Etusivu Firalaiseksi Opiskelijalle

Opiskelijalle

Liity joukkoomme!

On viihtynyt meillä kesätöissä

On kiinnostunut työskentelemään Firalla myös tulevaisuudessa

Suosittelee Firaa työpaikkana

*Vuoden 2020 Trainee-kyselyn vastaukset

Tarjoamme useiden eri alojen opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja saada kokemuksia työelämästä. Tuemme kasvuasi ja kehitystäsi kohti alan huippua antamalla sinulle tarpeeksi haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä.

Meillä on mahdollista työllistyä vuosittain niin työmaalla kuin toimistolla eri tehtävissä. Oli sitten opintosi suuntautunut rakennusalalle, talouteen, suunnitteluun tai markkinointiin, löydämme varmasti juuri sinulle sopivan paikan. Mahdollisuuksien mukaan voimme myös jatkaa työsopimusta harjoittelujakson jälkeen opintojen ohessa tai jos olet pian valmistumassa tai juuri valmistunut, on sinulla mahdollisuus tulla kokoaikaiseksi firalaiseksi.

Tarjoamme kaikille firalaisille laajan valikoiman yhteisiä tapahtumia ja koulutuksia, sekä monipuolisesti työsuhde-etuja. Olemme osa rakennusalan muutosliikettä ja tästä syystä etsimme vuosittain lopputyöntekijöitä, joiden näkemykset alan uudistamisesta ja parantamisesta ovat lähellä sydäntä.

Avoimet trainee-paikat

Business analyst - trainee

Vantaa

Haemme rentoon taloustiimiimme Business Analyst -traineeta. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset toden teolla vahvistamaan osaamistasi ja kehittämään taitojasi. Teet tiivistä yhteistyötä talouden Business Controlling -toimintojen parissa. Tehtäväsi sisältävät pääasiallisesti talouden raportointi- ja tietovarastoratkaisujen kehittämistä ja ylläpitämistä. Emme odota valmista osaajaa, vaan meille on tärkeintä hyvä asenne ja tekemisen meininki.

Lue lisää

Trainee-kokemukset