Modernisointi

Päivitä rakennuksesi huomisen tarpeisiin

 

 

 

Arvoa nostavaa korjausrakentamista

Rakennuksen arvo on sidottu sen käyttömahdollisuuksiin. Vanhat rakennukset on suunniteltu oman aikansa tarpeisiin, eivätkä ne välttämättä palvele tämän päivän tarpeita ja käyttäjien odotuksia. Rakennuksen modernisointi on oikein toteutettuna erittäin kustannustehokas tapa huolehtia omaisuuden arvosta ja tilojen joustavammasta käytöstä. Meillä on pitkä kokemus modernisointiurakoiden toteuttamisesta niin, että kiinteistön käyttäjien työrauha säilyy ja kiinteistön tuotot on turvattu mahdollisimman hyvin.

Me Firalla tunnemme suurta ammattiylpeyttä, kun saamme toimia modernisointihankkeen luotettavana ja käyttäjiä kuuntelevana kumppanina hankkeen alusta loppuun saakka.

Case: Ison Pajan modernisointi

Kehitämme hankkeet yhdessä

Vanhojen rakennusten modernisointi asettaa rakentamiselle haasteita, jotka saavat useimmat raapimaan päätänsä. Modernisointihankkeet sisältävät usein aikataulutuspulmia, sillä ne ovat nopeatempoisia, monisyisiä ja polveilevia. Vastauksemme näihin haasteisiin ovat yhteistoiminnallinen urakkamalli ja hankkeiden kehittäminen avoimessa yhteistyössä. Palveleva asenne, aktiivinen kustannusohjaus sekä tiivis yhteistyö sidosryhmien ja kumppanien kanssa mahdollistavat onnistumisen.

Jatkuvasto tuottavaa

Jatkuvasti tuottavaa

Meillä on pitkä kokemus modernisointiurakoiden toteuttamisesta niin, että loppukäyttäjien työrauha ei häiriinny projektien aikana. Esimerkiksi työvaiheet ja logistiikka pystytään toteuttamaan minimaalisella häiriöllä rakennusten käyttäjille. Näin rakennuksessa voidaan jatkaa työtä ja siirtyä portaittain uusiin tiloihin.

Ansaintamme on sidottu asiakkaidemme ja käyttäjien kokemukseen remontista.

Läpinäkyvää uudistamista

Digitaaliset työkalumme tarjoavat teille paitsi nopeamman läpiviennin, myös halutessanne vaikka reaaliaikaisen kustannusseurannan. Yhdessä kehitetty hanke varmistaa pitävän budjetin ja aikataulun.

Referenssejä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@fira.fi

Pekka Sipponen

Johtaja
Modernisointi
+358 40 513 3035

Lauri Kaunisvirta

Johtaja
Asiakkuudet ja myynti
+358 44 564 4872
lauri.kaunisvirta@fira.fi

Lähetä viesti

Haluatko tietää lisää? Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!