Etusivu Palvelut Rakentaminen Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen

Tehokkaat ratkaisut käyttäjien tarpeisiin

 

 

 

Palvelevaa toimitilarakentamista parhailla ratkaisuilla

Teillä on tavoitteita, visio ja budjetti, meillä on asiantuntemus niiden toteuttamiseksi. Hankesuunnittelumme ottaa kaikki sidosryhmät mukaan suunnitteluun jo alkuvaiheessa, jonka jälkeen ratkaisukehityksemme tarjoaa juuri teidän tarpeisiinne sopivan suunnitelman. Yrityksenne tarpeet ovat ainutlaatuiset, mutta pyörää ei aina tarvitse keksiä uudestaan. Vakioituja konseptipohjaisia ratkaisujamme hyödyntämällä saat hankkeeseen pitävät kustannuslaskelmat, nopean läpiviennin sekä varmasti toimivan lopputuloksen.

Jokaiseen tarpeeseenne löytyy ratkaisu – ja jos ei löydy, niin kehitämme sen.

Case: Technopolis Ruoholahti

Kustannustehokkaat ratkaisut

Kustannustehokkaat ratkaisut

Yhdessä suunnittelemalla saatte juuri tarpeitanne, budjettianne ja tavoitteitanne vastaavan hankesuunnitelman. Suunnittelussa huomioimme ensisijaisesti teidän ja loppukäyttäjien tarpeet. Suunnittelussa huomioidaan mahdollisuuksien mukaan myös tulevaisuuden tarpeet sekä esitetään selkeät hinnat tarvittaville muutostöille. Ratkaisukehityksellä varmistamme, että arvioimamme hinta on varma ja kilpailukykyinen. Oma ratkaisukehityksen tiimi optimoi tekniset ratkaisut asiakkaan toiminnan ympärille miettien myös teknisten ratkaisujen taloudellisuutta ja toteutettavuutta.

Nopeasti läpiviety

Tahtituotanto ja markkinoiden johtavat digitaaliset ratkaisut varmistavat, että hankkeenne alkaa tuottaa hintaansa takaisin nopeasti. Urakka voidaan tarvittaessa suunnitella myös niin, että uudet tilat voivat tulla osittain käyttöönne jo ennen työn lopullista valmistumista.

Läpinäkyvää luotettavuutta

Firan kanssa teidän ei tarvitse arvailla kustannuksia tai budjetin käyttöä. Halutessanne saatte vaikka reaaliaikaisen näkymän työvaiheisiin ja maksuihin. Digitaaliset työkalumme varmistavat, että projekti etenee sovitussa aikataulussa ja hinnalla. Urakkamme toteutetaan läpinäkyvästi, toteutettiin urakka sitten kokonaisvastuu-, allianssi- tai projektinjohtomallilla.

Erityisosaamistamme

Teollisuus ja logistiikkakeskukset

Luomme toimivat tilat prosessienne mukaan.

pysäköintilaitoksetPysäköintitilat

Käytettävyys, laatu ja kustannustehokkuus mahdollistetaan erikoisosaamisellamme.

Toimisto- ja liiketilat

Tilat suunnitellaan ja rakennetaan aina käyttäjien ehdoilla, jolloin me pidämme mielessä esimerkiksi vuokralaisten viihtyvyyden koko hankkeen läpi. Näin varmistamme, että tila palvelee tarkoitustaan ja ympäristöään.

Koulut ja oppimisympäristötOppimisympäristöt

Loppuun hiottu prosessimme ja kustannustehokas läpivientimme varmistavat, että urakan hinta pysyy kurissa ja tilat ovat vielä vuosienkin päästä terveellisiä ja käyttökelpoisia.

Referenssejä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@fira.fi

Henri Mämmi

Johtaja
Toimitilarakentaminen
+358 50 346 9076

Tuomas Lankinen

Kategoriavastaava
Toimitilarakentamisen hankekehitys
+358 44 378 6454

Lauri Kaunisvirta

Johtaja
Asiakkuudet ja myynti
+358 44 564 4872
lauri.kaunisvirta@fira.fi

Jyrki Sivén

Tuotantojohtaja
Toimitilarakentaminen
+358 40 7738729

Lähetä viesti

Haluatko tietää lisää? Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!


Rakennettuja tarinoita -ebook