Kodit varattavissa |
Postipuisto, Pohjois-Pasila

Helsingin Leimasin

Kodikasta Asumista luonnon ja kaupungin kohtaamispisteessä

 

 

Tervetuloa Leimasinkadulle

As Oy Helsingin Leimasin

Tervetuloa asumaan Leimasinkadulle, Postipuistoon. Täällä vietetään aikaa yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Alueen suunnittelussa yhteisöllisyys on ollut merkittävässä roolissa, joten palveluja ja yhteistiloja löytyy jokaiseen käyttöön. Helsingin Leimasin on viihtyisä ja pieni 26 huoneistosta muodostuva yhtiö. Viihtyisit täällä varmasti myös siksi, että asunnot ovat upeat. Isot ikkunat, parvekkeet ja monipuolinen huoneistojakauma, josta varmasti löydät mieluisimman kodin juuri sinulle. Olemme myös huolehtineet rahoituspuolen helppoudesta ja turvallisuudesta, jotta asuminen olisi huoletonta. Talo sijaitsee Pohjois-Pasilassa Postipuiston alueella varsin hyvällä sijainnilla, sillä Kustinpolku on puistomainen kävelykatu, joka halkoo koko alueen. Tätä pitkin pääsee viihtyisästi kävellen tai pyörällä Keskuspuiston metsiin tai Veturitielle.

Kohteen arvioitu on valmistuminen on kevät 2023.

Yhteistilat

Yhteiseltä saunaosastolta on pääsy parvekkeelle vilvoittelemaan ja se täydentää mainiosti oman kodin kylpyhuonetta. Irtaimistovarastot ovat lämmitetyissä tiloissa, joten säilytystilaakin riittää. Yhteinen pesula ja kuivaushuone helpottaa suurten pyykkien kuivatusta ja pyörävarasto pitää pyörät turvallisesti säilössä.

Taloyhtiö on osa korttelikokonaisuutta, jolla on viihtyisä ja suojaisa sisäpiha. Täällä on mukava viettää lasten synttäreitä tai muuten vain nauttia lämpimistä kesäilloista.

Naapuritalon kanssa yhteinen kerhohuone tulee sijaitsemaan viereisessä talossa ja siellä voi hyvin tehdä etätöitä, pitää askartelukerhon kokoontumisia tai lukupiiriä. Tämä on asukkaiden oma yhteinen olohuone ja sen käyttö on enemmän kuin suositeltavaa.

Autopaikat

Yhtiöllä on 13 autohallipaikkaa ja 4 moottoripyöräpaikkaa Leimasinkadun toisella puolella sijaitsevassa pysäköintilaitoksessa.

→ → Katso asunnot 10 hyvää syytä
Asuntojakauma:

1 h + kt: 9 kpl 32,5 – 33 m²
2 h + kt: 5 kpl 54,5 m²
3 h + kt: 8 kpl 64,5 – 72,5 m²
4 h + kt: 4 kpl 81,5 m²

Tontti: Valinnainen vuokratontti

Ajankohtaisia uutisia Pasilan alueen kehittymisestä löytyy Helsingin kaupungin sivustolta: uusipasila.fi

Havainnekuva sisäpihalta

Havainnekuva asunnosta - Helsingin Leimasin

Havainnekuva asunnosta

 

10 hyvää syytä

Siltarahoitus

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden, jota hyödyntämällä pääset mukaan vain 10% omarahoitusosuudella. Tämä tarkoittaa sitä, että koko omarahoitusosuuden (30 % asunnon hinnasta) sijaan, huolehdit alkuun vain 10 %:sta ja maksat loput 20 % vasta hankkeen valmistuttua. Lue lisää rahoitusedusta täältä.


Hyvät lainaehdot

Yhtiölainasta ei tarvitse huolehtia heti alkuun, sillä saat peräti kolme vuotta lyhennysvapaata talon valmistumisesta. Voit siis huoletta keskittyä pesän rakentamiseen ja sisustamiseen ennen lyhennyserien alkua.

