Kiitos mielenkiinnostasi, lataa opas alta

Lataa opas tästä

(Lähetämme latauslinkin sinulle myös sähköpostitse,
jotta se jää varmasti talteen 😉) 

Tutustu rakentamisen palveluihimme

Palvelut - asuntorakentaminen

Asuntorakentaminen

Tontit ovat täynnä mahdollisuuksia unelmien toteuttamiseen. Rakennamme ihmisten näköistä kaupunkia ja koteja elämän eri vaiheisiin.        käyttäjällekin

Katso lisää

 

Palvelut - Liike ja toimitilarakentanminen

Liike- ja toimitilarakentaminen

Toimintaa tukevat tilat asiakkaan ehdoilla. Rakennamme kaikkea jätteenpolttolaitoksista kansainvälisiin pääkonttoreihin, sekä liiketiloista pysäköintilaitoksiin.

Katso lisää

 

Palvelut - Modernisointi

Modernisointi

Näemme korjausrakentamisen haasteissa potentiaalia. Haluamme tehdä mahdottomasta mahdollista – tuotamme arvoa niin kiinteistölle kuin käyttäjällekin.

Katso lisää

 

Putkiremontit – Fira Ketterä

Murramme putkiremontteihin sitkeästi liittyvät myytit tarjoamalla alan parhaan palvelukokemuksen. Fira Ketterä on parempi tapa tehdä putkiremontti, jonka lähtökohtana ovat elämisen tarpeet kodeissa ja koko kiinteistössä. Koko remontin voi ostaa hankesuunnittelusta toteutuksen loppuun asti yhtenä kokonaisuutena.

Katso lisää

 

palvelut-hankekehitys

Hankekehitys palveluna

Toimintamme kulmakiviä on hankkeiden kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa tavoitteenamme luoda parempia tiloja ihmisille.

Katso lisää

 

palvelut-verstas

Verstas

Konseptimme, joka tuo projektiin osallistuvat tahot – tilaajan, tilan käyttäjät, suunnittelijat ja toteuttajat – yhteisen pöydän ääreen.

Katso lisää

 

Ota yhteyttä

Lauri Kaunisvirta

Johtaja
Asiakkuudet ja myynti
+358 44 564 4872