Etusivu referenssit HEISchools Jätkäsaari -päiväkoti

HEISchools Jätkäsaari -päiväkoti

Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt

Vuosi
2019 - 2020

Kategoria
Liike- ja toimitilarakentaminen

Laajuus
1600brm2

Urakkamuoto
Tavoite- ja kattohintainen projektinjohtourakka


Kohteen kuvaus

HEISchools Jätkäsaaren laajuus on 1600brm2 ja se pitää sisällään päiväkodin lisäksi toimitilat ulkopuoliselle kahvilaoperaattorille. Päiväkodissa on tilat 150 lapselle. Hankkeen tilaaja on Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt, käyttäjänä tulee olemaan Touhula Varhaiskasvatus Oy ja päiväkoti tulee toimimaan suomalaiseen varhaiskasvatusosaamiseen perustuvan kansainvälisen HEISchools-konseptin mukaisesti.

HEISchoolsin ovat konseptoineet kasvatusalan ammattilaiset yhdessä Helsingin yliopiston kanssa. Sen helposti skaalautuvan toiminnan kulmakivinä toimivat helppokäyttöisyys ja avoimuus.

Hankkeeseen toteutettiin Firan Verstas, missä hankkeen kannattavuutta, toteutettavuutta ja toiminnallisuutta kehitettiin yhdessä asiakkaan, käyttäjien ja suunnittelijoiden kanssa. Rakennustyöt valmistuvat touko-heinäkuussa 2020.

“Verstastyöskentely oli mielekäs valinta tälle hankkeelle”

”On hienoa olla mukana tuomassa Jätkäsaareen englanninkielistä päiväkotipalvelutarjontaa sekä kehittämässä HEISchools-konseptin lippulaivaa. Verstastyöskentely oli mielekäs valinta hankkeessa, jonka puitteissa konsortion osapuolet pystyivät yhdessä innokkaassa ilmapiirissä löytää mahdollisimman hyviä suunnitteluratkaisuja turvallisille ja terveellisille päiväkotitiloille”, sanoo projektipäällikkö Julia Astrada eQ:lta.

Muita projekteja

Technopolis Aviapolis H-talo

Vantaa
2017 - 2018

Metsäkaltevatalo, koulu- ja esiopetustiloja

Hyvinkää
2019 - 2020