Etusivu Turvallisuus

BLOGI

#buildingmovement

Täällä seurataan tarinoita työmaalta ja putkiremonteista, tarkastellaan uusia urbaaneja mahdollisuuksia ja tuodaan rakentamista lähemmäksi ihmistä. Tervetuloa mukaan!

Tilaa myös uutiskirjeemme, niin et missaa uusia julkaisujammeBlogi
Kodit, jotka palvelevat asukkaitaan. Rakennukset, jotka eivät koostu vain asunnoista, vaan muodostavat yhteisön. Putkiremontit, joiden tuloksena syntyy unelmien kylpyhuoneita. Rakentamisen vallankumous lähtee ihmisistä.
Blogissa firalaiset ovat äänessä. Täällä seurataan tarinoita työmaalta ja putkiremonteista, tarkastellaan uusia urbaaneja mahdollisuuksia ja tuodaan rakentamista lähemmäksi ihmistä. Tervetuloa mukaan!

 


Kategoria

Fira ottaa käyttöön Baronan ja Luonan kanssa kehitetyn ratkaisun rakennustyömaiden koronatartuntojen ehkäisyyn

Rakennusalalla toimiva Fira on yhdessä Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen Baronan ja sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoavan Luonan kanssa kehittänyt palveluratkaisun koronavirustartuntojen leviämisen ehkäisyyn rakennustyömailla. Palvelu tarjoaa sairastuneelle rakennustyöntekijälle karanteeniasunnon, ruokahuollon suoraan asuntoon sekä terveydenhuollon etäpalveluna. Erityisesti ulkomaalaiset työntekijät asuvat Suomessa tyypillisesti ryhmämajoituksissa, joissa koronavirus leviää helposti. Palvelu parantaa merkittävästi kaikkien työmailla työskentelevien turvallisuutta. Fira-konserni on sijoittanut palvelun […]

Riskejä pienentäen ja jatkuvuutta turvaten

Koronavirusta koskevilla toimintaohjeilla haluamme omalta osaltamme varmistaa asiakkaidemme, kumppaniemme ja henkilöstömme terveyden ja turvallisuuden. Pidämme yhteyttä asiakkaisiimme ja kumppaneihimme entistäkin tiiviimmin, mutta kasvokkain tapaamisen sijaan suosimme nyt puheluita ja etäpalavereja. Firan valmiusryhmä kokoontuu päivittäin arvioimaan koronaviruksen aiheuttamia vaikutuksia hankkeisiin ja liiketoimintaan. Valmiusryhmän tärkein tehtävä on etsiä ratkaisuja koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen ja näin ollen varmistaa asiakkaiden hankkeiden […]