Etusivu Firalaiseksi

Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Katso avoimet työpaikkamme

Meillä ei tyydytä vanhaan

Fira avoimet työpaikat

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme.

Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikkamme Tutustu opiskelijoiden mahdollisuuksiin

Huolehdimme firalaisten hyvinvoinnista

Meillä saat lakisääteistä huomattavasti laajemmat työterveyshuollon palvelut ja sinut on lisäksi vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Saat myös puhelin- ja lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä tehtävänkuvasta riippuen myös autoedun.

Päätoimitilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Technopoliksessa, jossa on tarjolla erinomaiset lounas- ja kahvilapalvelut. Firalla on työtila myös Espoon Innopolissa ja lisäksi kaikki firalaiset saavat vapaasti käyttää UMA Coworking-tiloja. Firan työmailla viihtyvyydestä huolehditaan Firan työmaatoimistokonseptin mukaisilla tiloilla.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista helpotamme liukuvalla työajalla ja mahdollisuudella tehdä etätöitä työtehtävien niin salliessa. Toimistollamme on perjantaiaamuisin tarjolla puuroa, hedelmiä ja välipalaa on saatavilla joka arkipäivä ja kesäisin tarjolla on jäätelöä. Työmaille välipalatarvikkeet voi tilata Kauppakassi-palvelusta.

Firassa tykätään tehdä töitä yhdessä. Luomme ja ylläpidämme yhteistä kulttuuria erilaisilla tapahtumilla, kuten pikkujouluilla, kesäjuhlilla sekä kaikkien firalaisten yhteisillä Suuntauspäivillä. Firan vapaa-ajan kerhoihin saa osallistua jokainen mieltymyksensä mukaan.

 

Avoimet työpaikat

Asukaspalvelukoordinaattori, putkiremontit

Vantaa

Haemme nyt tiimiimme asukaspalvelukoordinaattoria. Saatat olla juuri etsimämme huikean tiimimme unelmatyökaveri, jos olet esimerkiksi työskennellyt asiakaspalvelutyössä rakennusalalla tai suorittanut ammattikoulussa rakennusalan perustutkinnon.

Lue lisää

Hankintainsinööri, asuntorakentaminen

Vantaa

Haemme nyt hankintatiimiimme vahvistukseksi hankintainsinööriä asuntolinjaan. Hankintainsinöörinä toimit osana Firan hankintatiimiä. Tehtävänkuvasi on laaja-alainen ja pääset tekemään projektihankintaa, kehittämään vastuunimikkeiden hankintatapaa, kilpailuttamaan kausisopimuksia sekä luomaan yhteistyöhön pohjautuvia toimittajasuhteita.

Lue lisää

Tekninen ostaja, Fira Modules

Hämeenlinna

Haemme nyt Fira Modulesiin Teknistä ostajaa Hämeenlinnaan osaksi ostotiimiä vastaamaan operatiivisista ostoista ja kilpailutuksista.

Lue lisää

Suunnitteluarkkitehti, asuntorakentaminen

Vantaa

Fira on mukana monenlaisissa kerrostalorakentamisen hankkeissa. Nyt haemme asuntorakentamisen linjaan asuntosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Asuntosuunnittelijana pääset työskentelemään mielenkiintoisissa hankkeissa ja pääset uudistamaan asuntosuunnittelua.”

Lue lisää

Vastaava mestari, putkiremontit

Pääkaupunkiseutu

Firan putkiremonttiliiketoiminta on erinomaisessa iskussa kannattavuus-, asiakastyytyväisyys- ja henkilöstötyytyväisyysmittareilla mitattuna. Etsimme nyt joukkoomme vastaavaa mestaria.

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja, liike- ja toimitilat

Pääkaupunkiseutu

Haemme vastaavaa työnjohtajaa johtamaan aliurakoitsijasuhteita, työmaaprojektien organisointia, aikataulun hallintaa, laadun- ja turvallisuuden valvontaa sekä työmaan etenemisen varmistamista.

Lue lisää

TATE-projektipäällikkö

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt vakituista TATE-projektipäällikköä toimitilarakentamiseen. Vastaat itsenäisesti nimettyjen projektien valmistelusta, suunnittelun ohjauksesta, hankintojen ja toteutuksen koordinoinnista apunasi muun TATE-tiimin tuki.

Lue lisää

TATE-työnjohtajia, liike- ja toimitilat

Pääkaupunkiseutu

Haemme Työnjohtajia johtamaan nimettyjen työvaiheiden ja -kokonaisuuksien laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamista. Eduksi on vahva rakentamisen ammattiosaaminen yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää toimintaamme eteenpäin. Toisaalta voit olla nuori oppimaanhalukas tulevaisuuden lupaus.

Lue lisää

Työnjohtajia, liike- ja toimitilat

Pääkaupunkiseutu

Haemme Työnjohtajia johtamaan nimettyjen työvaiheiden ja -kokonaisuuksien laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamista.

Lue lisää

Työmaainsinöörejä, liike- ja toimitilat

Pääkaupunkiseutu

Työmaainsinöörinä koordinoit projektinhallinnan tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien valvontaa, kustannusten ennustamista, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Lue lisää

Hankintainsinööri, liike- ja toimitilat

Vantaa

Haemme nyt liike- ja toimitilalinjaan vahvistukseksi uutta hankintainsinööriä. Hankintainsinöörinä toimit osana Firan hankintatiimiä. Tehtävänkuvasi on laaja-alainen ja pääset tekemään projektihankintaa, kehittämään vastuunimikkeiden hankintatapaa, kilpailuttamaan kausisopimuksia sekä luomaan yhteistyöhön pohjautuvia toimittajasuhteita.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Kysy lisää!

Katja Koskivirta

HR-assistentti
Rekrytointi
+358 40 825 2309


Liity avoimien työpaikkojen uutislistallemme 

 

Haluatko tiedon avoimista työpaikoistamme sähköpostiisi? Kokoamme uutiskirjeeseemme uusimmat avoimet työpaikkamme.


#wearefira