Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan.

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikamme alta.Avoimet työpaikat

Group Controller

Vantaa, Finland

Fira Group is an innovative company transforming the way construction industry works. We want to change the construction industry and the way people think about the environment they live in. In addition to our construction business we have started new startups to accelerate development towards our goal: digitalise the construction business and build a smarter society. We are now looking for a Group Controller to join our finance function. You will be joining a team of passionate thinkers and entrepreneurial-minded people that value their customers as much as their employees.

Lue lisää

Työpäällikkö, liike- ja toimitilat

Pääkaupunkiseutu

Haemme liike- ja toimitilat -yksikköömme työpäällikköä. Vastaat projektien myynnistä ja läpiviennistä tuloksellisesti. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. 

Lue lisää

Vastaavia työnjohtajia

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt liike- ja toimitilat sekä asuntorakentamisen yksikköihimme vastaavia työnjohtajia pääkaupunkiseudulla alkaviin kohteisiin. Vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluvat esim. aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen.

Lue lisää

Työnjohtajia

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt riveihimme lisää osaavia työnjohtajia sekä uudis- että korjausrakennustyömaillemme pääkaupunkiseudulla. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Työnjohtajana vastaat vastuullasi olevien työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta.

Lue lisää

Työmaainsinöörejä

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt riveihimme työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulla sijaitseville korjaus- ja uudisrakennustyömaillemme. Odotamme rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

Lue lisää

Backend Developer (Sitedrive)

Espoo - Vantaa

We in Fira Cloud team are now looking for an experienced backend developer to join our expanding developer team. Your main responsibility will be developing backend for our Sitedrive web-app and mobile applications. Sitedrive is state-of-the-art scheduling and collaboration solution for the construction sites that will improve workflow efficiencies.

Lue lisää

Frontend Developers

Espoo - Vantaa

We in Fira Cloud team are now looking for experienced frontend developers to join our expanding developer team. Your responsibilities include collaboration with designers, backend developers and other team members to create working web and/or mobile applications as well as taking part in refining the software development processes.

Lue lisää

Full Stack Developer (Sitedrive)

Espoo - Vantaa

We in Fira Cloud team are now looking for an experienced full stack developer to join our expanding developer team. Your main responsibility will be developing our Sitedrive web-app including mobile applications built on top of it. Sitedrive is state-of-the-art scheduling and collaboration solution for the construction sites that will improve workflow efficiencies.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Kysy lisää!

Hanna Kanto

Rekrytointipäällikkö
+358 50 441 4143


Liity avoimien työpaikkojen uutislistallemme 

 

Haluatko tiedon avoimista työpaikoistamme sähköpostiisi? Kokoamme uutiskirjeeseemme uusimmat avoimet työpaikkamme.


#wearefira

    `