Etusivu Palvelut Rakentaminen fira ketterä pro

Tahdotko nostaa kiinteistösi
arvoa ja asukas-
tyytyväisyyttä?

Mistä on kyse?

 

 

Fira Ketterä Pro

on kiinteistön omistajille suunnattu palvelu, joka nostaa asuinkiinteistön arvoa ja asukastyytyväisyyttä sekä varmistaa omistajan mielenrauhan. Palvelu koostuu analyysivaiheesta, hankkeen toteuttamisesta sekä asumisen aikaisesta laadunvarmistuksesta. Nyt on oikea aika turvata investointisi kannattavuus.

Ketterä Pro nostaa asuinkiinteistösi arvoa ja asukastyytyväisyyttä.

Palvelun sisältö

1 ANALYYSI JA SKENAARIOT

Aloitamme tutkimalla parhaat tavat nostaa asuinkiinteistösi arvoa.

Mallinnamme ja laskemme kiinteistön arvoon vaikuttavia muuttujia, tavoitteena löytää kannaltasi paras lopputulema. Tutkittavia asioita ovat esimerkiksi asumisen tuotot, rakentamisen ja kunnossapidon kustannukset ja näiden taustalla olevat tekniset toimenpiteet, vuokrattavuus, ESG-toimenpiteet sekä riskit ja mahdollisuudet. Vaiheen lopussa vertailemme eri skenaarioita, joiden perusteella hankkeelle valitaan sopivin toteutustapa sekä sovitaan yhteiset tavoitteet toteutuksen ja asumisen ajalle.

 

2 TOTEUTUS

Toteutusvaiheessa suoritamme valitun skenaarion edellyttämät saneeraustoimenpiteet.

Toteutusvaiheessa toimitamme analyysissa määritellyt saneeraustoimenpiteet. Saumattomasti etenevällä toteutussuunnittelulla varmistetaan se, että tekniset ratkaisut tulevat huomioiduiksi. Haluttu ja kustannustehokas lopputulos saavutetaan Firan tahtituotantoon perustuvalla asuntojen korjaamisen mallilla, osaavien ammattilaisten toimesta. Hanke toteutetaan läpinäkyvänä projektinjohtourakkana, jossa osa palkkiostamme on sidottu onnistumiseen.

 

3 ASUMINEN JA ELINKAARI

Autamme varmistamaan asukkaiden viihtyvyyden, asuinkiinteistön toiminnan sekä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen.

Kun liiketoimintasi menestyy, menestymme mekin. Siksi osa palkkiostamme on sidottu yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin myös asumisen aikana.

 

Fira Ketterä Pro

Miksi valita Fira Ketterä Pro?

  • Investointisi tuotto on paras mahdollinen vuodesta toiseen: autamme nostamaan asuinkiinteistösi arvoa ja asukastyytyväisyyttä.
  • Toteutus on sujuvaa ja lopputulos onnistunut: tahtituotantoon ja vakioituihin ratkaisuihin perustuvasta korjaamisen mallista vastaavat  kokeneet ammattilaisemme.
  • Saat lisää tyytyväisiä asukkaita: varmistamme asuinkiinteistösi suunnitelman mukaisen toiminnan. 
  • Isännöitsijän ja huoltajien työ helpottuu: suoritamme tarvittavan perehdytyksen sekä tuotamme dokumentit.
  • Huolehdimme investoinnista puolestasi: mittaamme jatkuvasti asukkaiden tyytyväisyyttä sekä tekniseen laatuun että toimintaamme. Siksi myös ansaintamallit ovat yhteiset.

Näin prosessi etenee
(esimerkki)

Case: Varma ja Fira uudistavat asuinrakentamisen saneerauskäytäntöjä

Työeläkeyhtiö Varma ja rakennusyhtiö Fira ovat solmineet puitesopimuksen asumisen laadun jatkuvaan parantamiseen tähtäävästä Viihtyvyysparannuskonseptista. Konsepti tuo merkittävän muutoksen rakennusalan perinteiseen saneerausmalliin – Fira toimittaa saneeraukset valmiina palveluna sisältäen projektijohtamisen, suunnittelun ja ennusteet. Näin varmistetaan se, että Varman asuntokanta pidetään jatkuvasti mahdollisimman korkealla tasolla niin asuntojen kunnon kuin tyylinkin osalta.

Lue koko tiedote

 

Varma ja Fira uudistavat asuinrakentamisen saneerauskäytäntöjä

Asiakkaitamme

“Haluamme tarjota jatkuvasti viihtyisämpiä ja houkuttelevampia koteja. Tämä edellyttää järjestelmällistä ja ajantasaista saneeraustoimintaa, jossa Fira on sekä aktiivinen että ratkaisuhakuinen kumppani.”

 

“Firaan on aina helppoa olla yhteydessä ja vastauksia saa nopeasti. He tuntuvat aidosti kiinnostuneilta meidän projekteistamme, ja ovat valmiita sparraamaan erilaisia ideoita.”

 

“Fira on osoittanut vahvaa osaamista ja tietotaitoa, asioiden edistäminen on aktiivista, näkemyksellistä ja herättänyt luottamusta”

 

Ota yhteyttä

Sami Kokkonen

Johtaja
Putkiremontit & asuntokorjaukset
+358 400 204 250
sami.kokkonen@fira.fi

Ilmo Pöntinen

Projektipäällikkö, Myynti
Putkiremontit
+358 400 262 500
ilmo.pontinen@fira.fi

Lauri Kaunisvirta

Johtaja
Asiakkuudet ja myynti
+358 44 564 4872
lauri.kaunisvirta@fira.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää? Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!