Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan

Fira avoimet työpaikat

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme.

Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikkamme

Huolehdimme firalaisten hyvinvoinnista

Meillä saat lakisääteistä huomattavasti laajemmat työterveyshuollon palvelut ja sinut on lisäksi vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Saat myös puhelin- ja lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä tehtävänkuvasta riippuen myös autoedun.

Päätoimitilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Technopoliksessa, jossa on tarjolla erinomaiset lounas- ja kahvilapalvelut. Firalla on työtila myös Espoon Innopolissa ja lisäksi kaikki firalaiset saavat vapaasti käyttää UMA Coworking-tiloja. Firan työmailla viihtyvyydestä huolehditaan Firan työmaatoimistokonseptin mukaisilla tiloilla.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista helpotamme liukuvalla työajalla ja mahdollisuudella tehdä etätöitä työtehtävien niin salliessa. Toimistollamme on perjantaiaamuisin tarjolla puuroa, hedelmiä ja välipalaa on saatavilla joka arkipäivä ja kesäisin tarjolla on jäätelöä. Työmaille välipalatarvikkeet voi tilata Kauppakassi-palvelusta.

Firassa tykätään tehdä töitä yhdessä. Luomme ja ylläpidämme yhteistä kulttuuria erilaisilla tapahtumilla, kuten pikkujouluilla, kesäjuhlilla sekä kaikkien firalaisten yhteisillä Suuntauspäivillä. Firan vapaa-ajan kerhoihin saa osallistua jokainen mieltymyksensä mukaan.


Avoimet työpaikat

Palveluinsinööri

Vantaa

Tule mukaan Firan asukaspalvelutiimiin! Asukaspalvelutiimimme palvelee jo noin tuhatta asukasta ja osakasta vuosittain. Haemme nyt tiimiimme uutta palveluinsinööriä putkiremonttiliiketoiminnan puolelle. Palveluinsinöörinä palvelet putkiremonttikohteiden osakkaita yhdessä työmaan ja muun asukaspalvelutiimin kanssa.

Lue lisää

Tuotantoinsinööri

Vantaa

Haemme nyt liike- ja toimitilalinjaamme tuotantoinsinööriä vastaamaan tuotannonsuunnittelusta, aikatauluohjaus-, kustannushallinta- ja laatuprosesseista sekä kehitystyön jalkauttamisesta. Koordinoit työmaiden tuotannonsuunnitteluvaiheen ja luot edellytykset tuotannonsuunnittelun onnistumiselle. Varmistat aikataulujen laadintaperiaatteet ja tuotat aikatauluja sekä hankekehitykseen että tuotantoon. Tuet myös muussa tuotannonsuunnittelun alueissa kuten aluesuunnittelu, logistiikka ja tuotantojärjestys/lohkotus.

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Haemme vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle uudiskohteeseen. Vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluvat esim. aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen.

Lue lisää

Työnjohtajia

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt riveihimme lisää osaavia työnjohtajia sekä uudis- että korjausrakennustyömaillemme pääkaupunkiseudulla. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Työnjohtajana vastaat vastuullasi olevien työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta.

Lue lisää

Harjoittelija hankintatiimiin kesäksi 2020

Vantaa

Etsimme kesäksi 2020 harjoittelijaa hankintatiimiimme. Hankintainsinööriharjoittelijana toimit osana Firan hankintatiimiä. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta hankintainsinöörin vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista. Aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöimme sinulle sopivan työnkuvan, ja pääset tutustumaan sekä tekemään hankinnan tehtäviä laaja-alaisesti. Tukenasi sinulla on tiivis, ammattimainen sekä erilaisilla osaamisilla ja persoonilla varustettu hankintatiimi.

Lue lisää

Työnjohtoon harjoittelijoita kesäksi 2020

Pääkaupunkiseutu

Etsimme kesäksi 2020 työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle monipuolisiin uudis-, modernisointi- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme sekä putkiremonttikohteisiimme. Tulet vastaamaan eri työvaiheiden ja kokonaisuuksien työnjohdosta sekä toimit esimiestehtävissä työmaalla. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta työnjohtajan vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Kysy lisää!

Sylvia Hyry

Henkilöstön kehityspäällikko
+358 400 350 835

Mervi Leikas

Henkilöstöjohtaja
+358 50 5422 097


Liity avoimien työpaikkojen uutislistallemme 

 

Haluatko tiedon avoimista työpaikoistamme sähköpostiisi? Kokoamme uutiskirjeeseemme uusimmat avoimet työpaikkamme.


#wearefira

    `