Asuntorakentaminen

Koteja elämän eri vaiheisiin

Tontit ovat täynnä mahdollisuuksia

Tyhjä tontti takaa miltei rajattomasti mahdollisuuksia. Asuntorakentamisen asiantuntijamme ottavat asuntohaasteesi vastaan ja auttavat toteuttamaan näköisenne kerrostaloratkaisun. Kehitämme, suunnittelemme ja rakennamme yhteistyössä kanssanne tavoitteenne – niin taloudellisten, kuin laadullisten – mukaisen kerrostalon.  Suosimme avoimia businessmalleja, jolloin yhdessä varmistumme, että kaikkien osapuolien tavoitteet täyttyvät.

Tavoitteet hiotaan selkeiksi Firan Verstaassa yhteisen pöydän ääressä, jossa jokainen hankkeen osapuoli pidetään kartalla ja osallistetaan prosessiin. Ensimmäisten luonnossuunnitelmien jälkeen laskemme hankkeen kustannukset, sekä kannattavuuden hyödyntäen laaja-alaisesti alan parhaita tietomallinnusohjelmistoja, kuten esimerkiksi RiB iTWO –kustannuslaskentaohjelmaa.

Tuotanto kytketään mukaan jo hankkeen suunnitteluvaiheessa, jotta voimme varmistaa häiriöttömän prosessin, sekä timanttisen kädenjäljen.

Lue lisää asuntorakentamisesta blogistamme → Asuntorakentamisessa tehdään ihmiselle kotia kannattavasti


Kuinka voimme auttaa?

Lue lisää

Blogi

Asuntorakentamisessa tehdään ihmiselle kotia kannattavasti

Asunnot ovat olemassa elämää varten. Asuntorakentamisessa laadun rima on korkealla – asunto on hyvä, kun siinä on hyvä elää. Mutta asunnon rakennuttajan kannalta on tärkeää myös se, että rakennusprojekti on kannattava. Hyvässä asuntorakentamisessa pystytään yhdistämään sekä ihmislähtöisyys että kannattavuus.

Blogi

Laadukkaampaa, turvallisempaa ja kustannustehokkaampaa rakentamista

Onko laadun, nopeuden, turvallisuuden ja kustannusten hallinnan yhtäaikainen toteutuminen rakennustyömaalla mahdoton yhtälö? Ei suinkaan, päinvastoin. Se on täysin mahdollista, mutta yhtälön toteutuminen vaatii perinteisten rakentamisen työtapojen muutosta ja uusien omaksumista.

Blogi

Tavoitteena kustannuslaskelma 15 minuutissa

Firalla alustava rakennushankkeen kustannuslaskelma saadaan laskettua nopeasti työviikon aikana. Tavoitteena on kuitenkin hyödyntää teknologiaa koko ajan enemmän ja automatisoida toimintoja, jotta kustannuslaskelman saisi laskettua jopa 15 minuutissa.


Referenssit

ATT Dirika-kortteli

2015 - 2018

As Oy Helsingin Karavaanikuja 2

Karavaanikuja 2, Helsinki,
2016 - 2017

Tikkurilan Neilikkatie 11

2017 - 2019

As Oy Jätkäsaaren Valo

2016 - 2018

ASO Capella

2017 - 2018

As Oy Kruunuvuoren Ankkuri

Gunillantie 17, Helsinki,
2014 - 2016

As Oy Helsingin Viuhka

Retkeilijänkatu 1, Helsinki,
2015 - 2016


Ota yhteyttä
 

Yhteyshenkilöt

Topi Laine

Johtaja
Asuntorakentaminen
+358 400 792 492

Ville Sireni

Kategoriavastaava
Asuntorakentamisen tuotanto
+358 50 5744 859

Lauri Kaunisvirta

Johtaja
Asiakkuudet ja myynti
+358 44 564 4872

Juha Lanne

Hankekehitysjohtaja
Asuntorakentaminen
+358 40 5250344

Kuinka varaudumme koronavirukseen - Lue lisää

Koronavirusta koskevilla toimintaohjeilla haluamme omalta osaltamme varmistaa asiakkaidemme, kumppaniemme ja henkilöstömme terveyden ja turvallisuuden. → Lue lisää täältä