Etusivu uutiset Tiedote: Jussi Ahosta vuoden johtaja

Ajankohtaista Tiedote

Tiedote: Jussi Ahosta vuoden johtaja

June 7, 2017

Uutiset

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry on valinnut rakennusalaa uudistavan Firan toimitusjohtajan Jussi Ahon Vuoden johtajaksi. Palkinto myönnetään vuosittain johtajalle, joka ymmärtää viestintää, ja sen on aiemmin saanut muun musssa Päivi Nerg, Sixten Korkman, Alexander Stubb ja Reijo Karhinen.

Tuomaristo perusteli Ahon valintaa sillä, että Jussi Aho on räväkkä viestintää ja yrityskulttuuria ymmärtävä toimitusjohtaja, joka ei pelkää haastaa omaa toimialaansa. ‘Kahden viikon putkiremontti’ aiheutti syksyllä 2016 yhteiskunnallista keskustelua, jonka seurauksena koko perinteinen rakennusala joutuu uudelleenarvioimaan toimintaansa. Aho käyttää avointa ja suoraa vuorovaikutusta erilaisten sidosryhmien kanssa. Hän ei lakaise ongelmia maton alle vaan peräänkuuluttaa eettistä, vuorovaikutuksellista ja uutta luovaa johtamista ja liiketoimintaa.

– Tämä on hieno tunnustus itseasiassa koko Firan yrityskulttuurille ja kaikille sitä rakentamassa oleville. Yksikään toimitusjohtaja ei luo yrityskulttuuria yksin, koen, että oma tehtäväni on toimia mahdollistajana. Meillä Firassa arvostetaan avoimuutta ja uuden kehittämistä, se näkyy myös viestinnässämme sekä talon sisällä että ulospäin, toteaa Aho.

Valtakunnansovittelija Minna Helle palkittiin ProComin tilaisuudessa vuoden viestijänä. Lapin matkailua ja Suomen maakuvatyötä edistänyt Visit Rovaniemi palkittiin vuoden viestintätekona ja asiakkuusjohtaja Paula Pauniaholle myönneettin palkinto elämäntyöstä. Lisäksi Helsingin kaupungin rakennusviraston sosiaalisen median tiimi sai kunniamaininnan luovasta viranomaisviestinnästä.

Tuomaristossa (http://procom.fi/procom/kilpailut-ja-palkinnot/tuomaristo-2017/) vaikuttivat tänä vuonna ProComin puheenjohtaja, professori Vilma Luoma-aho Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta, Helsingin Sanomien päätoimittaja Antero Mukka, ulkoministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsä, toimitusjohtaja Minna Valtari ja ProComin toimitusjohtaja Elina Melgin.

Lisätietoja:
Jussi Aho
Toimitusjohtaja
Fira Oy
Puh. 040 826 1146
Sähköposti: jussi.aho@fira.fi

Lue lisää