Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan.

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikamme alta.Avoimet työpaikat

Senior Manager, IT

Vantaa

Haemme IT-tiimiimme uuteen rooliin kokenutta henkilöä kehittämään digitaalista toimintaympäristöä erityisesti talouden, HR:n ja BI/DW-järjestelmien osalta. Tehtäviisi kuuluu mm. kehitysprojektien johtaminen, kehitysideoiden arvon validointi, vastuualueesi kehitys-roadmapin ylläpito, vaatimusmäärittelyt, tietomallinnus ja integraatioiden kuvaus. Haluat osata järjestelmien tekniset ominaisuudet tarkalla tasolla itse. Järjestelmäasiantuntijan tai ohjelmistokehittäjän vuosistasi on sen verran vähän aikaa, että pystyt ohjaamaan konsulttien työtä asiantuntemuksesi voimalla.

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Haemme vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle uudiskohteeseen. Vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluvat esim. aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen.

Lue lisää

Työnjohtajia

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt riveihimme lisää osaavia työnjohtajia sekä uudis- että korjausrakennustyömaillemme pääkaupunkiseudulla. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Työnjohtajana vastaat vastuullasi olevien työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta.

Lue lisää

Varikkotyöntekijä

Vantaa

Haemme varikkotyöntekijää kalustovarikollemme. Vastaat Firan kaluston huollosta ja kunnossapidosta sekä asiakaspalvelusta Firan työmaiden suuntaan. Sovit ja aikataulutat palautuvan ja lähtevän kaluston kuljetukset sekä ylläpidät ja kehität Firan kalustojärjestelmää yhdessä muun kalustovarikon tiimin kanssa.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Kysy lisää!

Hanna Kanto

Rekrytointipäällikkö
+358 50 441 4143


Liity avoimien työpaikkojen uutislistallemme 

 

Haluatko tiedon avoimista työpaikoistamme sähköpostiisi? Kokoamme uutiskirjeeseemme uusimmat avoimet työpaikkamme.


#wearefira

    `