5 syytä aloittaa putkiremontin hankesuunnittelu juuri nyt

Miksi juuri nyt on hyvä aika aloittaa putkiremontin hankesuunnittelu?


🏠 1. Kotona vietetään tällä hetkellä paljon aikaa.

Useimmat harrastukset ovat koronaviruksen vuoksi tauolla ja paikasta toiseen liikkumista tulisi välttää. Jatkuva kotona oleilu ei harmita niin paljon, kun vapautuneen ajan käyttää johonkin hyödylliseen, vaikkapa edessä siintävän putkiremontin suunnitteluun.

🛀 2. Putkiremontin hankesuunnittelu onnistuu turvallisesti, ilman yhtäkään lähikontaktia.

Meiltä löytyvät siihen toimivat virtuaaliset työkalut ja keinot, joiden avulla voimme osallistaa osakkaat ja varmistaa, että kaikki saavat äänensä kuuluviin.

⏱️✔️3. Nyt on aikaa suunnitella hyvin.

Kun koronavirusepidemia aikanaan hiipuu, nähdään putkiremonteissa todennäköisesti kysyntäpiikki. Silloin hyvä tilanne on niillä, joilla on valmiit, huolella tehdyt suunnitelmat takataskussa. 

🔕 4. Tärkeitä päätöksiä ei kannata siirtää.

Kun putkiremontin tarve on tunnistettu, se odottaa vääjämättä edessäpäin. Riskit vesivahinkoihin ja muihin ikäviin yllätyksiin kasvavat, mitä kauemmin odotus kestää. Hankesuunnittelun aloittaminen on askel kohti onnistunutta lopputulosta. Jos kaikki taloyhtiöt lykkäävät päätöksiä syksyyn, se näkyy varmasti hinnoissa ja aikataulujen venymisissä. Niillä taloyhtiöillä, jotka uskaltavat edetä hankkeidensa kanssa nyt,  on ostajan markkinat.

🏁 5. Yhtiökokous on täysin mahdollista järjestää etäyhteydellä.

Jos putkiremontti on taloyhtiössäsi ajankohtainen, ei yhtiökokousta kannata siirtää. Päätös hankesuunnittelusta edellyttää yhtiökokousta. Taloyhtiöiden yhtiökokoukset on täysin mahdollista järjestää etäyhdeydellä. Etäosallistuminen on mahdollista toteuttaa myös sähköpostin tai perinteisen postin välityksellä, jolloin osakas voi ilmoittaa ennakkoon kantansa yhtiökokouksessa käsiteltäviin asioihin.

Varaa maksuton
konsultaatio


Ota meihin yhteyttä turvallisin mielin. Tarjoamme maksuttoman putkiremonttikonsultaation, jossa voit kertoa meille taloyhtiösi tilanteesta ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Soita, meilaa tai varaa aika etätapaamiseen suoraan oheisesta kalenterista.

📅 Varaa aika kalenterista

 

📧 Lähetä sähköpostia

 

📞 Soita

 

Perttu Paavola
Projektipäällikkö, Fira Ketterä
P. +358 45 131 0987 
perttu.paavola@fira.fi

 

 

Varaa aika ilmaiseen etäkonsultaatioon ↓

[Palvelu on tarkoitettu Uudellamaalla sijaitseville kerrostaloyhtiöille]

Fiksumpi ja ketterämpi putkiremontti

Miksi Fira?

  • Aito osakkaiden osallistaminen ja  asumisen tarpeiden huomiointi hankesuunnitteluvaiheessa
  • Kohteen teknisten ratkaisujen valinta tehdään taloyhtiön tarpeiden pohjalta
  • Sekä asiantuntijan, että urakoitsijan näkökulma taloyhtiön nykytilanteeseen sekä tulevan urakan teknisiin ratkaisuihin
  • Aito urakkakilpailutus ja kustannuslaskenta jo hankesuunnitteluvaiheessa
  • Säästöä tuovat ratkaisut toteutussuunnittelun ja toteutuksen aikana
  • Aktiivinen viestintä ja toimivat viestintäkanavat

📅 Varaa maksuton konsultaatio