Etusivu Blogi Fira Ketterä murtaa putkiremonttimyytit

Fira Ketterä Putkiremontti

Fira Ketterä murtaa putkiremonttimyytit

October 4, 2016

Blog

Lanseerasimme lokakuun alussa uuden, ketterän putkiremontin. Fira Ketterä on yhteistyössä asiakkaidemme ja asiantuntijoiden kanssa kehitetty putkiremonttikonsepti, jossa koko remontin voi ostaa hankesuunnittelusta toteutuksen loppuun asti yhtenä kokonaisuutena. Se on meidän näkemyksemme parhaasta tavasta toteuttaa putkiremontti.

Fira Ketterän lähtökohtana ovat elämisen tarpeet kodeissa ja koko kiinteistössä. Valjastamme talotekniikan vastaamaan näitä tarpeita. Toimimme ketterällä tavalla, jossa päätöksiä tehdään ymmärrettävissä kokonaisuuksissa tietojen ja toiveiden tarkentuessa. Suunnittelun ja toteutuksen kaikki osapuolet sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin.

Murramme putkiremontteihin sitkeästi liittyvät myytit tarjoamalla alan parhaan palvelukokemuksen.

Fira Ketterä myytti 1

Otamme asukkaat mukaan suunnitteluun ja autamme taloyhtiötä yhteisen tahdon muodostamisessa

Mielestämme asumiseen liittyvien toiveiden tulee ohjata teknisiä valintoja – ei toisinpäin. Ketterä putkiremontti suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa Fira Verstas -työpajoissa. Kerromme asukkaille perusasiat putkiremontista ja kartoitamme perusteellisesti asumiseen, oman kodin toimivuuteen sekä kylpyhuoneen remontointiin liittyviä toiveita. Samalla asukkaat näkevät, mitä muut taloyhtiössä toivovat, mikä osaltaan auttaa yhteisen näkemyksen muodostamisessa. Muodostamme toiveiden pohjalta selkeät vaihtoehdot päätöksentekoon kustannus- ja aikatauluvaikutuksineen. Näin taloyhtiö voi yhdessä valita itselleen sopivimman remonttikokonaisuuden.

Fira Ketterä myytti 2

Lyhyempi kesto asunnossa

Remontin kesto riippuu paljolti siitä, miten se on suunniteltu toteutettavaksi. Fira Ketterässä suunnittelu ja toteutus on yhdistetty, joten kestoon on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa valitsemalla nopeasti asennettavia ratkaisuja. Aikataulutamme remontin toteutuksen kylpyhuonekohtaisesti tunnin tarkkuudella. Remontin johtamista ja aikataulutusta kehittämällä olemme pystyneet pilottikohteissa puolittamaan putkiremontin keston asunnossa. Asukkaiden on tällöin täytynyt löytää sijaisasunto kuudeksi viikoksi tavanomaisen kolmen kuukauden sijaan.

Fira Ketterä myytti 5

Jokainen osakas saa yksilöllistä palvelua ja toiveidensa mukaisen kylpyhuoneen

Fira Ketterässä on mukana Fira Palvelujen tutut asiakaspalveluominaisuudet. Jokainen taloyhtiö saa oman palveluinsinöörin, joka pitää asukkaat kartalla remontin etenemisestä aina hankesuunnittelun alusta toteutuksen loppuun asti. Tiedotustavat saa valita itse: vaihtoehtoina ovat tekstiviesti, sähköposti, kirje ja porraskäytävätiedote. Kaikki remontin ja oman asunnon tiedot kootaan lisäksi Kotio-portaaliin.

Helppoutta arvostavat asukkaat voivat valita kylpyhuoneensa pintamateriaalit ja kalusteet Fira Palveluiden mallistoon kootuista tyylikkäistä vaihtoehdoista. Halutessaan kylpyhuoneen voi kuitenkin myös suunnitella vaikka viimeistä piirtoa omannäköisekseen ja tilata omia materiaaleja ja kalusteita asennettavaksi. Palveluinsinööri piirtää 3D-kuvan jokaisen kylpyhuoneen suunnitelmista, josta ratkaisut on helppo hahmottaa.

Fira Ketterä myytti 3

Kokonaiskustannuksiltaan 5-20% edullisempi

Fira Ketterässä kustannukset pysyvät hallinnassa. Projektille määritellään yhdessä tavoitehinta sekä kattohinta, jota enempää remontti ei taloyhtiölle maksa. Teemme jatkuvasti vertailua markkinahintoihin. Lisäksi avaamme kirjanpitomme taloyhtiölle. Taloyhtiön hallituksen jäsenet pystyvät helposti koska tahansa tarkistamaan yhteenvedon kustannusten kertymisestä. Halutessaan he pääsevät tarkastelemaan kustannuksia jopa yksittäisten laskujen tasolla.

Fira Ketterässä toteuttajilla, suunnittelijoilla ja taloyhtiöllä on yhteiset tavoitteet. Remontin tekninen suunnittelu tehdään Big Room-työskentelynä samassa tilassa, jossa suunnitelmat saadaan tehokkaasti sovitettua yhteen. Näin vältetään yllätyksiä toteutuksessa.

Fiksumman suunnittelun ja toteutuksen avulla Fira Ketterässä päästään yleensä noin 5-20% säästöön kokonaiskustannuksissa verrattuna saman sisältöiseen kilpailu-urakkaan.

Fira Ketterä myytti 4

Joskus kannattaa tehdä toisin kuin muut. Tehdään yhdessä parempia putkiremontteja: asukkaiden toiveita kuunnellen, läpinäkyvästi ja kustannustehokkaasti.

Mikäli haluat keskustella taloyhtiönne putkiremonttitilanteesta, älä epäröi ottaa yhteyttä:

Sami Kokkonen
Johtaja, putkiremontit
+358 400 204 250

kettera@fira.fi

Lue lisää
Lataa ilmainen putkiremonttiopas

Kokosimme asiantuntijoidemme parhaat vinkit tähän oppaaseen. Klikkaa ja käy lataamassa opas!