Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan.

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikamme alta.Avoimet työpaikat

Business Controller

Vantaa

Haemme taloustiimiimme Business Controlleria, joka tulee toimimaan tiiviisti projektijohdon ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Varmistat projektien ja toiminnan kannattavuuden sekä prosessien mukaisuuden jatkuvalla kehityskulmalla. Tehtäväsi on sekä coachaava että valvova keskittyen talouden lisäksi myös prosessinmukaiseen toimintaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä, kykyä oppia ja käyttää järjestelmiä sekä projektiliiketoiminnan ja rakennusalan tuntemusta.

Lue lisää

Tuotantoinsinööri

Vantaa

Haemme nyt liike- ja toimitilalinjaamme tuotantoinsinööriä vastaamaan tuotannonsuunnittelusta, aikatauluohjaus-, kustannushallinta- ja laatuprosesseista sekä kehitystyön jalkauttamisesta. Koordinoit työmaiden tuotannonsuunnitteluvaiheen ja luot edellytykset tuotannonsuunnittelun onnistumiselle. Varmistat aikataulujen laadintaperiaatteet ja tuotat aikatauluja sekä hankekehitykseen että tuotantoon. Tuet myös muussa tuotannonsuunnittelun alueissa kuten aluesuunnittelu, logistiikka ja tuotantojärjestys/lohkotus.

Lue lisää

Työnjohtajia

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt riveihimme lisää osaavia työnjohtajia sekä uudis- että korjausrakennustyömaillemme pääkaupunkiseudulla. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Työnjohtajana vastaat vastuullasi olevien työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta.

Lue lisää

Työmaainsinöörejä

Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt riveihimme työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulla sijaitseville korjaus- ja uudisrakennustyömaillemme. Odotamme rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Kysy lisää!

Hanna Kanto

Rekrytointipäällikkö
+358 50 441 4143


Liity avoimien työpaikkojen uutislistallemme 

 

Haluatko tiedon avoimista työpaikoistamme sähköpostiisi? Kokoamme uutiskirjeeseemme uusimmat avoimet työpaikkamme.


#wearefira

    `