KILPAILU-URAKKA

takaisin

MIELENRAUHAA

Firan tekemän putkiremontin aikana mielenrauhasi säilyy. Me toteutamme remontin laadukkaasti ja ajallaan. Olemme tehneet paljon töitä hyvän palvelukokemuksen luomiseksi ja asiakastyytyväisyyden keskiarvomme onkin 4,2/5.

  • Aikataulut pitävät

    Putkiremonttimme pysyvät aikataulussa ja pidämme kiinni yhdessä sovituista aloitus- ja valmistumispäivistä. Seuraamme etenemistä jatkuvasti remontin aikana ja reagoimme heti mahdollisiin ongelmiin. Näin projektimme eivät veny.

  • Asiakasta palvellen

    Asiakaspalvelumme on alan huipputasoa. Me teemme putkiremonttia sinulle emmekä vain taloyhtiösi putkille. Fira Palveluiden putkiremontissa sinulla on käytettävissäsi oma yhteyshenkilö, palveluinsinööri, joka opastaa sinua kaikissa remonttiin liittyvissä asioissa. Palveluinsinööri kertoo putkiremontin etenemisestä ymmärrettävästi ja tapaa kanssasi useaan kertaan.

  • Pidämme asukkaat ajantasalla

    Selkeä ja säännöllinen tiedottaminen on tärkeä osa putkiremonttiamme. Pidämme huolen, että tiedät mitä remontissa tapahtuu ja milloin. Viestimme usealla eri tavalla ja saat valita sinulle parhaiten sopivat viestintäkanavat. Kerromme vesikatkoista halutessasi vaikka tekstiviestillä.

Mietityttääkö putkiremontti?

Katso vastauksia yleisimpiin kysymyksiin