Etusivu referenssit As Oy Satumaanpolku – “Ystävällisyys on valttinne!”

As Oy Satumaanpolku - "Ystävällisyys on valttinne!"

Putkiremontti

Vuosi
08/2016 - 12/2016

Sijainti
Satumaanpolku 5, Helsinki

Kategoria
Putkiremontit

Laajuus
20 asuntoa

Urakkamuoto
Fira Ketterä


Kohteen kuvaus

Fira Palvelut toteutti marraskuussa 2016 putkiremontin, josta tuli koko maan kuuluisin remontti. Helsingin Roihuvuoressa sijaitseva taloyhtiö remontoitiin pilottihankkeena niin, että asukkaille koitui huoneistoissa asumishaittaa tyypillisen kolmen kuukauden sijaan vain kaksi viikkoa.

Fira Palveluiden ketterällä mallilla yhdessä taloyhtiön kanssa toteutettu ja suunniteltu kahden viikon putkiremontti voitti Asuntomarkkinoiden innovaatiopalkinnon 2017. Fira Ketterässä koko putkiremontin voi ostaa yhdeltä toimijalta. Konsepti on pitkän kehitystyön tulos Fira Palveluissa, jossa koko henkilöstö on ollut mukana.

As Oy Satumaanpolku 5:n kahden viikon putkiremontin toteuttajilla oli poikkeuksellisen tiivis yhteishenki. Hanke toteutettiin allianssimallilla, jossa olivat mukana Vahanen-yhtiöt, Sähköurakointi Aho, LVI-Star sekä taloyhtiö.

Roihuvuoren lyhyessä putkiremontissa kaikki pystyviemärit vaihdettiin uusiin tai vanhoihin hormeihin. Vesijohdot ja sähköt vaihdettiin. Kylpyhuoneiden kalusteet ja pinnat purettiin ja uusittiin. Lisäksi kahden viikon remonttiin sisällytettiin vielä oviremontti, joka oli alun perin tarkoitus tehdä vasta putkiremontin jälkeen. Taloyhtiön pohjaviemäri sukitettiin, kuten suurimmassa osassa kaikista putkiremonteista. Lisäksi osassa huoneistolinjoista sukitettiin noin kahden metrin pätkä hankalassa paikassa sijaitsevaa keittiön vaakaviemäriä.

Katso videolta, miten putkiremontti onnistui kahdessa viikossa:


Varaa putkiremonttikartoitus

Muita projekteja

As Oy Niittykumpu - "Avulias asenne ja nopea reagointi!"

Niittykumpu 1, Espoo
03/2015 - 11/2016

As Oy Myllytontti

Mahlamäentie 7, Nurmijärvi
06/2016 - 09/2016