Hankekehitys palveluna

Tuo meille ideasi niin kehitämme ja toteutamme sen

Hankekehitys varmistaa toimivan ja kannattavan hankkeen

Kehitämme hankkeen yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa ideasta toteutukseen.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa hankekehityksen ja suunnittelun johtaminen, kannattavuuden kehitys, kustannusohjaus ja -laskenta, toteutettavuuden kehittäminen ja tuotannon valmistelu.

Firan hankekehityksen, laskennan ja ratkaisukehityksen asiantuntijat kehittävät hankkeen kanssasi ja osaavat kertoa, mitä rakennushankkeen eri vaihtoehdot maksavat ja miten hanke kannattaa toteuttaa. Uudishankkeissa olemme erikoistuneet ratkaisujen kehittämiseen kustannuslaskentaan tietomallien avulla. Rakennus rakennetaan ensin virtuaalisesti ja sitten vasta oikeasti. Näin pystytään valitsemaan fiksuimmat ratkaisut käytön, elinkaaren, kannattavuuden ja toteutettavuuden kannalta. Samalla hankkeen kustannukset pystytään ennustamaan tarkasti etukäteen.

Hankekehityksestä toteutukseen

Käyttäjälähtöinen hankekehitys – Verstas

Toimintamallimme hankekehityksessä on vuorovaikutteinen Verstas, jossa hankkeen osapuolet istuvat saman pöydän ääreen. Näin ollen tiedonvaihto ja vuorovaikutus on tehokasta ja laadukasta.

Millainen tila palvelee parhaiten kerrostalon asukkaita, koulun oppilaita, kampuksen opiskelijoita, tehtaan työntekijöitä tai kauppakeskuksen kauppiaita ja asiakkaita? Miten erilaiset tarpeet sovitetaan yhteen ja toteutetaan kustannustehokkaasti?  Näitä kysymyksiä ratkotaan yhteisen pöydän ääressä Firan Verstaissa. Verstaiden taustalla on hankekehityksen huipputiimi, joka kehittää hankkeen kanssasi ja tuottaa päätöksenteon tueksi kustannustietoa ja ratkaisuvaihtoehtoja. Yhdessä varmistamme, että asiakkaamme tavoitteet toteutuvat. Tähän mennessä olemme toteuttaneet jo yli 150 Verstasta.

Verstaiden sisältö voi painottua tarpeen mukaan esimerkiksi tilatarpeen, kannattavuuden tai tontin kehitysmahdollisuuksien kehitykseen ja arviointiin, konseptikehitykseen, tilan käyttäjien tarpeiden kartoittamiseen ja huomiointiin suunnittelussa tai asiakaskokemuksen parantamiseen. Huolellisen hankekehityksen jälkeen rakentamisessa voidaan keskittyä oleelliseen.

Kuinka voimme auttaa?

Toteutuksiamme


Ota yhteyttä

Lauri Kaunisvirta

Johtaja
Asiakkuudet ja myynti
+358 44 564 4872

Tuomas Lankinen

Kategoriavastaava
Liike- ja toimitilarakentamisen hankekehitys
+358 44 378 6454

Juha Lanne

Hankekehitysjohtaja
Asuntorakentaminen
+358 40 5250344
juha.lanne@fira.fi

Sami Kokkonen

Johtaja
Putkiremontit
+358 400 204 250
sami.kokkonen@fira.fi

Pekka Sipponen

Johtaja
Modernisointi
+358 40 513 3035

Lähetä viesti

Haluatko tietää lisää? Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!