Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan.

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso Firan avoimet työpaikat alta


Avoimet työpaikat

Työpäällikkö

Pääkaupunkiseutu

Työpäällikkönä vastaat projektien myynnistä ja läpiviennistä tuloksellisesti. Onnistunut liiketoiminta tarkoittaa meille sekä taloudellista onnistumista että ylivertaista asiakaskokemusta. Samalla toimit yhteisön aktiivisena jäsenenä, haluat kehittää itseäsi ja omia tiimiläisiä sekä miettiä fiksumpia tapoja liiketoiminnan toteuttamiseen.

Lue lisää

Kustannuslaskija - sähkö/LVI

Vantaa

Laskentatiimimme tarvitsee lisäkäsiä! Toivomme uudelta työkaveriltamme kiinnostusta tietomalleja kohtaan niin käytön kuin mallinnuksen osalta. Raikkaat ideat, kokemus ja tomera ote työntekoa kohtaan ovat haluttuja ominaisuuksia. Toivottavasti sinäkin tykkäät olla tarkka, ottaa välillä suuriakin harppauksia eteenpäin ja haastaa totuttuja toimintatapoja. Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä! Tule meidän mukaan ja laita hakemus vetämään!

Lue lisää

Työmaainsinööri

Pääkaupunkiseutu

Työmaainsinöörinä hoidat esim. työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista, kustannusten laskentaa, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Lue lisää

Vastaava työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Haemme sekä uudis- ja korjausrakentamisen työmaillemme että putkiremonttikohteisiimme vastaavia työnjohtajia. Vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluvat esim. aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

Lue lisää

Työnjohtaja

Pääkaupunkiseutu

Työnjohtajana vastaat vastuullasi olevien työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin.

Lue lisää

Asukaspalvelukoordinaattori

Vantaa

Tule mukaan rakentamaan Kotyon uudistuvia asukaspalveluita! Saatat olla juuri etsimämme unelmatyökaveri, jos olet työskennellyt asiakaspalvelutyössä rakennusalalla.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää
Kysy lisää!

Tua Kataja

Rekrytointipäällikkö
+358 50 556 6490

Riikka Lindgren

HR-päällikkö, tuotanto
+358 50 408 7799