Etusivu Asuminen Asunnot ja kohteet Uutiskirje & ennakkovaraajien lista

 

Tilaa Fira kotien uutiskirje

 

Liity Fira kotien uutislistalle ja varaa kotisi ennen muita

 

Varausmahdollisuus kohteisiimme ennen julkista markkinointia

Elämäsi paras sijoitus

Tilaa Fira kotien uutiskirje

– Uskomme, että lähtökohta rakentamiselle on ihminen. Meille rakentaminen on palvelua, jossa rakennuksen suunnittelu yhdistyy sen käytön suunnitteluun. Palvelemme osallistamalla ihmisiä, soveltamalla uusia työskentelytapoja ennakkoluulottomasti ja tutkimalla maailmaa jatkuvasti kehittäen itseämme ja muita. Haluamme luoda unelmien koteja, joista myös seuraavalla sukupolvella on lupa nauttia. Pyrimme toiminnallamme kehittämään ryhmärakennuttamista. Firan Ryhmärakentamishankkeet ovat konsulttivetoisia; Hankimme tontin, johdamme hanketta kokonaisvaltaisesti, kokoamme rakennuttajien ryhmän, vastaamme suunnittelemisesta, rakentamisesta sekä hankinnoista.

Rakennamme fiksummin: kustannustehokkaasti, ennakoidusti ja todellista tarvetta palvellen. Meillä on pitkä kokemus asuinrakennushankkeiden toteuttamisesta yksityisasiakkaille ryhmärakennuttamis- ja osuuskuntahankkeina, sekä isommille asuntorakennuttajille ja institutionaalisille sijoittajille kokonaispalveluna.

Oletko oman uuden kodin lisäksi kiinnostunut asuntosijoittamisesta? Valitse tämä vaihtoehto alla olevalta lomakkeelta, niin saat lisätietoa kuinka voit hankkia RR-kohteista sijoitusasunnon.

Haluatko tietää ensimmäisenä uusista kohteistamme? Jätä yhteystietosi, niin:

 

  • Pidämme sinut ajan tasalla ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa.
  • Saat kutsuja asunto- ja kohdewebinaareihimme sekä esittelyihin
  • (*) tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia