Etusivu uutiset Fira Modules mukana RecoTech-messuilla

Ajankohtaista

Fira Modules mukana RecoTech-messuilla

October 17, 2019

Uutiset

Fira Modulesin uusi Bathroom Series 2.0 -kylpyhuonemoduuli on ensi kertaa nähtävillä RecoTech-tapahtumassa Helsingissä 20.11.2019.

RecoTech kokoaa rakennetun ympäristön kärkitoimijat ja startupit saman katon alle kiinteistö- ja rakennusalan omassa ”Slushissa”. RecoTech on Pohjoismaiden kiinnostavin PropTech-tapahtuma ja tänä vuonna se järjestetään ensimmäistä kertaa itsenäisenä koko päivän tapahtumana päivää ennen Slushia.

Fira Modules on markkinoiden ensimmäinen massaräätälöity kylpyhuonemoduuli. Siinä yhdistyvät tehdastuotannon kustannustehokkuus ja laadunvalvonta sekä korkealaatuinen ja yksilöitävä kylpyhuoneen sisustus ja talotekniikka – ihan niinkuin laatuautotehtaassa. Massaräätälöinnin ansiosta kylpyhuoneiden koko, kalusteet, laatat ja älysensoriikka voidaan valita kylpyhuonekohtaisesti massatuotetuista vaihtoehdoista, jolloin lopputuloksena on verrattomia kylpyhuoneita kohtuulliseen hintaan.

Kylpyhuonemoduuliemme entistä pidemmälle kehitelty versio, 2.0, on nyt ensimmäistä kertaa nähtävillä suurelle yleisölle. Sen tuotanto on käynnistymässä Hämeenlinnan tehtaallamme ja ensimmäiset kohteet, joihin moduuleita asennetaan, ovat rakenteilla. Tule kuulemaan lisää kylpyhuoneidemme valmistuksesta ja ylivertaisesta asennuksesta, ja ihastumaan esimerkkikylpyhuoneemme sisustukseen!

Lue lisää RecoTechistä tapahtuman omilta sivuilta.

 

Lue lisää Fira Modulesista Tilaa uutiskirjeemme

Lisätietoja:

Henry Salo
Fira Modules Oy
puh. +358 50 590 2091
henry.salo@fira.fi

 

Lue lisää