Etusivu Blogi Suurella sydämellä hankesuunnittelusta toteutukseen

Asuminen Putkiremontti

Suurella sydämellä hankesuunnittelusta toteutukseen

May 26, 2021

Blog

Löytyyköhän täältä ketään, joka ei olisi vielä kuullut koronaviruksesta? Nosta käsi ylös, jos olet kyllästynyt koronan tuomiin rajoituksiin, pelkoihin ja epävarmuuteen. Jep, niin olemme mekin. Viime vuosi on tosiaankin ollut vaikea. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt, ketään ei saisi nähdä eikä mihinkään saisi mennä.

Ymmärrettävästi monet taloyhtiöt vihelsivät pelin poikki viime vuonna, mutta se ei poista sitä, etteikö kodissa elämä jatkuisi. Vaikka maailma tuntuukin olevan pysähdyksissä, elämä ympärillämme painaa täysillä eteenpäin. Kokkaamme edelleen ruokaa, siivoamme, käymme vessassa, suihkussa, pesemme koiran tassut. Kaikki nämä kuluttavat ja kasvattavat korjausvelkaa putkistoissa.

Monissa tapauksissa putkiremontti aloitetaan liian myöhään. Mutta niin kuin monessa muussakin asiassa, myöhästyminen tuottaa vain ylimääräistä stressiä, epätietoisuutta ja lisäkustannuksia.

Tuhansien kylpyhuoneiden kokemuksella

Jos olet kertaakaan ollut samaa mieltä lukiessasi tätä tekstiä, voisimme siirtyä ratkaisuihin. Me näemme, että suunnitelmallisuus säästää sekä aikaa että rahaa. Yhdessä suunniteltu hankesuunnitelma kertoo, mitä tulee tehdä, parannustoiveista ja hinnasta. Onnistuneessa putkiremontissa avainasemassa ovat läpinäkyvyys ja osallistaminen, jotka ovat vahvasti kiinni meidän tekemisessämme.

Koti on meille kaikille pyhä paikka, ja sen takia meistä on tärkeää, että jokaisen asukkaan ääni pääsee kuuluviin aina suunnitteluvaiheesta remontin valmistumiseen asti. Me tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukonseptin koronarajoitukset huomioon ottaen. Jo vuosia yhdessä työskennelleen tiimimme yhteistyö ja viestintä ovat saaneet kiitosta niin asukkailta, taloyhtiön hallituksilta kuin medialtakin.

Me remontoimme suurella sydämellä suuria kohteita – kaikin puolin tehokkaasti ja ihmiset edellä.

Lue lisää meidän palveluistamme osoitteessa fira.fi/putkiremontit ja varaa ilmainen kohdekartoitus!

Lue lisää