Siltarahoitus

Hyödynnä Rahoitusetu

Nyt vain 10% omarahoitusosuudella omaan kotiin

 

Miten siltarahoitus toimii?

Siltarahoitus – mukaan pienellä omarahoitusosuudella

 

 • RR-Kohteessamme yhtiölaina kattaa 70 % asunnon hinnasta ja omarahoitusosuus lähtökohtaisesti loput 30%.

 

 • Tarjoamme nyt 20 %:n siltarahoituksen omarahoitusosuuteen rakentamisen ajaksi. Hyödyntämällä siltarahoituspalveluamme tarvitset ainoastaan 10 %:n omarahoituksen asuntoa varatessasi ja saat siltarahoitussopimuksella loput 20% omarahoitusosuudesta.

 

 • Kun kohde valmistuu, maksat siltarahoitusosuuden (20 %) takaisin siltarahoittajalle. Asunto-osake soveltuu valmistuneessa kohteessa tavanomaisen asuntolainan nostamisen vakuudeksi. Asunto-osake on siltarahoitusajan siltarahoittajalla vakuutena.

 

 • Siltarahoituksen vuosikorko on 2 %. Maksat korkoa kuukausittain rakentamisaikana.

 

 • Jos et saa järjestettyä siltarahoitusosuuden takaisinmaksua kohteen valmistuessa, varaamasi asunto voidaan myydä seuraavalle eli vakuus voidaan realisoida. Tällöin siltarahoituksen takaisinmaksun laiminlyöneen kuluttajan 10 %:n omarahoitusosuutta ei palauteta

 

Esimerkkilaskelma 52,5 m² kaksion osalta 

 

Velaton hankinta-arvo, esim.  281 900 €

Siltarahoitus esimerkki

Kuinka pääset mukaan?

Katso vapaat asunnot

 

Täytä sivulta löytyvä varauslomake ja lähetä varauspyyntö sinua kiinnostavaan asuntoon. Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pikaisesti. Ilmoitamme asunnon varaustilanteen sekä vastaamme mahdollisiin kysymyksiin.

 

Lähetämme sinulle asunnon varaussopimuksen. Täytä varaussopimus huolellisesti. Ilmoita, haluatko hyödyntää siltarahoitusta omarahoitusosuudelle. Firan ryhmärakennuttamistiimi tekee yhteistyökumppanin kanssa rahoituspäätöksen. Luottotiedot tarkistetaan.

 

Myönteisen rahoituspäätöksen jälkeen lähetämme sinulle ryhmärakennuttamissopimuksen liitteineen (mukaan lukien sopimus siltarahoituksesta) tutustuttavaksi ja allekirjoitettavaksi, sekä laskun omarahoitusosuudesta (10%). Sen lisäksi siltarahoittaja suorittaa myönnetyn täydentävän osuuden asuntosi omarahoitusosuudesta (20%).

 

Siltarahoitussopimus on voimassa kolme (3) kuukautta kohteen valmistumisen jälkeen, minkä aikana sinulla on aikaa järjestellä rahoituksesi siltarahoituksen pois maksamiseksi. Siltarahoitus ei siis korvaa pitkäaikaista asuntolainaa.

 

Käsittelemme varaukset saapumisjärjestyksessä.

Siltarahoituksen perustiedot

 • Lainan järjestelijä ja rahoittaja: Fira Invest yhteistyössä Lähitapiolan kanssa
 • Lainan korko: Kiinteä 2 % vuodessa
 • Lainan takaisinmaksu: Yhtenä eränä siihen mennessä kertyneine korkoineen kolme (3) kuukautta sen jälkeen, kun asuntoyhtiön omistukseen tuleva rakennus on hyväksytty käyttöönotettavaksi ja vastaanotettu asuntoyhtiön toimesta. Takaisinmaksuajan takarajaa laskettaessa on huomioitava, että laina tulee maksaa takaisin viimeistään kahden vuoden kuluttua sen nostopäivästä.
 • Lainan vakuus: Siltarahoitusta hyödyntävien asuntojen asunto-osakkeet
 • As Oy Helsingin Leimasimessa sovitaan siltarahoitusta hyödyntäville asunnoille kohdistettavasta siltarahoitukseen liittyvästä vastikeperusteesta sekä yhtiöjärjestysmääräyksessä että ryhmärakennuttamissopimuksessa.
 • Kuluttajat jotka siltarahoitusta eivät käytä eivät missään olosuhteissa vastaa siltarahoituksen takaisinmaksusta

Katso kohteet

Ota meihin yhteyttä

Ayala Maimon

Kuluttajamyyntipäällikkö
Fira Oy
+358 40 524 9600
ayala.maimon@fira.fi

Mika Karkulahti

Ryhmärakennuttajakonsultti
Ryhmärakentaminen
+358 50 5641125
mika.karkulahti@fira.fi

Lähetä viesti