Etusivu Firalaiseksi Opiskelijalle

Opiskelijalle

Katso avoimet trainee paikat  

Liity joukkoomme!

On viihtynyt meillä kesätöissä

On kiinnostunut työskentelemään Firalla myös tulevaisuudessa

Suosittelee Firaa työpaikkana

*Vuoden 2020 Trainee-kyselyn vastaukset

Tarjoamme useiden eri alojen opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja saada kokemuksia työelämästä. Tuemme kasvuasi ja kehitystäsi kohti alan huippua antamalla sinulle tarpeeksi haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä.

Meillä on mahdollista työllistyä vuosittain niin työmaalla kuin toimistolla eri tehtävissä. Oli sitten opintosi suuntautunut rakennusalalle, talouteen, suunnitteluun tai markkinointiin, löydämme varmasti juuri sinulle sopivan paikan. Mahdollisuuksien mukaan voimme myös jatkaa työsopimusta harjoittelujakson jälkeen opintojen ohessa tai jos olet pian valmistumassa tai juuri valmistunut, on sinulla mahdollisuus tulla kokoaikaiseksi firalaiseksi.

Tarjoamme kaikille firalaisille laajan valikoiman yhteisiä tapahtumia ja koulutuksia, sekä monipuolisesti työsuhde-etuja. Olemme osa rakennusalan muutosliikettä ja tästä syystä etsimme vuosittain lopputyöntekijöitä, joiden näkemykset alan uudistamisesta ja parantamisesta ovat lähellä sydäntä.

Ajankohtaista

Kesärekry on auki!

Avoimet kesätyöpaikat löydät tämän sivun alaosasta. Hae äkkiä, sillä käymme läpi hakemuksia hakuajan aikana!

Laatu-/kehitysinsinööriharjoittelija kesälle 2021

Vantaa

Kiinnostaako tuki- ja kehityspalveluiden tuottaminen rakentamisen liiketoiminnalle? Sykkiikö sydämesi laatujohtamisen ja tuotannon toimintatapojen kehittämiselle ja tukemiselle? Entä oletko aina halunnut päästä kehittämään moderneilla työkaluilla ja menetelmillä rakentamisen tulevaisuutta, jossa palveluajattelu, digitaalisuus ja teknologia tukevat ja tehostavat rakentamista?

Lue lisää

Työnjohtoharjoittelijoita kesälle 2021

Pääkaupunkiseutu

Etsimme kesäksi 2021 17 työnjohtoharjoittelijaa pääkaupunkiseudulle monipuolisiin uudis- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme sekä putkiremonttikohteisiimme. Hae mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 28.2.2021 ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lue lisää

Trainee-kokemukset