Etusivu referenssit As Oy Osera

As Oy Osera

Hankesuunnittelu

Vuosi
03/2018 - 03/2018

Sijainti
Oulu

Kategoria
Putkiremontit


Kohteen kuvaus

Hankesuunnittelu Fira Ketterä -mallilla

Firalaiset lähtivät levittämään Ketterän putkiremontin ilosanomaa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, kun Oulussa sijaitsevaan As Oy Oseraan tehdään putkiremontin hankesuunnittelu Fira Ketterä -mallilla.

Taloyhtiöön kuuluvat 2 taloa sijaitsevat arvostetulla Karjasillan asuinalueella, aivan Oulun keskustan tuntumassa. 1950 rakennetuissa talossa oli näkyvissä ajan henkeä esimerkiksi porrashuoneissa ja huoneistojen lautalattioissa.

Firalaisille projekti toi piristävää lisähaastetta taloyhtiön sijaitessa tunnin lentomatkan päässä Vantaan toimistolta. Hallituksen, osakkaiden ja talon tarpeet pyrittiin kartoittamaan mahdollisimman tehokkaasti päivän mittaisella täsmäiskulla Ouluun. Päivänä aikana sekä osakkailta että hallitukselta kerättiin lähtötietoja työskentelemällä yhdessä Verstas-mallilla. Lisäksi asukkaat ja hallitus saivat kyselyn avulla äänestää mm. mieleistään kylpyhuoneen materiaalien perustasoa ja yleisten tilojen remontin laajuutta. Osakkaat halusivat panostaa esimerkiksi talosaunan ja pesulatilojen kunnostukseen, sekä porrashuoneiden kaikumisen vähentämiseen.

Kerättyjen toiveiden ja tarpeiden pohjalta firalaiset työstävät yhdessä taloyhtiön hallituksen ja osakkaiden kanssa lopullisen sisällön tulevalle putkiremontille.

Muita projekteja

Spinelliparkki Kivistö

Vantaa
04/2018 - 04/2019

S-market Maunula


03/2013 - 02/2014