Etusivu Firalaiseksi

Haemme
kasvavaan
joukkoomme
jatkuvasti osaajia

 

Katso avoimet työpaikat

Meillä ei tyydytä vanhaan

Fira avoimet työpaikat

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme.

Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikkamme Tutustu opiskelijoiden mahdollisuuksiin

Huolehdimme firalaisten hyvinvoinnista

Meillä saat lakisääteistä huomattavasti laajemmat työterveyshuollon palvelut ja sinut on lisäksi vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Saat myös puhelin- ja lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä tehtävänkuvasta riippuen myös autoedun.

Päätoimitilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Technopoliksessa, jossa on tarjolla erinomaiset lounas- ja kahvilapalvelut. Firalla on työtila myös Espoon Innopolissa ja lisäksi kaikki firalaiset saavat vapaasti käyttää UMA Coworking-tiloja. Firan työmailla viihtyvyydestä huolehditaan Firan työmaatoimistokonseptin mukaisilla tiloilla.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista helpotamme liukuvalla työajalla ja mahdollisuudella tehdä etätöitä työtehtävien niin salliessa. Toimistollamme on perjantaiaamuisin tarjolla puuroa, hedelmiä ja välipalaa on saatavilla joka arkipäivä ja kesäisin tarjolla on jäätelöä. Työmaille välipalatarvikkeet voi tilata Kauppakassi-palvelusta.

Firassa tykätään tehdä töitä yhdessä. Luomme ja ylläpidämme yhteistä kulttuuria erilaisilla tapahtumilla, kuten pikkujouluilla, kesäjuhlilla sekä kaikkien firalaisten yhteisillä Suuntauspäivillä. Firan vapaa-ajan kerhoihin saa osallistua jokainen mieltymyksensä mukaan.

 

Avoimet työpaikat

Työnjohtaja, putkiremontit

Pääkaupunkiseutu

Haemme Työnjohtajaa johtamaan nimettyjen työvaiheiden ja -kokonaisuuksien laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamista. Eduksi on vahva rakentamisen ammattiosaaminen yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää toimintaamme eteenpäin.

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja, putkiremontit

Pääkaupunkiseutu

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiimme. Teemme suurille kiinteistönomistajille viihtyvyyskorjauksia ja peruskorjauksia asuinkerrostaloihin. Meillä on vahva tilauskanta, mielenkiintoisia ja haastavia kohteita käynnissä ja tulossa, bonusjärjestelmä mahdollistaa lisäansiot, kotiin pääsee lähtemään ajoissa ja työporukka mitä mainioin – miltä kuulostaa?

Lue lisää

Työnjohtaja, asuntorakentaminen

Pääkaupunkiseutu

Nyt olisi loistava tilaisuus päästä osaksi Firan ammattitaitoista ja mutkatonta tiimiä. Haemme työnjohtajaa johtamaan nimettyjen työvaiheiden ja -kokonaisuuksien laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamista pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille.

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja, liike- ja toimitilat

Pääkaupunkiseutu

Haemme pääkaupunkiseudulle vastaavaa työnjohtajaa johtamaan aliurakoitsijasuhteita, työmaaprojektien organisointia, aikataulun hallintaa, laadun- ja turvallisuuden valvontaa sekä työmaan etenemisen varmistamista. Pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa projekteissa ja kohteissa pysäköintitaloista, logistiikkakeskuksista, kouluista ja toimistotaloista aina voimalalaitoksiin asti.

Lue lisää

Työnjohtajia, Liike- ja toimitilat

Pääkaupunkiseutu

Haemme Työnjohtajia johtamaan nimettyjen työvaiheiden ja -kokonaisuuksien laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamista. Eduksi on vahva rakentamisen ammattiosaaminen yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää toimintaamme eteenpäin. Toisaalta voit olla nuori oppimaanhalukas tulevaisuuden lupaus.

Lue lisää

Työmaainsinöörejä, Liike- ja toimitilat

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulla sijaitseville liike- ja toimitilarakentamisen työmaille. Odotamme rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus, joka haluaa oppia edistyksellisistä järjestelmistämme

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Tarinoita firalaisuudesta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Heidi Elfström

Rekrytointipäällikkö
Rekrytointi
+358405378104

Katja Koskivirta

HR-assistentti
+358 40 825 2309


Liity avoimien työpaikkojen uutislistallemme 

 

Haluatko tiedon avoimista työpaikoistamme sähköpostiisi? Kokoamme uutiskirjeeseemme uusimmat avoimet työpaikkamme.


#wearefira