Etusivu uutiset Fira Kotyo Oy:ssä ja Fira palvelut Oy:ssä toteutettu rakennejärjestely

Tiedote

Fira Kotyo Oy:ssä ja Fira palvelut Oy:ssä toteutettu rakennejärjestely

December 21, 2018

Uutiset

Fira Kotyo Oy:ssä ja Fira Palvelut Oy:ssä toteutetaan vuodenvaihteessa 2018-2019 rakennejärjestely, jossa Fira Kotyo Oy:n liiketoiminta ja Fira Palvelut Oy:n putkiremonttien hankekehitys- ja suunnittelutoiminta yhdistyy Fira Oy:öön. Yhdistymisen tarkoituksena on järjestellä Fira Group -konserniin kuuluvien Fira Kotyo Oy:n, Fira Palvelut Oy:n ja Fira Oy:n liiketoimintoja tarkoituksenmukaiseen kokonaisuuteen siten, että Fira Kotyo Oy:n asiakaspalvelutoiminta ja Fira Palvelut Oy:n linjasaneerauksia koskeva hankekehitys siirretään kokonaisuudessaan Fira Oy:lle. Rakennejärjestely tulee voimaan 1.1.2019.

Rakennejärjestely ei edellytä Fira Kotyo Oy:n ja Fira Palvelut Oy:n yhteistyökumppaneilta ja sidosryhmiltä mitään erityisiä toimia. Yhdistymisen jälkeen Fira Oy jatkaa Fira Palvelut Oy:n linjasaneerauksia koskevaa hankekehitystoimintaa ja Fira Kotyo Oy:n asiakaspalvelutoimintaa ja kaikki siihen liittyvät sopimukset, vastuut ja velvoitteet siirtyvät sellaisenaan Fira Oy:lle.

Sopimusosapuolena putkiremonttien hankekehitys- ja suunnittelutoimintaan liittyvissä sopimuksissa jatkaa rakennejärjestelyn voimaantulon jälkeen Fira Oy. Ajantasaiset laskutustiedot löydätte täältä.

Lisätietoja asiasta antaa:
Fira Palvelut Oy:n toimitusjohtaja
Sami Kokkonen
puh. 0400 204 250

Lue lisää