Etusivu referenssit Technopolis Aviapolis G-talo ja pysäköintilaitos

Technopolis Aviapolis G-talo ja pysäköintilaitos

Technopolis Oyj

Vuosi
2014 - 2015

Sijainti
Teknobulevardi 3, Vantaa

Kategoria
Liike- ja toimitilarakentaminen

Laajuus
5 300 brm² + 272 autopaikkaa

Pääsuunnittelija
Arkkitehtitoimisto Larkas & Laine Oy

Urakkamuoto
SR-urakka


Kohteen kuvaus

Technopoliksen Helsinki-Vantaan lentokenttäkampusta laajennettiin noin 5 300 m2:n toimisto-osalla ja 272 autopaikan pysäköintitalolla. Laajennusosa valmistui samanaikaisesti Kehäradan kanssa. Fira vastasi urakoinnin lisäksi projektissa teknisestä suunnittelusta.

Fira toimi kohteessa pääurakoitsijan roolin lisäksi myös käyttäjän edustajana vuokraten kohteesta 1,5 kerrosta itselleen. Firan uusi työympäristö mahdollistaa työskentelyn yhdessä joustavasti ja tehokkaasti. Tilan sydämenä toimii suuri, avara tila, joka muuntuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen liikuteltavien sermien ja kalusteiden avulla. Tila on jaettu eri työskentelyalueisiin ryhmätyöalueesta hiljaisen työn tilaan ja jokainen työntekijä voi vapaasti valita sopivan työpisteen työtehtävänsä mukaan.

Tiloista löytyy myös erikoisempia ratkaisuja, kuten saunaksi sisustettu neuvottelutila, keinuja, jumppapalloja ja juoksumatto. Työympäristö suunniteltiin ja toteutettiin yhdessä koko henkilöstön kanssa ja lopputulos huokuukin firalaista kulttuuria.

Firan tiloihin kävi tutustumassa myös Kauppalehti Optio.

Muita projekteja

As Oy Kruunuvuoren Ankkuri

Gunillantie 17, Helsinki
2014 - 2016

Sinikallion hoivakoti

Laaksonpohjantie 4, Espoo
2014 - 2015