitusvaihtoehtoja. Täydennysrakentaminen voi olla yksi mahdollisuus rahoittaa taloyhtiön korjauksia. Firalla on taloyhtiölle maksuton täydennysrakentamisen palvelu, jossa arvioimme potentiaalin täydennysrakentamiselle ja etsimme taloyhtiön puolesta sijoittajan mukaan hankkeeseen.

 • Hankesuunnittelu

  Hankesuunnittelussa määritellään tavoitteet, toteutustapa ja laajuus. Suunnitteluvaiheeseen kannattaa panostaa, koska siinä tehtyjen ratkaisujen perusteella lyödään käytännössä lukkoon myöhemmät kustannukset. Päätöksenteon tueksi taloyhtiön kunnosta ja korjaustarpeista sekä osakkaiden toiveista tehdään tarvittavat kartoitukset ja selvitetään vaihtoehdot tekniselle toteutukselle.

  Fira Ketterä kannattaa ottaa mukaan jo putkiremontin hankesuunnitteluun. Näin varmistetaan suunniteltavien ratkaisujen järkevyys ja toteutettavuus. Vahvuutemme on lisäksi viestintä ja kyky hyödyntää monipuolisia osallistavia menetelmiä, jolla saadaan taloyhtiön osakkaiden näkemykset ja toiveet tehokkaasti osaksi päätöksentekoa. Oleellista on, että remontti tehdään taloyhtiönne yksilöllisten tarpeiden, tilanteen ja muodostetun yhteisen vision mukaisesti.

 • Suunnittelu

  Suunnitteluvaiheessa ratkaistaan remontin yksityiskohdat hankesuunnitelmassa määritellyn kokonaisratkaisun mukaisesti. Lopputuloksena ovat varsinaiset toteutussuunnitelmat ja piirustukset, joiden perusteella työt voidaan aloittaa.

  Fira Ketterä hyödyntää suunnitteluohjauksessa Big Room-työskentelyä, joka kokoaa remontin kaikki suunnittelijaosapuolet saman pöydän ääreen. Laaja asiantuntemus varmistaa monipuoliset ratkaisuvaihtoehdot ja eri osa-alueiden suunnitelmien yhteensopivuuden. Järkevä kokonaissuunnittelu säästää kustannuksissa ja usein lyhentää remonttiin kuluvaa aikaa.

 • Remontin toteuttaminen

  Fira Ketterä tekee putkiremontin kotia kunnioittaen. Haluamme antaa asukkaille mahdollisuuden monipuoliseen oman kodin kehittämiseen putkiremontin yhteydessä. Asiakastyytyväisyyden keskiarvo remonteissamme on 4,2/5.

  Osakkaiden kylpyhuonesuunnitelmista ja viestinnästä vastaa kohdekohtainen palveluinsinööri. Jokainen osakas saa esimerkiksi 3D-kuvan tulevasta kylpyhuoneestaan, jolloin suunnitelmat on helppo hahmottaa. Aktiivisella kehitystyöllä olemme saaneet remontin asuntokohtaisen keston jopa puolitettua.

  Voimme toteuttaa putkiremontin joko  perinteisenä kilpailu-urakkana, joka sisältää pelkästään toteutuksen valmiiden suunnitelmien pohjalta tai Fira Ketterä-mallilla, jossa koko remontin voi ostaa hankesuunnittelusta toteutuksen loppuun asti yhtenä kokonaisuutena.

 • Remontin rahoitus

  Fira Ketterä on sopinut Santanderin kanssa kumppanuudesta, jonka ansiosta asiakkaillamme on mahdollisuus rahoittaa putkiremontin yhteydessä tehtävät kodin ja kylpyhuoneen muutostyöt Santanderin lainalla.

  Tutustu lainavaihtoehtoihin tästä

Lue lisää paremmasta putkiremontista!

Fira ketterä

Alkaako putkiremontti olla ajankohtainen?

Varaa kohdekartoitus

Putkiremontti asukkaita varten

Putkiremontti on kokonaisuus, jossa työ alkaa kauan ennen kuin ensimmäistäkään vanhaa laattaa irrotetaan kylpyhuoneen lattiasta. Me Fira Palveluilla uskomme siihen, että putkiremontit on järkevintä toteuttaa kokonaisuutena. Remontoimme 1000 kylpyhuonetta vuodessa ja meillä on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat – uskomme, että tätä osaamista kannattaa hyödyntää jo hankkeen valmistelu- ja suunnitteluvaiheessa.

Toteutamme remontin joko kilpailu-urakkana tai Fira Ketterä-mallilla, jossa koko remontin voi ostaa hankesuunnittelusta toteutuksen loppuun asti yhtenä kokonaisuutena.  Lähdemme siitä, että putkiremontin tulee olla asukkaalle mahdollisuus kehittää omaa kotiaan ja toteuttaa siihen liittyviä toiveita. Fira Palveluiden vahvuudet ovat erinomaisessa asiakaspalvelussa, kyvyssä osallistaa osakkaat putkiremontin suunnitteluun ja tehokkaassa toteutuksessa.

Tuotantomme tekninen osaaminen on monipuolista – teemme sekä perinteisiä putkiremontteja, sukituksia että näiden yhdistelmiä. Kehittämämme putkiremonttien aikataulutus- ja johtamismallin ansiosta remontin asuntokohtainen kesto on saatu jopa puolitettua 12 viikosta 6 viikkoon.

Referenssejä

Asuntorakentaminen

Liike- ja toimitilarakentaminen

Modernisointi

Modules

Putkiremontit

As Oy Aurinkoniitty - "Ilpo ansaitsee erityiskiitoksen!"

Kolkekannaksentie 12, Espoo,
08/2014 - 08/2015

As Oy Haukitupa ja As Oy Haukipato - "Avuliaisuus, nopeus ja aina tavoitettavissa!"

Hauenkalliontie 4, Espoo,
03/2015 - 12/2015

As Oy Kaarenkeiju - "Kyllä naiset osaa!"

Louhelantie 1, Helsinki,
01/2015 - 04/2016

As Oy Kankurinkatu 4 - "Customer service made me happy!"

Kankurinkatu 4, Helsinki,
09/2014 - 07/2015

As Oy Myllytontti

Mahlamäentie 7, Nurmijärvi,
06/2016 - 09/2016

As Oy Mäkitorpantie 25 ja 27 - "Tämä oli hoidettu hyvin!"

Mäkitorpantie 25, Helsinki,
11/2015 - 06/2016

As Oy Niittykumpu - "Avulias asenne ja nopea reagointi!"

Niittykumpu 1, Espoo,
03/2015 - 11/2016

As Oy Satumaanpolku - "Ystävällisyys on valttinne!"

Satumaanpolku 5, Helsinki,
08/2016 - 12/2016

As Oy Ulvilantie - "Loppusiivous sinetöi paketin!"

Ulvilantie 15, Helsinki,
12/2014 - 12/2015

Ota Yhteyttä

Täyttämällä lomakkeen voit jättää viestin tai varata suoraan ilmaisen kohdekartoituksen.Ilmo Pöntinen

Projektipäällikkö. Myynti: putkiremontit
+358 400 262 500

Marko Niskanen

Johtaja | Fira Ketterä
Myynti ja liiketoiminnan kehitys | Putkiremontit
+358 40 354 3430

Perttu Paavola

Projektipäällikkö, Myynti: putkiremontit
Fira Ketterä
+358 45 131 0987

Sami Kokkonen

Toimitusjohtaja | Fira Palvelut Oy
Johtaja | Putkiremontit
+358 400 204 250