Etusivu Blogi Fira Ketterä: laadukas lopputulos ja asukaspalvelu

Fira Ketterä Putkiremontti

Fira Ketterä: laadukas lopputulos ja asukaspalvelu

January 10, 2019

Blog

Fira Ketterä on parempi tapa tehdä putkiremontti, jonka lähtökohtana ovat elämisen tarpeet kodeissa ja koko kiinteistössä. Me uskomme yhdessä tekemiseen ja haluamme tarjota alan parhaan palvelukokemuksen. Sitoutamme kaikki osapuolet toimimaan kohti yhdessä asetettuja tavoitteita – laadullisia ja taloudellisia. Ketterä putkiremontti on helppo, jossa kaiken saa samalta luukulta hankesuunnittelusta toteutukseen saakka.

Laadukas lopputulos

Laadukas lopputulos edellyttää kokonaisuuden hallintaa. Työmaalla tilannetta seurataan Fira Insite -näkymän avulla. Sähköisessä muodossa olevan työmaan ajankohtainen tilannetieto toimii työnjohdon apuna kokonaisuuden hallinnassa. Näkymän avulla vastaavat mestarit ja työnjohtajat varmistavat sen, että työntekoa haittaavat esteet poistetaan ja edellytykset laadukkaalle lopputulokselle ovat olemassa.

Näkymä kertoo esimerkiksi aliurakoitsijoiden hoidettujen tehtävien tilanteen, työmaalla olevien henkilöiden määrän, aikataulun sekä poikkeamatilanteet. Insiten kautta tietoihin pääsee käsiksi kattotasolta aina yksityiskohtiin saakka, jolloin mahdolliset ongelmien juurisyyt saadaan ratkaistua.

Fira Insite -näkymä kerää tiedon yhteen paikkaan käytössä olevista sovelluksista. Kun kokonaiskuva on ajantasainen, tieto tukee päätöksen tekoa ja paketti pysyy kasassa laadusta tinkimättä.

Tiedonkulku ja asukaspalvelu

Fira Ketterä remontin aikana tiedonvälitys on mutkatonta. Tiedottaminen tapahtuu remontin aikana kullekin sopivalla viestityylillä: tekstiviestein, sähköpostein, rappukäytävätiedottein, kirjein tai asukassivustolla.

Fira Ketterässä asukkaat ja hallitus eivät joudu koskaan toimimaan yksin. Ketterä tarjoaa asukaspalvelua koko remontin ajan. Palveluinsinöörimme auttavat materiaali- ja kalustevalinnoissa, jotta jokainen saa omannäköisen kodin. Asukaspalvelustamme saa vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja taloyhtiön pihalle sijoitettavasta Showroom-kontissa voi omatoimisesti tutustua kalusteisiin ja laattoihin. Asukaspalvelumme pitää huolen siitä, että kaikki pysyvät kartalla ja palvelu on henkilökohtaista.

Fira Ketterässä asukkaat, osakkaat ja taloyhtiön hallituksen jäsenet pysyvät ajan tasalla remontin vaiheista. Tiedottamisen, Verstaan, kattavan startti-infopaketin ja palveluinsinööripalveluiden lisäksi Ketterästä putkiremontista järjestetään kaksi infotilaisuutta, jotka ovat avoimia foorumeita keskustella ja kysyä hankkeen eri osapuolilta remonttiin liittyviä kysymyksiä. Infotilaisuudessa Ketterän eri vaiheet käydään läpi ja keskustelulle annetaan aikaa.

Asukaspalveluun kuuluu:

  • Keskitetty asukaspalvelu, josta saa apua ja neuvoja koko putkiremontin ajan.
  • Taloyhtiön oma palveluinsinööri, joka vastaa remonttiin kuuluvien kylpyhuoneiden suunnittelusta. Hän neuvoo ja auttaa osakkaita valintojen tekemisessä.
  • Piirustusten lisäksi 3D-kuva omasta kylpyhuonesuunnitelmasta, josta ratkaisut on helppo hahmottaa.
  • Oma kylpyhuonemallisto, johon on koottu suosituimmat kylpyhuonemateriaalit ja -kalusteet tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Valmiiden sisustusteemojen lisäksi osakkaat voivat suomalaisten rakennusmääräysten puitteissa valita malliston ulkopuolisia kalusteita ja pintamateriaaleja.
  • Taloyhtiön tontille tuotava showroom-kontti, jossa sisustusvaihtoehtoja voi selailla ja hakea myös mallipalat eri materiaalien testaamiseksi omassa kylpyhuoneessa.
  • Tiedottaminen asukkaan itse valitsemilla tavoilla: sähköpostitse, kirjeillä, tekstiviestitse, verkkoportaalin kautta tai rappukäytävätiedotteilla.

VARAA ILMAINEN KOHDEKARTOITUS

Lue lisää, miten Fira Ketterä-putkiremontissa taataan aikataulussa pysyminen ja läpinäkyvä kustannusten seuranta.


Mikä Fira Ketterä?

Fira Ketterä on Firan lanseeraama putkiremontti, jossa:

  • Annetaan valta asukkaille ja parannetaan arkea. Putkiremontti suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa ja autetaan taloyhtiötä yhteisen tahdon muodostamisessa. Asukkaat voivat tehdä yksilöllisiä ratkaisuja omissa kodeissaan.
  • Kustannukset pysyvät kurissa. Remontille annetaan tavoitehinta ja kattohinta, jota enempää remontti ei maksa. Kaikki osapuolet sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin ja kustannusten läpinäkyvyyteen. Useimmissa remonteissa on päästy 5-20% säästöön.
  • Remontin kesto asunnoissa on puolitettu.

Jos kiinnostuit ketterästä putkiremontista, älä epäröi ottaa yhteyttä:

Perttu Paavola
Projektipäällikkö, Ketterä
045 131 0987
kettera@fira.fi

New call-to-action

Lue lisää