Etusivu Firalaiset

BLOGI

#buildingmovement

Täällä seurataan tarinoita työmaalta ja putkiremonteista, tarkastellaan uusia urbaaneja mahdollisuuksia ja tuodaan rakentamista lähemmäksi ihmistä. Tervetuloa mukaan!

Tilaa myös uutiskirjeemme, niin et missaa uusia julkaisujammeBlogi
Kodit, jotka palvelevat asukkaitaan. Rakennukset, jotka eivät koostu vain asunnoista, vaan muodostavat yhteisön. Putkiremontit, joiden tuloksena syntyy unelmien kylpyhuoneita. Rakentamisen vallankumous lähtee ihmisistä.
Blogissa firalaiset ovat äänessä. Täällä seurataan tarinoita työmaalta ja putkiremonteista, tarkastellaan uusia urbaaneja mahdollisuuksia ja tuodaan rakentamista lähemmäksi ihmistä. Tervetuloa mukaan!

 


Kategoria

Henri Mämmi Firan liike- ja toimitilarakentamisen vetäjäksi

DI Henri Mämmi on aloittanut maaliskuussa Fira Oy:n liike- ja toimitilarakentamisen linjajohtajana. Linjan tilauskanta on vahva, ja useita mielenkiintoisia hankkeita käynnistymässä. Sotkamolaislähtöisen Henrin tie vei aikoinaan Kainuusta Espoon Otaniemeen opiskelemaan Teknilliseen korkeakouluun (nykyinen Aalto-yliopisto) rakentamisen johtamista. Vankka kokemus liike- ja toimitilarakentamisen parista on karttunut niin Lehdolla, Hartelassa kuin NCC:llä. Kaikki urakkamuodot ovat tulleet työuralla tutuiksi […]