Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan.

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikamme alta.Avoimet työpaikat

Hankintajohtaja

Vantaa

Haemme nyt hankintajohtajaa ottamaan kokonaisvastuun hankintatoiminnoistamme. Olet kokenut hankinnan ammattilainen, jolla on jo näyttöjä strategisesta hankintatoimen johtamisesta. Olet tottunut toimimaan globaalissa ympäristössä ja sinulla on vahva rakennusliiketoiminnan tuntemus. Hankintaan liittyvät tietotekniset ratkaisut ovat sinulle myös tuttuja. Luonnollisestikin sopimusjuridiikan tuntemus ja hyvät neuvottelutaidot ovat vahvuuksiasi. Koska kumppanimme ovat globaaleja toimijoita, on sujuva englannin kielitaito välttämätön.

Lue lisää

Kustannusasiantuntija

Vantaa

Laskentatiimimme tarvitsee lisäkäsiä! Toivomme uudelta työkaveriltamme kiinnostusta tietomalleja kohtaan niin käytön kuin mallinnuksen osalta. Raikkaat ideat, kokemus ja tomera ote työntekoa kohtaan ovat haluttuja ominaisuuksia. Toivottavasti sinäkin tykkäät olla tarkka, ottaa välillä suuriakin harppauksia eteenpäin ja haastaa totuttuja toimintatapoja. Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä! Tule meidän mukaan ja laita hakemus vetämään!

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja, putkiremontit

Pääkaupunkiseutu

Haemme työmaillemme putkiremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle vastaavaa työnjohtajaa. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista ja vastaavan mestarin pätevyyttä yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin.

Lue lisää

Työnjohtaja, takuutyöt

Pääkaupunkiseutu

Etsimme nyt riveihimme osaavaa työnjohtajaa takuutöihin. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus. Työnjohtajana vastaat vastuullasi olevien takuutöiden työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta.

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Haemme työmaillemme uudis- ja korjauskohteisiin, erityisesti pääkaupunkiseudulle VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

Lue lisää

Työpäällikkö

Pääkaupunkiseutu

Haemme työmaillemme, erityisesti pääkaupunkiseudulle, uudis- ja korjauskohteisiin ammattitaitoisia TYÖPÄÄLLIKÖITÄ.
Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin.

Lue lisää

Työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Tarvitsemme riveihimme lisää osaavia TYÖNJOHTAJIA. Haemme korjaus- ja uudisrakennustyömaillemme työnjohtajia, erityisesti pääkaupunkiseudulle.

Lue lisää

Työmaainsinööri

Pääkaupunkiseutu

Nyt haemme riveihimme korjaus- ja uudisrakennustyömaillemme TYÖMAAINSINÖÖREJÄ erityisesti pääkaupunkiseudulle.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää
Kysy lisää!

Hanna Kanto

Rekrytointipäällikkö
+358 50 441 4143

#wearefira

    `