Etusivu Rakennettuja tarinoita

Rakennettuja tarinoita


Liike- ja toimitilat & modernisointi

Lataa Rakennettuja tarinoita -ebook

Hankkeen takana on aina tarina


Yhdessä kehitetty on paremmin tehty


Toimintamme kulmakiviä ovat yhdessä asiakkaan kanssa toteutettavat hankkeet. Koostimme yksiin kansiin vuosien varrella rakennettuja tarinoita liike- ja toimitilarakentamisen sekä modernisoinnin hankkeista. Ebookissa esittelemme mm.:

  • Lidlin ja Metsä Fibren logistiikkakeskusten, sekä Kiinteistö Oy – Estradin ja Technopoliksen toimitilaprojektit.
  • Fortumin pääkonttorin, Ison Pajan sekä Aalto Yliopiston modernisointiprojektit.
  • Monia muita mielenkiintoisia hankkeita.

Rakennettuja tarinoita

Täytä lomake ja lataa ilmainen ebook
 

Rakennamme yhdessä

Parhaimmat ideat ja fiksuimmat ratkaisut syntyvät yhdessä tekemällä. Näin syntyy tiloja, jotka vastaavat tarpeitaan.

Liike- ja toimitilat

Liike- ja toimitilarakentaminen

Lähtökohtana käyttäjien tarpeita ja toimintaa tukevat tilat

Toimintamme kulmakiviä ovat yhdessä asiakkaan kanssa toteutettavat liike- ja toimitilarakentamisen projektit. Liike- ja toimitilarakentamisen kenttämme on laaja – rakennamme kaikkea jätteenpolttolaitoksista kansainvälisiin pääkonttoreihin, sekä liiketiloista pysäköintilaitoksiin. Toimintamme lähtökohtia ovat avoimuus, kustannustehokkaat ratkaisut, tehokas aikataulutus ja turvallisuus. Toimimme avoimesti asiakkaan ehdoilla.

Modernisointi

Arvontuottoa kiinteistölle ja käyttäjälle.

Usein modernisointihankkeiden lähtökohdat kuulostavat alkuun mahdottomilta. Esimerkiksi vanhojen rakennusten modernisointi uuteen käyttötarkoitukseen asettaa rakentamiseen haasteita, jotka saavat useimmat raapimaan päätänsä. Modernisointihankkeet asettavat usein myös aikataulutushaasteita ja ovat nopeatempoisia, monisyisiä ja polveilevia. Jokainen hanke on hyvin erilainen – Firalla haluamme ottaa modernisointihaasteesi vastaan, ja tehdä mahdottomasta mahdollista.

Hankekehitys palveluna

Ideasta toteutukseen.

Uusi liiketila kasvualueella tai vanhan pääkonttorin uudistaminen? Nautimme ongelmien ratkomisesta, joten saat hintalapun hankkeellesi vähäisilläkin tiedoilla, kustannustietomallin avulla. Hankkeen omistajana olet mukana prosessissa alusta asti. Toteutamme hankekehitystä myös vuorovaikutteisella konseptilla – Verstailla, joissa kaikki osapuolet istuvat saman pöydän ääreen. Kehitämme hanketta yhdessä, joten tiedon jakaminen on nopeaa, eikä se tartu rikkinäiseen puhelimeen. Käytämme parhaita digitaalisia työkaluja, jotka tekevät hankkeista entistä läpinäkyvämpiä.