Etusivu uutiset Fira jatkaa Aalto-yliopiston kampuksen uudistamista Otaniemessä

Tiedote

Fira jatkaa Aalto-yliopiston kampuksen uudistamista Otaniemessä

March 8, 2019

Uutiset

Fira Oy ja Aalto-yliopistokiinteistöt Oy ovat allekirjoittaneet projektinjohtourakkasopimuksen A Grid -hankkeen neljännestä vaiheesta. Modernisoitavien tilojen laajuus on noin 7000 bruttoneliötä.

Kohde sijaitsee Aalto-yliopiston Otaniemen kampusalueella. Projekti on jatkoa Firan vuonna 2017 kiinteistössä aloittamalle saneeraukselle, joka on toteutettu vaiheittain yksi alue kerrallaan. Neljännessä vaiheessa kunnostetaan rakennuksen viimeisen modernisoimattoman osan vanhat toimistotilat nykyaikaiseksi startup-keskittymäksi.

Modernisoinnissa on pyritty kunnioittamaan ja korostamaan rakennuksen ilmettä. Esimerkiksi vanhoja pintoja on säilytetty ja kunnostettu.

”Rakennuksen viimeinen siipi eli I-siipi korjataan samoilla periaatteilla kuin aiemmin korjatut siivet lukuun ottamatta vuonna 2001 valmistunutta magneettitalon laajennusta ”, sanoo ACRE:n rakennuttajapäällikkö Mika Lindvall.

Kohde valmistuu vuoden 2019 lopussa.

”Olemme saaneet paljon kiitosta aiemmista vaiheista käyttäjiltä ja tilaajalta. On hienoa jatkaa tämän projektin parissa”, sanoo modernisoinnin tuotannon kategoriavastaava Pekka Sipponen.

Lisätietoja:
Pekka Sipponen
Kategoriavastaava, Modernisoinnin tuotanto
Puh: 040 513 3035

Lue lisää