Haemme kasvavaan jengiimme jatkuvasti rohkeita osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan.

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.


Avoimet työpaikat

Kustannusasiantuntija

Kustannusasiantuntijan työssä tehtäviisi kuuluvat tarjouslaskenta, ennakkotarjouksien hallinta, kustannustiedon tuottaminen hankekehityksen tueksi sekä muut tarjouslaskentaan liittyvät tehtävät. Pääset myös osallistumaan kehitysprojekteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Tarkempi tehtävän sisältö muodostuu tehtävään valitun kokemuksen ja tietotason perusteella.

Lue lisää

Hankintainsinööri

Hankintainsinöörinä toimit osana Firan hankintatoimea. Vastuullesi kuuluu mm. työmaiden projektihankintaa, kausisopimuksien laadintaa sekä yhteistyötä suunnittelunohjauksen, kustannuslaskennan ja tuotantohenkilöstön kanssa.

Lue lisää

Työmaainsinööri

Pääkaupunkiseutu

Työmaainsinöörinä hoidat esim. työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista, kustannusten laskentaa, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Lue lisää

Työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Työnjohtajana vastaat vastuullasi olevien työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin.

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Haemme sekä uudis- ja korjausrakentamisen työmaillemme että putkiremonttikohteisiimme vastaavia työnjohtajia. Vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluvat esim. aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

Lue lisää

Työpäällikkö

Pääkaupunkiseutu

Työpäällikkönä vastaat projektien myynnistä ja läpiviennistä tuloksellisesti. Onnistunut liiketoiminta tarkoittaa meille sekä taloudellista onnistumista että ylivertaista asiakaskokemusta. Samalla toimit yhteisön aktiivisena jäsenenä, haluat kehittää itseäsi ja omia tiimiläisiä sekä miettiä fiksumpia tapoja liiketoiminnan toteuttamiseen.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

TRAINEE, TULE MUKAAN RAKENTAMISEN VALLANKUMOUKSEEN!

Haluatko olla mukana rakennusalan huippujengissä?

Meille on tärkeää löytää vauhdikkaaseen kulttuuriimme sopivat tekijät. Sitä varten olemme luoneet trainee-ohjelman tuleville rakennusalan ammattilaisille.

Jos opiskelet rakennustekniikkaa, talotekniikkaa, kiinteistötekniikkaa, arkkitehtuuria tai muuta soveltuvaa alaa, ja olet vielä lisäksi innokas oppimaan ja kehittämään uutta: pidä silmät auki!

Haku traineeohjelmaan järjestetään aina vuoden alussa.

Kysy lisää!

Riikka Lindgren

HR-päällikkö, tuotanto
+358 50 408 7799