Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan

Fira avoimet työpaikat

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme.

Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikkamme

Huolehdimme firalaisten hyvinvoinnista

Meillä saat lakisääteistä huomattavasti laajemmat työterveyshuollon palvelut ja sinut on lisäksi vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Saat myös puhelin- ja lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä tehtävänkuvasta riippuen myös autoedun.

Päätoimitilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Technopoliksessa, jossa on tarjolla erinomaiset lounas- ja kahvilapalvelut. Firalla on työtila myös Espoon Innopolissa ja lisäksi kaikki firalaiset saavat vapaasti käyttää UMA Coworking-tiloja. Firan työmailla viihtyvyydestä huolehditaan Firan työmaatoimistokonseptin mukaisilla tiloilla.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista helpotamme liukuvalla työajalla ja mahdollisuudella tehdä etätöitä työtehtävien niin salliessa. Toimistollamme on perjantaiaamuisin tarjolla puuroa, hedelmiä ja välipalaa on saatavilla joka arkipäivä ja kesäisin tarjolla on jäätelöä. Työmaille välipalatarvikkeet voi tilata Kauppakassi-palvelusta.

Firassa tykätään tehdä töitä yhdessä. Luomme ja ylläpidämme yhteistä kulttuuria erilaisilla tapahtumilla, kuten pikkujouluilla, kesäjuhlilla sekä kaikkien firalaisten yhteisillä Suuntauspäivillä. Firan vapaa-ajan kerhoihin saa osallistua jokainen mieltymyksensä mukaan.


Avoimet työpaikat

Myynnin rokkitähti digiratkaisumyyntiin (SaaS)

Espoo

Nyt etsimme kokonaisvaltaista B2B-myyjää kasvavaan tiimiimme laajentamaan markkinaosuuttamme Suomessa sekä valituilla kansainvälisillä markkinoilla. Tähän tarvitsemme nälkäisen ratkaisumyynnin huippuammattilaisen, joka toimii strategisena kumppanina pääurakoitsijoille, rakennuttajille ja rakennusliikkeille. Huolehdit nykyisten asiakkuuksien kasvattamisesta ja ja uusien asiakkuuksien tunnistamisesta yhdessä työtovereittesi kanssa. Jotta menestyt tehtävässä, sinulla pitää olla rohkeutta olla aktiivisesti asiakkaisiin yhteydessä, energiaa työskennellä heidän kanssaan ratkaisujen muodostamiseksi ja kykyä rakentaa luottamusta kaupan kotiin saattamiseksi.

Lue lisää

Kickass software developer

Espoo

We are expanding our software development team and are now looking for a Senior Fullstack Developer to join our family tech lovers. Here at Fira Smart Services we work as a small team accross several software solutions where everyone’s ideas and personal contribution are valued. People are allowed to move between teams based on required skill set and personal interest and you get as much freedom and responsibilities as you feel comfortable with.
We´ll process the applications immediately and recruit as soon as there is a match so please make sure you apply today!

Lue lisää

Myyntipäällikkö, Fira Modules

Vantaa

Tarvitsemme tiimiimme ratkaisumyynnin tulevaa huippuammattilaista, joka auttaa rakennuttajia, rakennusliikkeitä ja suunnittelijoita tuotteemme kanssa eteenpäin. Jotta menestyt tehtävässä, sinulla pitää olla rohkeutta olla aktiivisesti asiakkaisiin yhteydessä, energiaa työskennellä heidän kanssaan ratkaisujen muodostamiseksi ja kykyä rakentaa luottamusta kaupan kotiin saattamiseksi.Kokemus sekä asiakkaiden kanssa työskentelystä että rakennusalan tuntemuksesta katsotaan eduksi. Myynnin ammattilainen sinun ei tarvitse olla valmiiksi, kunhan haluat olla sellainen tulevaisuudessa. Me Lupaamme kouluttaa sinusta kovan luokan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen.

Lue lisää

Tekninen asiantuntija, Fira Modules

Vantaa

Tarvitsemme tiimiimme tekniseksi asiantuntijaksi tulevaa huippuammattilaista, joka auttaa rakennuttajia, rakennusliikkeitä ja suunnittelijoita tuotteemme kanssa eteenpäin. Halu auttaa asiakasta onnistumaan on se kaikkein tärkein ominaisuus, sillä sitä varten Fira Modules on olemassa. Olemme vielä alkuvaiheen yritys, joten sinun pitää kestää epävarmuutta ja vakiintuneiden toimintatapojen puutetta.

Lue lisää

Työnjohtaja, asuntorakentaminen

Pääkaupunkiseutu

Haemme asuntorakentamisen työmaalle kahta työnjohtajaa. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Työnjohtajana vastaat vastuullasi olevien työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja rakennettuun ympäristöön. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Lue lisää

Työnjohtaja, liike- ja toimitilarakentamiseen

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt vahvaa runkotyönosaajaa työnjohtajaksi pääkaupunkiseudulle liike- ja toimitilarakentamiseen. Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat esim. aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Kysy lisää!

Katja Koskivirta

HR-assistentti
Rekrytointi
+358 40 190 4973


Liity avoimien työpaikkojen uutislistallemme 

 

Haluatko tiedon avoimista työpaikoistamme sähköpostiisi? Kokoamme uutiskirjeeseemme uusimmat avoimet työpaikkamme.


#wearefira

    `