Osuuskunta
on kestävä
asumismuoto

Asunto-osuusnkunta on turvallinen

Turvallinen ja varma

Sinun ei tarvitse huolehtia omistajan vaihtumisesta tai määrä-aikaisista vuokrasopimuksista. Osuuskuntajäsenyyden myötä saat asua asunnossasi niin kauan kuin haluat. Rakentamamme osuuskuntatalot ovat aina uusia, joten suurista remonteistakaan ei tarvitse huolehtia vuosikymmeniin.

Osuuskunta-asuntoon pääset kiinni pienellä pääomalla – liittymismaksu on noin 10% asunnon rakentamiskustannuksista. Asunnon kuukausittainen vuokra on yleistä markkinatasoa noin 15% alhaisempi. Jos haluat muuttaa pois asunto-osuuskunnasta, voit myydä jäsenyytesi eteenpäin tai jättää asuntosi osuuskunnalle eteenpäin vuokrattavaksi.

Ekologinen ja energiatehokas

Rakennukset ovat yksi suurimpia energiankuluttajia. Ilmastonmuutos haastaa myös rakentamisen ja asumisen nykyaikaiset toimintatavat. Rakennamme kaikki osuuskuntatalot kestävästi ja energiatehokkaasti myös tulevaisuuden osuuskuntalaisten tarpeet huomioiden.

Hyödynnämme taloissa muun muassa päästötöntä syvämaalämpöä ja älykästä talotekniikkaa, joiden avulla osuuskuntalaisten on myös itse helpompaa seurata omaa kulutustaan

Vihreää energiaa ja älykästä kulutuksen seurantaa

Qheat -syvämaalämpö

Qheat-syvämaalämpö on päästötön, turvallinen ja vieläpä edullinen vastaus maapallomme polttavimpiin ongelmiin – hiilenpolttoon, sekä muiden epäekologisten energiamuotojen käyttöön.

Lisätietoja: qheat.fi

 

Fira Modules

Fira Modules

Designia, älyä ja innovativista teknologiaa modulaarisilla ratkaisuilla – Kylpyhuonemoduulien ansiosta osuuskunta-asunnoissa ja koko talossa on yksi älyjärjestelmä ja reaaliaikainen tieto mm. sähkön- ja vedenkulutuksesta sekä ilmanlaadusta on saatavilla pilvipalvelusta. Sen avulla asukkaiden on helppo seurata sekä vaikuttaa omaan kulutukseensa.

Modules kylpyhuonemoduulit valmistetaan omalla tehtaalla Hämeenlinnassa, jossa materiaalihukka minimoidaan mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaksi.

Lisätietoja: fira.fi/modules

 

 

Tutustu Kohteisiimme

Myynnissä

Vantaa, Koivuhaka | Vihreä Veturi

Lue lisää

Ennakkomyynnissä

Helsinki, Koskela | Koskelan Lehmus

Lue lisää