Turvallinen Ryhmärakennuttamismalli

Ryhmärakennuttamishankkeessa asukkaat toimivat itse kohteen rakennuttajina ja perustajaosakkaina. Fira ryhmärakennuttajakonsulttina ja pääurakoitsijana takaa kiinteän hankintahinnan, jonka yli kustannukset eivät nouse. Ostamme ulkopuoliselta vakuuslaitokselta rakentamisen aikaiset vakuudet, jolla turvataan rakennushankkeen toteutus. Asunnoillamme on kahden vuoden takuu ja Fira vastaa 10 vuoden ajan rakennusvirheistä.


Ei varainsiirtoveroa

Säästät 2 % varainsiirtoveron, kun toimit itse kohteen rakennuttajana.

Puuharahasto

Asukkaille on varattu yhteinen puuharahasto eli rahasumma, jolla pääsette vaikuttamaan yhteisten tilojen varustelutasoon.


Tunne naapurisi

Taloyhtiössä on vain 26 huoneistoa, joten sauna- ja pesuvuoron varaaminen onnistuu vaivattomasti. Hankkeen aikana järjestämme myös tapaamisia, joissa tutustut tuleviin naapureihisi jo ennen rakennuksen valmistumista.


Luontoon suoraan kotiovelta

Loistava sijainti lähellä luontoa ja monipuolisia palveluita.

Arjen Luksusta

Olemme huomioineet pienimmätkin yksityiskohdat talon suunnittelussa. Keittiöt ovat toimivia ja niissä on riittävästi laskutilaa, kylpyhuoneissa pesutorni ja pyykkikorit jäävät piiloon tyylikkään lasiseinän taakse. Parvekkeille sovitat hyvin ruokailuryhmän tai jopa sohvan.


Kotisi on juuri sinun näköisesi

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kotisi ratkaisuihin ja pintamateriaaleihin. Kohteellemme on nimetty palveluinsinööri, joka auttaa sinua uuden kotisi suunnittelussa.


Savuton yhtiö

Nauti savuvapaasta asumisesta.

Kuvat ja visualisoinnit

Hankkeen aikatauluarvio

Asuntojen sijainti ja naapurusto

Leimasin postipuistossa

Pohjois-Pasilaan rakentuva Postipuisto rajautuu pohjoisessa Metsäläntiehen, idässä Veturitiehen ja lännessä Keskuspuistoon. Ilmalan ja Käpylän juna-asemat sijaitsevat kävelymatkan päässä ja Keskuspuisto parin korttelin päässä. Lähellä ovat sekä uudet Triplan palvelut että vastapainona Keskuspuiston vehreys sekä oivalliset ulkoilu-, ja liikuntamahdollisuudet.

Lue lisää alueesta

Palvelut

Alue tukeutuu etelässä Pasilan uuden ostoskeskusken Triplan ja idässä Käpylän juna-aseman läheisyydessä oleviin palveluihin. Näiden lisäksi alueelle rakennetaan päiväkoteja sekä alakouluja.

Oma lähikauppa valmistuu vuoden 2021 aikana
K-Supermarket Mustapekka 1,6 km
Maunulan S-Market 2 km
Haagan terveysasema 1,6 km
Maunulan yhteiskoulu 1,8 km
Tripla 3,3 km
Kauppakeskus Kaari 3,4 km

Luonto ja liikkuminen

Etelässä Pasila, idässä Käpylä, pohjoisessa Metsälä ja Lännessä keskuspuisto. Postipuisto tarjoaa ulkoilijan ja liikunnanharrastajan unelmasijainnin aivan Keskuspuiston laidalla. Voit lähteä metsälenkille kotioveltasi.

Keskuspuisto 200 m
Maunulan koirapuisto 800 m
Pirkkolan liikuntapuisto 2 km

Liikenneyhteydet

Postipuisto sijoittuu idässä Mäkelänkadun ja lännessä Mannerheimintien väliin. Bussit kulkevat Metsäläntiellä ja tulevaisuudessa myös Veturitietä pitkin. Juna-asemia löytyy lähistöltä useita.

