Tyylipaketit

Valitse kolmesta vaihtoehdosta

Koskelan Lehmuksen kotien värimaailmat on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen kaikkien asuntotyyppien ja pohjaratkaisujen kanssa.

Ajattomuus, luonnonläheisyys ja muunneltavuus ovat olleet suunnittelun kulmakiviä. Valittavanasi on kolme erilaista värimaailmaa: luonnonläheinen ja vaalea AAVA, Moderni ja graafinen MURSKE,  sekä teollistyylinen KISKO.

Valittu värimaailma kattaa koko kotisi tehden siitä tyylikkään yhtenäisen. Varusteet on valikoitu sopimaan yhteen jokaisen värimaailman kanssa.

Valittavat paketit eivät vaikuta asunnon kustannuksiin.

Lataa sisustusesite

Aava – rauhallisuutta vaaleudesta

Rauhallinen Aava sopii luonnonläheisen värimaailmansa myötä erilaisten sisustustyylien kanssa hyvin yhteen. Neutraalia väripalettia on helppo piristää omaa silmää miellyttävillä tekstiileillä, vaikkapa vuoden aikoja mukaillen. Valoisuus ja vaaleat värisävyt takaavat rauhallisen kokonaisuuden kotiisi.

 

Yksiöt ja kaksiot - Koskelan Lehmus

[Havainnekuva, muutokset mahdollisia]

Murske – särmää yksityiskohtiin harmaasta taustasta

Auringon haalentaman puun harmaat sävyt toistuvat harmonisessa Murskeessa. Yksivärisyys ei ole tylsä, kun pintamateriaalit ovat erilaisia struktuureiltaan. Harmaa tausta sisustuksessa saa yksityiskohdat nousemaan päärooliin kodissasi.

 

Koskelan Lehmus - Kolmiot - ja neliöt

[Havainnekuva, muutokset mahdollisia]

Kisko – rytmiä kontrasteilla

Vastakohdat täydentävät toisiaan, niin myös sisustuksessa. Selkeät linjat, mustavalkoisuus ja rytmiä tuovat yksityiskohdat tekevät Kiskosta kauniin kokonaisuuden. Pehmeillä tekstiileillä ja ajankohtaisilla sisustuselementeillä loihdit kodistasi persoonaasi peilaavan kokonaisuuden.

 

Koskelan Lehmus - asunnot

[Havainnekuva, muutokset mahdollisia]

Tutustu asuntoihin

Yksiöt ja kaksiot

1H / 2H / 2-3H + KT 37-56 m²

Katso vapaat asunnot

Kolmiot ja neliöt

3H / 4H + KT 65-91,5 m²

Katso vapaat asunnot