Suunnitteilla | Kivistö, Vantaa

Vantaan Spinneri

Rakennuta oma upea kerrostalokoti Kivistöön

 

Katso lisää

Tervetuloa Kivistön sydämeen Spinellipolulle

Vantaan Spinneri

Vantaan Spinneri kutsuu asumaan nopeasti kehittyvään Kivistöön. Kyseessä on ensimmäinen Vantaalle suunniteltu Firan ryhmärakennuttamishanke. Elinvoimainen alue hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden ulottuvilla luo puitteet vaivattomalle asumiselle vuosiksi eteenpäin. Spinnerin asunnoissa tulee olemaan valinnanvaraa moneen lähtöön, ja kohteen asuntojen keskipinta-ala on suurempi kuin alueella keskimäärin. Täällä on tilaa hengittää ja unelmoida.

Kohteen asunnoista ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa. Asukkaat tulevat perustettavan asunto-osakeyhtiön osakkaiksi osakemerkinnän kautta. Fira Oy on hankkeen ryhmärakennuttajakonsultti sekä pääurakoitsija.

Vastaa ennakkokyselyymme ja kerro omista asuintoiveistasi. Voit näin vaikuttaa kohteen toteutukseen – samalla pääset myös kohteen ennakkovaraajien listalle, jolloin sinulla on mahdollisuus varata oma koti Spinneristä ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloittamista.

Asuntoja: 58 kpl

Yksiöt | 1 h + kt:  32,5 m²
Kaksiot | 2 h + kt: 39,5 – 45,5 m²
Kolmiot | 3 h + kt: 58 – 65 m²
Neliöt | 4 h + kt + s: 88,5 m²

Kerro meille toiveistasi

MILLAINEN ON OMA TOIVEKOTISI? KERRO MEILLE!Miksi Fira ja ryhmärakentaminen?

Pyrimme toiminnallamme kehittämään ryhmärakennuttamista. Firan hankkeet ovat konsulttivetoisia. Hankimme tontin, johdamme hanketta kokonaisvaltaisesti, kokoamme rakennuttajien ryhmän, vastaamme suunnittelemisesta, rakentamisesta sekä hankinnoista. Tämän ansiosta voimme taata asunnoillemme kiinteän hinnan. Samalla rakennamme fiksummin: kustannustehokkaasti, ennakoidusti ja todellista tarvetta palvellen. Rakentaminen on palvelua, jossa rakennuksen suunnittelu yhdistyy sen käytön suunnitteluun. Uskomme tämän toimintamallin tuovan ryhmärakennuttamiseen luotettavuutta ja vaivattomuutta.

Lue lisää ryhmärakentamisesta

Ihastu Kivistöön

Idyllisessä Kivistössä uusi ja vanha kohtaavat! Tarinoiden mukaan ”Öljylamppukylänä” tunnettu Kivistö on kodikas yhdistelmä värikkäitä omakotitaloalueita sekä modernia kerrostalokeskustaa, jonka keskeltä löydät kaikki keskeiset palvelut ja nautit asukkaille järjestetyistä tapahtumista.

Kivistön suunnittelu on pohjattu kestävälle kehitykselle, joka näkyy paitsi puistojen ja viheralueiden värittämässä katukuvassa, mutta myös naapurustotoiminnassa. Ulottuvillasi ovat Kivistön kaupat, ravintolat ja kahvilat sekä mahdollisuudet liikkua ja harrastaa.

Loistavien kulkuyhteyksien varrella olevasta Kivistöstä pääset kätevästi kehärataa pitkin 10 minuutissa lentokentälle ja alle puolessa tunnissa Helsinkiin. Autoilevan ihmisen liikkumista mahdollistaa Kivistön läpihalkova Hämeenlinnanväylä sekä etelärajalla Kehä III.

Kasvava ja kehittyvä
Kivistö

Kivistön suuralue on pinta-alaltaan Vantaan suurin. Siellä asuu noin 13 000 asukasta kymmenessä eri kaupunginosassa.  Sen keskus on Kivistön kaupunginosa, jossa asuu puolet kaikista asukkaista. Muita kaupunginosia ovat Keimola, Kiila, Lapinkylä, Luhtaanmäki, Myllymäki, Piispankylä, Riipilä, Seutula ja Vestra.

Alueella asuu paljon perheitä ja keskimääräistä enemmän alle 16-vuotiaita. Alue kasvaa reippaasti ja pelkästään vuosina 2015-2018 alueelle muutti noin 4000 uutta asukasta. Väestöennusteen mukaan vuonna 2028 Kivistön suuralueella asuu lähes 23 000 asukasta.

Lue lisää Vantaan Kaupungin sivuilta.

Uusi palvelukeskittymä avautuu Joulukuussa 2022

Kivistön uusi upea kauppakeskus ja palvelukeskittymä avautuu Joulukuussa 2022. Keskuksesta tulee lähiasukkaiden arjen ostos- ja kohtaamispaikka, jossa asioidaan päivittäin ja halutaan helposti saavutettavia palveluita. Lue lisää uudesta plavelukeskittymästä täältä.

Tällä hetkellä alueella palvelee jo kaksi päivittäistavarakauppaa, kioski sekä useita kahviloita ja ravintoloita. Kivistön keskusta-alueella toimii myös useita parturi-kampaamoita ja kosmetologeja. Vanhassa Kivistössä on oma lähikauppa ja grilli. Kivistöllä on oma neuvola Aurinkokivessä ja lähin terveysasema Martinlaaksossa. Seutulassa toimii Vantaan Katriinan sairaala. Kirjastoauto kiertää suuralueella maanantai-iltaisin.

Liikenneyhteydet

Vantaan kehärata mahdollistaa nopeat yhteydet niin lentokentälle, Tikkurilaan kuin Helsingin keskutaankin. Sijainti on oiva myös autolijoille, sillä Hämeenlinnanväylä sekä kehä III sijaitsevat alueen välittömässä läheisyydessä.

 

Spinnerin Sijainti kartalla

Kysy meiltä lisätietoja

Ayala Maimon

Kuluttajamyyntipäällikkö
Fira Oy
+358 40 524 9600
ayala.maimon@fira.fi

Mika Karkulahti

Ryhmärakennuttajakonsultti
Ryhmärakentaminen
+358 50 5641125
mika.karkulahti@fira.fi