Etusivu uutiset Tiedote: Firan toimitusjohtajalle poliisin ansiomitali

Ajankohtaista

Tiedote: Firan toimitusjohtajalle poliisin ansiomitali

February 16, 2017

Uutiset

Rakennusalaa uudistavan Firan toimitusjohtajalle Jussi Aholle annettiin tänään 16.2. poliisin kullattu ansiomitali. Kunniamerkin myönsivät sisäministeri Paula Risikko ja poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen. Aho sai ansioristin työstään korruption ja harmaan talouden ennaltaehkäisyssä. Ansiomerkki on harvinainen siviilitehtävissä työskenteleville ja ainutlaatuinen yritysjohdon edustajalle.

Aho on esiintynyt asiassa julkisuudessa ja painottanut kulttuurin merkitystä väärinkäytösten torjunnassa. Avoin ja vuorovaikutteinen yrityskulttuuri mahdollistaa hyvän ja reilun liiketoiminnan. Vastuu yrityskulttuurin kehittämisestä on ensisijaisesti yritysjohdolla.

– On vaikea kuvitella, että mikään muu tunnustus voisi merkitä minulle henkilökohtaisesti niin paljon kuin tämä merkitsee. On hienoa, että Suomessa tällaisesta työstä voi saada näin merkittävän tunnustuksen. Koen myös, että tämä on samalla arvostus Firassa asian eteen tehtyä työtä kohtaan. Koko Suomen yhteiskunnan toimivuus ja kehittyminen perustuvat läpinäkyvän ja reilun toiminnan varaan, toteaa Aho.

 

Lisätietoja:
Jussi Aho
Puh. 040 826 1146
Sähköposti: jussi.aho@fira.fi

Lue lisää