Etusivu Firalaiseksi Opiskelijalle – Kesätraineehakumme on nyt auki

Opiskelijalle

 

Katso avoimet kesätyöpaikat

 

 

Liity joukkoomme!

On viihtynyt meillä kesätöissä

On kiinnostunut työskentelemään Firalla myös tulevaisuudessa

Suosittelee Firaa työpaikkana

*Vuoden 2020 Trainee-kyselyn vastaukset

Tarjoamme useiden eri alojen opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja saada kokemuksia työelämästä. Tuemme kasvuasi ja kehitystäsi kohti alan huippua antamalla sinulle tarpeeksi haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä.

Meillä on mahdollista työllistyä vuosittain niin työmaalla kuin toimistolla eri tehtävissä. Oli sitten opintosi suuntautunut rakennusalalle, talouteen, suunnitteluun tai markkinointiin, löydämme varmasti juuri sinulle sopivan paikan. Mahdollisuuksien mukaan voimme myös jatkaa työsopimusta harjoittelujakson jälkeen opintojen ohessa tai jos olet pian valmistumassa tai juuri valmistunut, on sinulla mahdollisuus tulla kokoaikaiseksi firalaiseksi.

Tarjoamme kaikille firalaisille laajan valikoiman yhteisiä tapahtumia ja koulutuksia, sekä monipuolisesti työsuhde-etuja. Olemme osa rakennusalan muutosliikettä ja tästä syystä etsimme vuosittain lopputyöntekijöitä, joiden näkemykset alan uudistamisesta ja parantamisesta ovat lähellä sydäntä.

Hankintainsinööriharjoittelijoita kesälle 2022

Oletko juuri valmistunut tai ovatko opintosi loppurutistusta vaille valmiina? Vai oletko opinnoissasi vielä alkutaipaleella ja sinua kiinnostaisi nähdä, millaisia tehtäviä rakennusalan hankinnassa olisi tarjolla? Oli tilanne kumpi tahansa, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva harjoittelupaikka!

Lue lisää

Vastuullisuus-/kehitysinsinööriharjoittelija kesälle 2022

Haemme rakentamisen liiketoiminnan palvelu- ja kehitystiimiin joukkoomme yhtä kesätyöntekijää kehittämään rakentamisen vastuullisuutta sekä toimintamallejamme.

Lue lisää

Rakennesuunnittelija harjoittelija kesälle 2022

Etsimme kesäksi 2022 yhtä rakennesuunnittelija harjoittelijaa pääkaupunkiseudulle monipuolisiin tietomallipohjaisiin rakennesuunnittelu tehtäviin. Työn aloitus ajoittuu joustavasti touko-kesäkuuhun ja kestää 2—4 kuukautta.

Lue lisää

Työmaainsinööriharjoittelijoita kesälle 2022

Etsimme kesäksi 2022 työmaainsinööriharjoittelijoita pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Työn aloitus ajoittuu joustavasti touko-kesäkuuhun ja kestää 2—4 kuukautta.

Lue lisää