Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan.

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikamme alta.Avoimet työpaikat

Kalustokeskuksen työnjohtaja

Vantaa, FI

Haemme kalustokeskukseemme työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle. Kalustokeskuksessamme toimii tiimi, jonka esimiehenä tulet työskentelemään. Toivomme kokemusta rakentamiseen tarvittavista koneista ja laitteista sekä työmaamaailmasta yhdistettynä asiakaslähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lue lisää

Kustannuslaskija - sähkö/LVI

Vantaa

Laskentatiimimme tarvitsee lisäkäsiä! Toivomme uudelta työkaveriltamme kiinnostusta tietomalleja kohtaan niin käytön kuin mallinnuksen osalta. Raikkaat ideat, kokemus ja tomera ote työntekoa kohtaan ovat haluttuja ominaisuuksia. Toivottavasti sinäkin tykkäät olla tarkka, ottaa välillä suuriakin harppauksia eteenpäin ja haastaa totuttuja toimintatapoja. Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä! Tule meidän mukaan ja laita hakemus vetämään!

Lue lisää

Työmaainsinööri

Pääkaupunkiseutu

Nyt haemme riveihimme korjaus- ja uudisrakennustyömaillemme TYÖMAAINSINÖÖREJÄ erityisesti pääkaupunkiseudulle.

Lue lisää

Työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Tarvitsemme riveihimme lisää osaavia TYÖNJOHTAJIA. Haemme korjaus- ja uudisrakennustyömaillemme työnjohtajia, erityisesti pääkaupunkiseudulle.

Lue lisää

Työpäällikkö

Pääkaupunkiseutu

Haemme työmaillemme, erityisesti pääkaupunkiseudulle, uudis- ja korjauskohteisiin ammattitaitoisia TYÖPÄÄLLIKÖITÄ.
Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin.

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Haemme työmaillemme uudis- ja korjauskohteisiin, erityisesti pääkaupunkiseudulle VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää
Kysy lisää!

Tua Kataja

Rekrytointipäällikkö
+358 50 556 6490

#wearefira

    `