Asunnot | Vapaat kolmiot

Ihastuttavat ja modernit kolmiot kotoisassa asuinkorttelissa

Muuttamaan pääset jo heinäkuussa

Katso asuntopohjat

 

Koskelan Lehmuksen viimeiset kolmiot nyt myynnissä

Voit tehdä alustavan varauksen ja varata yksityisesittelyn sivun lopusta löytyvän lomakkeen kautta

Astu sisään Helsingin ensimmäiseen asumisosuuskuntaan

Lähellä palveluita ja vanhankaupunginkoskea

Koskelaan rakentuu Helsingin ensimmäinen asumisosuuskuntatalo Koskelan Lehmus. Fira Osku eli asumisosuuskunta on uusi tapa asua. Uusi tapa on aidosti vuokra- ja omistusasumisen välimuoto ja siinä on piirteitä niistä molemmista.

Koskelan Lehmuksen rakentaminen on aloitettu marraskuussa 2019, ja arvioitu valmistumisaika on heinäkuussa 2021. Koko korttelikokonaisuuden on määrä valmistua alkusyksystä 2021. 

Luonnonläheinen alue kivenheiton päästä monipuolisista palveluista luo puitteet vaivattomalle ja iloiselle asumiselle.

Kodikkaat ja käytännölliset kolmiot

Yhtiön kolmioissa on kaikki mitä tarvitset sujuvan arjen pyörittämiseen. Valoisalla lasitetulla parvekkeella viihdyt myös syksyn pimenevissä illoissa. Asunnot A06, A07, B27 ja B32 ovat kooltaan 75,5 m². Asunto B29 on 65m² Asunnoissa on tilava olohuoneen ja avoimen keittotilan yhdistelmä, joka toimii kodin keskipisteenä ja tarjoaa täydelliset puitteet kotikokille, hyvine työ- ja säilytystiloineen.

Yhteistilat

Korttelin suojaisa piha kutsuu viettämään aikaa yhdessä ja lapset leikkimään. Tontin rajalla oleva melumuuri takaa rauhaisan piha-alueen viihtyvyyden. Asukkaiden yhteiskäytössä on monipuoliset tilat, mukaanlukien:

  • Taloyhtiön saunatilat ylimmässä kerroksessa kattoterassin kera
  • Talopesula ja kuivaushuone
  • Irtaimistovarasto
  • Ulkoväline- ja lastenvaunu- / liikuntavälinenvarasto
  • Korttelin yhteinen sisäpiha ja leikkialueet
  • Autohalli

Autopaikat

18 autohallipaikkaa, jotka jäävät Asumisosuuskunnan hallintaan.

Alue ja palvelut

Kaunis ja historiaa henkivä luonto Koskelassa ovat ulkoilijan unelma. Starttaa hiihtolenkki omalta pihalta, hurauta pyörällä lehmusten alta Vanhankaupunginkosken varteen tai lähde retkelle Lammassaareen. Koskelassa on hyvät kulkuyhteydet, useampi koulu ja pian myös uusi päiväkoti sekä kauppa.  Koskelaa palvelee useampi bussilinja ja Pohjolanaukiolle kulkee raitiolinja 1. Myös Lahdenväylälle pääsee nopeasti eikä juna-asemalle ole liian pitkä matka. Koskelassa on oma alakoulu ja lähistöllä on vaihtoehtona neljä lukiota, joista yksi keskittyy luonnontieteisiin. Koskelan sairaalan alueella kunnostetaan yksi rakennus päiväkodiksi jopa 300 lapselle. Uuden asuinalueen myötä Koskelaan tulee myös uusi päivittäistavarakauppa lähikaupaksi.

Kohteen arvioitu valmistumisajankohta on heinäkuu 2021.

→ → Kohteen etusivulle Lataa Kohde-Esite

Lue lisää taloyhtiöstä

Yhtiön asuntojakauma:

1h + kt: 1 kpl 36 m²
2h + kt: 18 kpl 42,5 – 56,5 m²
2-3h + kt: 6 kpl 56 m²
3h + kt: 16 kpl 65 – 75,5 m²
4h + kt: 9 kpl 90 m²

Fira asunnot koskelan lehmus

Havainnekuva Talo A

Koskelan Lehmus - julkisivu

Havainnekuva Talo B

Koskelan Lehmus B32

Valokuva asunnosta B32

 

 

3 h+kt Asuntojen pohjakuvat ja tiedot

[Klikkaa asunnon kohdalta saadaksesi lisätiedot auki]

Kuvat ja visualisoinnit


Asuntojen sijainti

Miksi asumisosuuskunta?

Omistusasumisen laatua vuokra-asumisen vapaudella

Osuuskunnan jäsenyyden myötä saat vuokraoikeuden asuntoon. Huoneiston juridisena omistajana on osuuskunta. Pääset osuuskunnan jäsenenä vaikuttamaan asumisyhteisön päätöksentekoon, kuten omistusasumisessa.

Rahaa muuhunkin kuin asumiseen – Olet oma vuokranantajasi

Osuuskunnan liittymismaksu on kokonaisuudessaan 16 % asunnon rakentamiskustannuksista. Voit maksaa liittymismaksun kolmessa erässä hankkeen edetessä, arviolta noin 16 kk aikana (asunnon varauksesta kohteen luovutukseen), alkaen 790 € varausmaksusta. Muutettuasi asuntoon maksat maltillista kuukausivuokraa. Kun osuuskunnan talojen rakentamiseen otettu laina on maksettu, vuokrien suuruus voi merkittävästi laskea, mikäli jäsenet yhdessä näin päättävät.

Olet osuuskunnan jäsenenä oma vuokranantajasi. Vuokralaisena olet oikeutettu myös asumistukeen.

Osuuskuntatalo on turvallinen ja ekologinen valinta

Asumisosuuskunnassa asuminen on turvallista ja varmaa. Osuuskunnan jäsenenä oikeutesi on paremmin turvattu kuin tavallisessa vuokra-asunnossa, sinun ei tarvitse esimerkiksi huolehtia vuokranantajan vaihtumisesta. Rakentamamme osuuskuntatalot ovat aina uusia, joten suurista remonteistakaan ei tarvitse huolehtia vuosikymmeniin. Voit nauttia edullisemmasta asumisesta ilman lainataakkaa ja osuuskunnan jäsenenä voit vaikuttaa vuokratasoon yhdessä muiden osuuskunnan jäsenten kanssa. Osuuskuntatalot ovat uusia energiatehokkaita taloja, joissa ominaista on  älykäs kulutuksen seuranta.

Kiinnostuitko?

Tee varauspyyntö ja varaa yksityisesittely

Lähetä varauspyyntö alla olevalla lomakkeella. Kirjoita avoimeen kenttään mikäli haluat myös varata ajan yksityisesittelylle kohteeseen.
Olemme teihin yhteydessä ensi tilassa.Uusi kotisi odottaa sinua

Haluako lisätietoja? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme!

osku@fira.fi

P. +358 405 249 600


Ayala Maimon

Ayala Maimon
Kuluttajamyyntipäällikkö

+358 405 249 600
ayala.maimon@fira.fi