Etusivu Palvelut Rakentaminen Asuntorakentaminen

Asuntorakentaminen

Yhdessä vakioitua, asiakkaalle yksilöityä

 

 

 

Kannattavaa asuntorakentamista

Asunnot ovat olemassa elämää varten. Asuntorakentamisessa laadun rima on korkealla – asunto on hyvä, kun siinä on hyvä elää. Mutta asuinrakennuksen rakennuttajan kannalta on tärkeää myös se, että rakennusprojekti on kannattava. Hyvässä asuntorakentamisessa pystytään yhdistämään sekä ihmislähtöisyys että kannattavuus. Kehitämme, suunnittelemme ja rakennamme yhteistyössä tilaajan tavoitteiden – niin taloudellisten, kuin laadullisten – mukaisen kerrostalon.  Suosimme avoimia businessmalleja, jolloin yhdessä varmistumme, että kaikkien osapuolien tavoitteet täyttyvät. Fiksu rakentaminen palvelee kaikkia.

Paras lopputulos tarkoittaa tilaajalle kannattavaa ja kustannustehokasta rakentamista ja loppukäyttäjälle viihtyisiä asuntoja.

Yhdessä suunniteltu

Yhdessä suunnittelemalla saatte juuri tarpeitanne, budjettianne ja tavoitteitanne vastaavan hankesuunnitelman. Ensimmäisten luonnossuunnitelmien jälkeen saatte kustannustietokantoihimme perustuvan tarkan ja loppuun asti pitävän tiedon urakan kustannuksista ja kannattavuudesta. Sen avulla voitte helposti tehdä tietoon pohjautuvan päätöksen projektin aloittamisesta.

Nopeasti läpiviety

Urakan pilkkominen tarkoittaa usein runsasta määrää erilaisia piilokuluja ja pullonkauloja. Nopeimpaan läpivientiin ja parhaaseen kannattavuuteen pääsette, kun vastaamme sekä kehityksestä että toteutuksesta. Siksi suosittelemme asuntorakentamisessa aina kokonaisvastuu-urakkaa.

Läpinäkyvää luotettavuutta

Kukaan ei pidä epävarmuudesta miljoonien eurojen rakennusprojekteissa. Ennen kuin allekirjoitatte sopimuksen kanssamme, saatte tarkkoihin tietomalleihin pohjautuvan tarjouksen, josta emme lipsu. Digitaaliset työkalumme varmistavat, että koko projekti on teille alusta loppuun saakka läpinäkyvä.

Modulaarisella asuntosuunnittelulla yksilöllistä vakiointia

Jokainen koti on yksilöllinen, mutta onneksi ihmisten asumiseen liittyvissä tarpeissa ja toiveissa on paljon samaa. Asuntorakentamisen hankkeissa on mahdollista hyödyntää Firan kehittämää modulaarista asuntokirjastoa, joka on perinteistä luonnossuunnittelua huomattavasti nopeampi ja kustannuslaskelmiltaan tarkempi. Modulaarisen asuntosuunnittelun avulla pystytään joustavasti tuottamaan erilaisten asuntojakaumien mukaiset kerrostalosuunnitelmat erilaisille tonteille. Huolellisesti suunnitelluista asuntopohjista löytyy monia erilaisia kokoja ja pohjavariaatioita, joita hyödyntämällä varmistetaan, että asunnot ovat juuri sellaisia, joissa ihmisten on hyvä asua.

Modulaarisen asuntosuunnittelun hyötyjä ovat ennen kaikkea nopeus, ratkaisujen toteutettavuus ja toimivuus sekä kustannuslaskelmien tarkkuus. Kun rakennus tehdään valmiista palasista, on seurauksena nopeampi läpimenoaika sekä tasalaatuinen lopputulos. Asuntokirjastomme avulla voimme tehdä nopeasti luonnoksen kokonaisesta kerrostalosta. Jo muutaman tunnin työllä voimme ennakoida hankkeen hinnan muutaman prosentin tarkkuudella. Tämä tuo tukea päätöksentekoa varten ja antaa realistisen kuvan hankkeen lopputuloksesta. Asuntokirjastomme ja hyvän suunnittelutyön ansiosta voimme jo heti aluksi varmistaa, että talo vastaa yhdessä asiakkaan kanssa sopimiamme kannattavuustavoitetta.

Lue lisää: Case Avara

Referenssejä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@fira.fi

Topi Laine

Johtaja
Asuntorakentaminen
+358 400 792 492

Juha Lanne

Hankekehitysjohtaja
Asuntorakentaminen
+358 40 5250344

Ville Sireni

Tuotantojohtaja
Asuntorakentaminen
+358 50 5744 859

Tero Vanhanen

Ilmiörakentaja
+358 50 360 2276

Lauri Kaunisvirta

Johtaja
Asiakkuudet ja myynti
+358 44 564 4872

Lähetä viesti niin katsotaan mitä voimme yhdessä kehittää

Haluatko tietää lisää? Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!