Etusivu referenssit Koskelan Tammi

Koskelan Tammi - Kilo Invest

Koskelan elinkaarikortteli

Vuosi
2020 - 2021

Sijainti
Helsinki

Kategoria
Asuntorakentaminen

Laajuus
94 asuntoa | 6176 brm²

Urakkamuoto
KVR-urakka


Kohteen kuvaus

Koskelan elinkaarikortteliin kuuluvassa Asunto Oy Helsingin Koskelan Tammessa yhdistyvät paitsi keskeinen sijainti vehreän puistoalueen läheisyydessä, myös kaunis arkkitehtuuri sekä kehittyvät palvelut. Hankkeen sujuvuuden ja lopputuloksen laadun varmistivat Firan modulaarinen suunnittelu ja tahtituotanto.

Koskelan Tammen B-rapun asunnot on toteutettu yksityiskohtaisesti Liberty Life Conceptin mukaisesti. Konseptissa keskitytään asukkaaseen – kodin tulee elää ihmisen elämän muutosten mukaisesti, eikä toisinpäin. LLC-konseptin on suunnitellut sisustusarkkitehti Maarit Gummerus.

– Koskelan Tammi on monin tavoin edistyksellinen. Se on osa monimuotoista ja yhteisöllistä korttelialuetta, toteaa Kilo Investin hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtinen.

Koskelan Tammen rakennuttaja on Kilo Invest ja toteuttaja Fira. Kohde on osa Helsingin Kehittyvä Kerrostalo-ohjelmaa, jossa etsitään uusia ratkaisuja kerrostalojen suunnitteluun ja rakentamiseen esimerkiksi teknisen, toiminnallisen, esteettisen, sosiaalisen, asuntopoliittisen ja rakentamisprosessin näkökulmista. Rakennus kuuluu Koskelan elinkaarikortteliin, jossa sijaitsevat myös Avaran vapaarahoitteinen vuokratalo Vaahtera sekä Asumisosuuskunta Koskelan Lehmus.

Lue koko juttu blogistamme

 

koskelan-tammi-asunto

Koskelan Tammen kodit ovat raikkaita ja modernilla tekniikalla varustettuja.

Asiakashyödyt

  • Valmiiksi mietitty kokonaisratkaisu: parempi laatu.
  • Yhteensovitetut työvaiheiden rajapinnat: kustannustehokkuutta ja mielekkäämpää työntekoa. 
  • Tehokas hankekehitysprosessi säästää rakennuttajan aikaa ja rahaa: keskimäärin 10–20 prosenttia lyhyempi yleisaikataulu. 
  •  Suunnitelmat nopeasti käsillä: valmiin ja arkkitehtuurisesti yksilöllisen kerrostalon mallintaminen onnistuu kuukausien sijaan jopa muutamassa viikossa.
  • Sujuvampaa rakentamista: tahtituotanto nopeuttaa ja sujuvoittaa työtä sekä auttaa huomioimaan kaupunkiympäristön asettamat vaatimukset.

Kilo Invest Oy

Kilo Invest Oy on espoolainen rakennuttaja, jonka tavoitteena on tuoda uusia malleja asumiseen ympäri Suomen.
kiloinvest.fi

Muita projekteja

Kulttuurimajakka - Merimieseläkekassa

Espoo
2019 - 2021