Asuminen Koti Putkiremontti

Putkiremontti – kaaosta vai mielenrauhaa?

November 4, 2014

Blog

Venyneitä aikatauluja, paukkuvia budjetteja ja näiden summana pettyneitä asiakkaita ja rakentajia. Täytyy olla hieman hullu tai ainakin haluta taistella pinttyneitä ennakkoluuloja vastaan hakeutuessaan asiakaspalvelutehtäviin alalle, josta media ja puskaradio jatkuvasti maalailevat kauhukuvia ihmisten mieliin.

Työpaikkani Fira Palvelut on putkiremontteihin erikoistunut yritys, jonka missiona on ravistella korjausrakentamiseen liitettyjä asenteita ja toimintatapoja. Meille on tärkeää putkiremonttihankkeen jokaisen osapuolen mielenrauha.

Työssäni palveluinsinöörinä keskityn erityisesti osakkaiden ja asukkaiden mielenrauhan rakentamiseen. Toimin tulkkina asukkaan, tilaajan ja rakentajien välillä ja huolehdin, että asukkaat tietävät, mitä heidän kodissaan tapahtuu. Tehtävänäni on varmistaa, että remontoitavien asuntojen omistajat saavat olla muun organisaation tavoin osana kotinsa remonttia. Olen apuna esimerkiksi kylpyhuonetta koskevissa valinnoissa.  Saan onnistumisen elämyksiä jokaisesta asukkaasta, joka lopulta pyyhkii putkiremontin yli ”top 5-kauhukokemukset”-listaltaan.

Tästä blogista tulet löytämään putkiremonttirealitya remontin toteuttajan näkökulmasta. Pääset kurkistamaan mitä suojaseinien ja työmaatoimiston ovien takana tapahtuu ja saat toivottavasti mukaasi vinkkejä ja oivalluksia, olipa putkiremontti sinulle päivänpolttava aihe tai vasta lähitulevaisuudessa kummitteleva mörkö.

Lue lisää