Etusivu Palvelut

Rakentamisen palvelut

Rakennamme turvallisesti, laadukkaasti ja ennen kaikkea ihmisiä kuunnellen.

Palvelut - Liike ja toimitilarakentanminen

Liike- ja toimitilarakentaminen

Toimintaa tukevat tilat asiakkaan ehdoilla. Rakennamme kaikkea jätteenpolttolaitoksista kansainvälisiin pääkonttoreihin, sekä liiketiloista pysäköintilaitoksiin.

Katso lisää

 

Palvelut - Modernisointi

Modernisointi

Näemme korjausrakentamisen haasteissa potentiaalia. Haluamme tehdä mahdottomasta mahdollista – tuotamme arvoa niin kiinteistölle kuin käyttäjällekin.

Katso lisää

 

Palvelut - asuntorakentaminen

Asuntorakentaminen

Tontit ovat täynnä mahdollisuuksia unelmien toteuttamiseen. Rakennamme ihmisten näköistä kaupunkia ja koteja elämän eri vaiheisiin.        käyttäjällekin

Katso lisää

 

Putkiremontit – Fira Ketterä

Murramme putkiremontteihin sitkeästi liittyvät myytit tarjoamalla alan parhaan palvelukokemuksen. Fira Ketterä on parempi tapa tehdä putkiremontti, jonka lähtökohtana ovat elämisen tarpeet kodeissa ja koko kiinteistössä. Koko remontin voi ostaa hankesuunnittelusta toteutuksen loppuun asti yhtenä kokonaisuutena.

Katso lisää

 

palvelut-hankekehitys

Hankekehitys palveluna

Toimintamme kulmakiviä on hankkeiden kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa tavoitteenamme luoda parempia tiloja ihmisille.

Katso lisää

 

palvelut-verstas

Verstas

Konseptimme, joka tuo projektiin osallistuvat tahot – tilaajan, tilan käyttäjät, suunnittelijat ja toteuttajat – yhteisen pöydän ääreen.

Katso lisää

 

Täydennysrakentaminen

Monet vanhat taloyhtiöt on aikoinaan rakennettu tonteilleen väljästi ja tonteilla saattaa piileskellä hyödyntämätöntä varallisuutta. Tontin varallisuus voidaan ottaa käyttöön täydennysrakentamalla, jonka tuotoilla taloyhtiö voi rahoittaa esimerkiksi kalliit peruskorjaukset.

Katso lisää

 

Älypalvelut

Fiksut ratkaisut parantavat rakentamisen tuottavuutta ja mahdollistavat onnistuneen työmaan.

Palvelut - Sitedrive

Fira Sitedrive

Uuden ajan aikataulutusohjelmisto, joka on syntynyt rakennusliikkeen tarpeesta saada aikataulu ja tekijät työskentelemään yhdessä.

Katso lisää

 

Palvelut - Modules

Fira Modules

Designia, älyä ja innovatiivista teknologiaa modulaarisilla ratkaisuilla.

Katso lisää

 

Asumisen palvelut

Me uskomme, että ainoa mahdollinen lähtökohta rakentamiselle on ihminen. Rakennamme ja korjaamme asuntojen sijaan koteja.

Fira Osku

Fira Osku

Asumisen tulevaisuus on täällä. Firan Osuuskuntamallissa voittoa tavoittelevat välikädet jäävät pois ja säästöt käytetään suoraan asukkaiden hyväksi. Uusi rahoitusmalli mahdollistaa edullisemman aumisen jatkuvana palveluna.

Katso lisää

 

Palvelut - ryhmärakentaminen

Ryhmärakentaminen

Ryhmärakentamisessa tai -rakennuttamisessa rakennuttajana toimii perinteisen rakennusyrityksen sijaan joukko yksityisiä ihmisiä. Voit itse valita missä vaiheessa prosessia lähdet mukaan ja kuinka paljon vaikutat lopputulokseen.

Katso lisää

 

Fira Kotyo

Fira Asukaspalvelut

Firan asukaspalvelutiimi palvelee asukkaita ja osakkaita koko putkiremontin ajan. Fyysisen ja digitaalisen asiakaskokemuksen yhdistävä kokonaispakettimme takaa korkean asiakastyytyväisyyden.

Katso lisää

 

Innostuitko? Ota yhteyttä niin katsotaan, mitä voisimme tehdä yhdessä.

Jätä viesti