Etusivu Asumisosuuskunta Kestävä valinta

 

Osuuskunta
on kestävä
asumismuoto

Asunto-osuusnkunta on turvallinen

Turvallinen ja varma

Sinun ei tarvitse huolehtia omistajan vaihtumisesta tai määrä-aikaisista vuokrasopimuksista. Osuuskuntajäsenyyden myötä saat asua asunnossasi niin kauan kuin haluat. Rakentamamme osuuskuntatalot ovat aina uusia, joten suurista remonteistakaan ei tarvitse huolehtia vuosikymmeniin.

Osuuskunta-asuntoon pääset kiinni pienellä pääomalla – liittymismaksu on noin 10-20% asunnon rakentamiskustannuksista. Tavoitteena on alueen keskivuokraa edullisempi vuokrahinta. Jos haluat muuttaa pois asunto-osuuskunnasta, voit myydä jäsenyytesi eteenpäin tai jättää asuntosi osuuskunnalle eteenpäin vuokrattavaksi.

Ekologinen ja energiatehokas

Rakennukset ovat yksi suurimpia energiankuluttajia. Ilmastonmuutos haastaa myös rakentamisen ja asumisen nykyaikaiset toimintatavat. Rakennamme kaikki osuuskuntatalot kestävästi ja energiatehokkaasti myös tulevaisuuden osuuskuntalaisten tarpeet huomioiden.

Hyödynnämme taloissa muun muassa älykästä talotekniikkaa, joiden avulla osuuskuntalaisten on myös itse helpompaa seurata omaa kulutustaan

Vihreää energiaa ja älykästä kulutuksen seurantaa

Fira Modules

Fira Modules

Designia, älyä ja innovativista teknologiaa modulaarisilla ratkaisuilla – Kylpyhuonemoduulien ansiosta osuuskunta-asunnoissa ja koko talossa on yksi älyjärjestelmä ja reaaliaikainen tieto mm. sähkön- ja vedenkulutuksesta sekä ilmanlaadusta on saatavilla pilvipalvelusta. Sen avulla asukkaiden on helppo seurata sekä vaikuttaa omaan kulutukseensa.

Modules kylpyhuonemoduulit valmistetaan omalla tehtaalla Hämeenlinnassa, jossa materiaalihukka minimoidaan mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaksi.

Lisätietoja: fira.fi/modules

 

 

Tutustu Kohteisiimme

Helsinki
Koskelan Lehmus

Edullista asumista loistosijainnilla

 

Lue lisää ja varaa tuleva kotisi