Etusivu uutiset Jussi Aho RIL:in hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

Ajankohtaista

Jussi Aho RIL:in hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

November 27, 2020

Uutiset

Fira Groupin toimitusjohtaja Jussi Aho on valittu Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RILin uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2021-2023.

Tuleva puheenjohtaja haluaa painottaa RILin toiminnassa jatkossa entistä vahvemmin teknologian hyödyntämistä, vastuullisuutta ja kansainvälisyyttä.

”Teknologian hyödyntäminen tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia sekä tuottavuuden että palvelulähtöisyyden parantamiseen ja jopa rakentamisen liiketoimintojen kokonaisvaltaiseen uudistamiseen. Lisäksi teknologinen kehitys mahdollistaa kansainvälisyyden toimialallamme uudella tavalla. Samaan aikaan alallamme on iso mahdollisuus − ja myös velvollisuus − vaikuttaa myönteisesti ilmastonmuutoksen torjuntaan ja kiertotalouden vahvistumiseen.”

RIL on valtakunnallinen puolueeton asiantuntijaorganisaatio, jonka tarkoituksena on edistää hyvää suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitotapaa ja rakennusalan asiantuntijuuden kehittymistä Suomessa. Vuonna 1934 perustetun järjestön jäsenistö koostuu yli 6 000:sta rakennetun ympäristön alan diplomi-insinööristä, tekniikan lisensiaatista ja tohtorista sekä teekkarista.

 

 

Lue lisää