Etusivu Vuosikertomus 2017

Fira
Vuosikertomus 2017

Lataa PDF

 

Valta ihmisille

Building Movement tarkoittaa ilmiötä, joka syntyy, kun ihmiset ottavat yhä suuremmin osaa rakentamiseen. Se kuvaa myös Firan kasvun ja uudistumisen suuntaa: rakennetaan yhdessä hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkeja ja fiksumpaa yhteiskuntaa.


Firan suunta

Toimitusjohtajalta

Viime vuosi oli jälleen Firalle vahvaa kehittymisen ja kasvun aikaa. Konsernin liikevaihto kasvoi 29 prosenttia ja oli 217,4 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Fira lyhyesti

Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana ja asukkaidensa ehdoilla. Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka haluaa olla mukana tässä megatrendissä ja kehittää rakennusalaa kohti asiakaslähtöistä palveluliiketoimintaa.

Lue lisää

Fira suuntaa kohti ihmistä

Visiomme tulevasta

Ihmiset haluavat sujuvaa arkea niin kotona kuin työssä. Digitaalisuus, uudet teknologiat ja alustatalous mahdollistavat elämää helpottavia ja helppokäyttöisiä palveluita ja älykkäitä ratkaisuja ihmisille.             ||||||| .

Lue lisää

Tunnusluvut

Konsernin liikevaihto ja henkilöstömäärä ovat kasvaneet kannattavasti vuodesta 2009 lähtien ja kasvun ennustetaan jatkuvan.


Liiketoiminta-alueet

Rakentamisliiketoiminta

Fira Oy:n vuosi 2017 sai komean päätöksen, kun joulukuussa allekirjoitettiin yhtiön kaikkien aikojen suurin urakkasopimus.

Lue lisää

Palveluliiketoiminta

Systemaattisesti uusia liikeideoita testaamaan. “Mitä jos muut rakentajat olisivatkin potentiaalisia asiakkaita?”

Lue lisää

Älyliiketoiminta

Firan älyliiketoiminta sai vuonna 2017 päätökseen Starters-kierroksen, jossa annettiin neljälle tiimille mahdollisuus uudistaa rakennusalaa ketterästi.

Lue lisää


Tutustu myös aiempiiin vuosikertomuksiimme