Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan.

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikamme alta.Avoimet työpaikat

Accounting Manager

Vantaa

Haemme Accounting Manageria vastaamaan ulkoisen laskennan prosesseista ja talouden kehityshankkeista. Firan työmaiden, yksiköiden ja ulkoisen laskennan kumppanin välisen yhteistyön sujuvuus sekä toimintatapojen kehittäminen ovat keskeinen osa toimenkuvaasi. Lisäksi tehtävään kuuluu sisäisten asiakkaiden aktiivinen ohjeistaminen ja neuvominen sekä yhteistyö ulkoisten sidosryhmien, kuten järjestelmätoimittajien ja viranomaistahojen kanssa.

Lue lisää

Työmaainsinööri

Pääkaupunkiseutu

Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Haemme nyt riveihimme korjaus- ja uudisrakennustyömaillemme työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulle.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Kysy lisää!

Hanna Kanto

Rekrytointipäällikkö
+358 50 441 4143


Liity avoimien työpaikkojen uutislistallemme

hbspt.forms.create({
portalId: “2876085”,
formId: “13e06eb7-9631-4b92-ac87-04864285626b”
});

 

 

Haluatko tiedon avoimista työpaikoistamme sähköpostiisi? Kokoamme uutiskirjeeseemme uusimmat avoimet työpaikkamme.


#wearefira

    `