Asunnot – Koskelan Lehmus

Tilaa elämälle ja unelmille

Yksiöt ja kaksiot  Kolmiot ja neliöt

 

Tämä kohde on loppuunmyyty. Katso myynnissä olevat kodit ja tilaa uutiskirjeemme, jolloin saat ensimmäisenä tietoa myyntiin tulevista uudiskohteistamme.

Katso kohteet ja tilaa uutiskirje täältä

Koskelan kortteli on osa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Koskelan sairaala-alueen täydennysrakentamista. Löydä uusi kotisi Rohtotarha-puiston reunalta loistavien kulkuyhteyksien läheisyydestä.

Helsingin asumisosuuskuntatalo Koskelan Lehmus valmistuu Koskelantien ja Paviljonkikujan väliselle kaistaleelle Koskelan sairaala-alueen viereen. Rakentuva kortteli käsittää kaiken kaikkiaan neljä rakennusta, joista kaksi ovat asumisosuuskuntataloja. Suojaisan sisäpihan alla on autojen paikoitushalli ja korttelipihan läpi kulkee polku, jonka varrella olevat leikki- ja oleskelualueet kutsuvat asukkaat viihtymään.

  • Yksiöiden ja kaksioiden (1 H / 2 H / 2-3 H + KT)  koot vaihtelevat 376- 56,5 m² välillä ja asunnot löytyvät kerroksista 1-5.
  • Kolmioiden (3 H + KT) koot vaihtelevat 65 – 75,5 m² välillä ja asunnot löytyvät kerroksista 1-4.
  • Neliöt (4 H + KT) ovat kooltaan  90 m² välillä ja asunnot löytyvät kerroksista 1-5.

Varaa oma kotisi

Voit tehdä alustavan varauspyynnön haluamaasi asuntoon listauksen alta löytyvän lomakkeen kautta.
Huoneistoluettelo on ohjeellinen ja perustuu laatimisajankohdan suunnitelmiin. Asuntojen neliöt ja hinnat voivat tarkentua suunnittelun edetessä.

Käsittelemme varauspyynnöt saapumisjärjestyksessä. Huomioitha, että tällä sivulla näkyvä varaustilanne ei ole täysin ajantasainen, päivitämme tilannetta sitä mukaan kun varauksia vahvistetaan henkilökohtaisesti varauspyynnön tehneille. Varauspyynnön jälkeen asiakaspalvelijamme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä varauksen vahvistamisesta. Jos haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä jonottamaan kyseistä asuntoa tai vastaavaa huoneistoa.

Yksiöt ja kaksiot

[Klikkaa asunnon kohdalta saadaksesi lisätiedot auki]

Kolmiot ja neliöt

[Klikkaa asunnon kohdalta saadaksesi lisätiedot auki]

Kiinnostuitko?

Uusi kotisi odottaa sinua

Haluako lisätietoja? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme!

osku@fira.fi

P. 040 645 8087


Ayala Maimon

Ayala Maimon
Kuluttajamyyntipäällikkö

+358 405 249 600
ayala.maimon@fira.fi

Kuvat ja visualisoinnit

Asuntojen sijainti