Etusivu Palvelut Fira Asukaspalvelut

Fira Asukaspalvelut

Putkiremonttiasiakkaille

Firan asukaspalvelutiimi palvelee asukkaita ja osakkaita koko remontin ajan.

Tarjoamme myös arkea helpottavat ja kodikkuutta lisäävät palvelut ammattitaitoisten ja luotettavien kumppaniemme kautta urakan yhteydessä. Fyysisen ja digitaalisen asiakaskokemuksen yhdistävä kokonaispakettimme takaa korkean asiakastyytyväisyyden.

Lisäpalvelut kuluttajille Palvelukumppaneille

Täyden palvelun tiimi

Fira putkiremonttien asukaspalvelut

Asukaspalvelutiimissä työskentelee palvelukoordinaattori ja palveluinsinöörejä. Palvelukoordinaattori opastaa asukkaita ja osakkaita remontin käytännönjärjestelyissä ja palveluinsinööri keskittyy huoneistoremonttien suunnitteluun. Taloyhtiölle nimetään vastaava palveluinsinööri.

Asukaspalveluun sisältyy

  • Starttipaketti, putkiremontin käsikirja sekä huoneistokohtainen infoaineisto remonttiaikatauluineen ja tuotemallistoineen
  • Asukkaiden ja osakkaiden opastus putkiremontin käytännönjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä tiedottamisen ja suoran asiakaspalvelun (puhelin ja sähköposti) kautta
  • Huoneistokohtaisten remonttien suunnittelu, johon sisältyy huoneistokohtainen aloituskatselmus
  • Firan asukassivusto (Homerun), josta löytyvät kaikki huoneistokohtaiset materiaalivaihtoehdot huoneistoremontin valintoja varten sekä kaikki putkiremonttiin liittyvä infomateriaali.

Lisäpalvelut

Mainitse tarjouspyynnön yhteydessä “Firan putkiremontti” ja saat kumppanialennuksen*

Tilausohjeet

Tilausohjeet

* Firan lisäpalvelukumppanit ovat sitoutuneet tarjoamaan palveluitaan hintaan, joka ei ylitä kyseisen palvelun ovh-hintaa.

Lisätietoja

Fira asukaspalvelut

Putkiremonttiasiakkaiden puhelinpalvelu avoinna arkisin klo 9-11 ja 12-14
+358 40 663 3476
asukaspalvelu@fira.fi