Etusivu referenssit Kiinteistö Oy Estradi

Kiinteistö Oy Estradi

Sponda Oyj

Vuosi
2014 - 2015

Sijainti
Aku Korhosen tie 8, Helsinki

Kategoria
Liike- ja toimitilarakentaminen

Laajuus
5 700 brm2

Pääsuunnittelija
L Arkkitehdit Oy

Urakkamuoto
Projektinjohtourakka


Kohteen kuvaus

Fira toteutti 6-kerroksisen useamman käyttäjän toimistorakennuksen projektinjohtourakkana Helsingin Pohjois-Haagaan, Kehä I:n varteen. Kaikki suunnittelijat tietomallinsivat kohteen, ja tietomallia hyödynnettiin myös rakentamisen aikana työmaalla. Kohde saavutti LEED Platina-tason sertifikaatin.

“Estradin projektiaikataulu oli tiukka, mutta Fira hallitsi tilanteen hyvin ja pystyi omalla proaktiivisella toiminnallaan tuomaan esille uusia ratkaisuja ja tehostamaan projektin aikataulua. Firalla oli keskusteleva ja ratkaisulähtöinen ote koko projektin ajan, mikä koettiin erittäin positiiviseksi. Vastaan tulevia ongelmia ei jääty ihmettelemään vaan niihin etsittiin heti ratkaisua. Estradi on moderni rakennus, jossa energiatehokkuuden taso on todella korkea. Estradi on Spondan ensimmäinen Platina-tason LEED-ympäristösertifikaatin ansainnut rakennus. Tilaan Firan kanssa kehitetyt palvelut ovat edistyksellisiä, kuten virtuaaliaulapalvelu sekä sisustukseltaan ja fiilikseltään tunnelmallinen lounasravintola.”

– Hannu Hirvensalo, projektipäällikkö, Sponda Oyj

“Toimistotilamme ovat erittäin hyvät: ne ovat monipuoliset, muunneltavat ja olemme viihtyneet tiloissa hyvin. Kaikki työskentelevät samassa monitoimitilassa, mikä on parantanut kommunikaatiota entisestään. Pop-up -tilat, taukotilat, puhelinkopit ja sähkökäyttöiset pöydät tukevat kaikki työhyvinvointia tilassa. Käyttökokemustemme pohjalta olemme vielä projektin jälkeen jatkaneet tilojen kehittämistä entisestään.”

– Kati Tuulenmäki, markkinointi- ja viestintäpäälikkö, Kone Hissit Oy


Lataa rakennuttajan opas

Muita projekteja

Kauppakeskus Kluuvin saneeraus

Aleksanterinkatu 9, Helsinki
2014 - 2015

As Oy Kruunuvuoren Ankkuri

Gunillantie 17, Helsinki
2014 - 2016