Käpylän asema 1,7 km
Huopalahden asema 2,1 km
Ilmalan asema 2,0 km

Lisätietoa alueesta ja sen rakentamisesta löydät myös Uutta Helsinkiä -sivustolta.

Sijainti kartalla

Pihasuunnitelma

Ainutlaatuinen korttelipiha

Pihasuunnitelman inspiraationa on ollut metsäinen aukio, jolla polut risteävät. Materiaaleina käytetään pääasiassa luonnonkiveä, puuta, kivituhkaa ja puunkuorhaketta. Istutuksissa käytetään myös metsien luonnonlajeja, kiviä ja lohkareita ja puiden on tarkoitus kasvaa isoiksi, luoden varjoja ja metsämäistä tunnelmaa.

Luonto inspiraationa

Luonto ja luonnonmateriaalit ovat korttelipihan suunnittelun lähtökohtana. Siellä missä on pystytty, on pyritty hyödyntämään luonnonlajeja ja -materiaaleja. Sisäänkäynnit korostetaan luonnonkivikiveyksin ja yhteiset alueet päällystetään kivituhkalla, männynkuorihakkeella tai puuterassilla. Yhteis- ja yksityistentilojen ero muodostetaan istuttamalla korkeampaa pensaskasvillisuutta reittien reunoille. Naapuritalojen ensimmäisten kerrosten asuntopihat avautuvat pihalle laiturimaisina terasseina heinäistutusten ja maanpeitekasvien keskelle.

Suurikokoiset puut muodostavat pihan tilallisen rungon ja luovat metsäistä tunnelmaa pihan keskiosaan. Istutuksissa suositaan ainavihantia lajeja ja niiden osana käytetään metsien luonnonlajeja, kiviä ja lohkareita. Viihtyisällä pihalla on miellyttävää niin kesähelteillä kuin syyssateilla. Hulevedet on huolehdittu laskeutumaan pääreittien reunojen imeytyspainanteisiin sekä läpäisevät pinnat auttavat osaltaan hulevesien hallinnassa.

Helsingin kaupungin asettama viherkerroinvaatimus, joka asettaa tietyt vähimmäiskriteerit kasvillisuuden ja oleskelutilojen määrälle, on ohjannut pihojen ja alueiden suunnittelua koko Postipuistossa. Nämä kriteerit ovat olleet osaltaan varmistamassa viihtyisän kokonaisuuden muodostumista. Korttelipiha onkin ilmeeltään raikkaampi ja laadukkaampi kuin mitä kerrostalojen ympäristössä on tyypillisesti totuttu näkemään.

 

 

 

Polku ryhmärakentajaksi

Miksi Fira ja ryhmärakentaminen?

Pyrimme toiminnallamme kehittämään ryhmärakennuttamista. Firan hankkeet ovat konsulttivetoisia. Hankimme tontin, johdamme hanketta kokonaisvaltaisesti, kokoamme rakennuttajien ryhmän, vastaamme suunnittelemisesta, rakentamisesta sekä hankinnoista. Tämän ansiosta voimme taata asunnoillemme kiinteän hinnan. Samalla rakennamme fiksummin: kustannustehokkaasti, ennakoidusti ja todellista tarvetta palvellen. Rakentaminen on palvelua, jossa rakennuksen suunnittelu yhdistyy sen käytön suunnitteluun. Uskomme tämän toimintamallin tuovan ryhmärakennuttamiseen luotettavuutta ja vaivattomuutta.

Lue lisää ryhmärakentamisesta

Tilaa ryhmärakentamisen uutiset

Tilaa Ryhmärakentamisen uutiset, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kohteista ja hankkeiden etenemisestä!Kysy meiltä lisätietoja

Ayala Maimon

Kuluttajamyyntipäällikkö
Fira Oy
+358 40 524 9600
ayala.maimon@fira.fi

Mika Karkulahti

Ryhmärakennuttajakonsultti
Ryhmärakentaminen
+358 50 5641125
mika.karkulahti@fira.fi