Etusivu uutiset Riskejä pienentäen ja jatkuvuutta turvaten

Tiedote Turvallisuus

Riskejä pienentäen ja jatkuvuutta turvaten

March 20, 2020

Uutiset

Koronavirusta koskevilla toimintaohjeilla haluamme omalta osaltamme varmistaa asiakkaidemme, kumppaniemme ja henkilöstömme terveyden ja turvallisuuden. Pidämme yhteyttä asiakkaisiimme ja kumppaneihimme entistäkin tiiviimmin, mutta kasvokkain tapaamisen sijaan suosimme nyt puheluita ja etäpalavereja.

Firan valmiusryhmä kokoontuu päivittäin arvioimaan koronaviruksen aiheuttamia vaikutuksia hankkeisiin ja liiketoimintaan. Valmiusryhmän tärkein tehtävä on etsiä ratkaisuja koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen ja näin ollen varmistaa asiakkaiden hankkeiden eteneminen parhaalla mahdollisella tavalla. Seuraamme päivittäin jokaisessa hankkeessa koronaviruksen vaikutuksia ja haemme näihin aktiivisesti ratkaisuja. Viestimme jatkossa hankkeittain, kaksi kertaa viikossa, asiakkaille ja hankkeen keskeisille osapuolille koronan vaikutuksista kyseisen työmaan toimintaan, sekä millä toimenpiteillä näitä vaikutuksia ratkaistaan.

Noudatamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä viranomaisten ja Rakennusteollisuuden ohjeita:

  • Aina kun mahdollista, suosimme etäpalavereita asiakkaidemme, toimittajiemme, kumppaniemme sekä oman henkilöstömme kesken.
  • Mikäli tapaaminen on välttämätöntä, emme kättele, pidämme suositellun turvaetäisyyden ja huolehdimme hyvästä käsihygieniasta THL:n ohjeiden mukaisesti.
  • Sairastaessa jäämme pientenkin oireiden johdosta kotiin ja tutkitutamme koronavirusinfektion mahdollisuuden tapauksissa, joissa THL:n näytteenottokriteerit täyttyvät.

Kaikkien meidän työssä on nyt yksi yhteinen nimittäjä: pienentää aktiivisesti riskejä ja turvata jatkuvuutta. Haastavasta tilanteesta huolimatta haluamme nähdä myös valoa. Jokainen päivä tuo asiantuntijoille ja viranomaisille lisätietoa koronaviruksesta. Yrityksissä tarvitaan suunniteltuja ja päättäväisiä toimia sekä aktiivista otetta. On ehdottoman tärkeää, että vähennämme käytännön arkitoimilla ihmisten riskiä sairastua sekä turvaamme toiminnan jatkuvuutta.

Olemme aina rakentaneet turvallisesti, laadukkaasti ja ennen kaikkea ihmisiä kuunnellen. Yhteistyön merkitys nousee nyt tärkeämmäksi kuin koskaan aiemmin. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toimimme arvojemme mukaan, joten pyrimme aina avoimuuteen niin työmaalla, henkilöstön kesken kuin asiakkaiden kanssa toimiessamme.

Mikäli haluat kysyä meiltä lisää, ota meihin yhteyttä: info@fira.fi

Jussi Aho
Toimitusjohtaja
Fira Group

 

 

 

 

Lue lisää