Etusivu Asuminen Asunnot ja kohteet

Asunnot ja kohteet

Tältä sivultä löydät kulloinkin myynnissä olevat Asumisosuuskunta ja Ryhmärakentamisen kohteemme.

 

Kuule kohteistamme ensimmäisenä

Asumisosuuskunta
Koskelan Lehmus |
Koskela, Helsinki

Fira asunnot koskelan lehmus

Koskelaan rakentuu Helsingin ensimmäinen asumisosuuskuntatalo Koskelan Lehmus. Fira Osku eli asumisosuuskunta on uusi tapa asua. Uusi tapa on aidosti vuokra- ja omistusasumisen välimuoto ja siinä on piirteitä niistä molemmista. Tavoitteenamme on aloittaa rakentaminen marraskuussa 2019, jolloin arvioitu valmistumisaika on huhtikuu 2021.

Tutustu

Ryhmärakentaminen
Helsingin Leimasin |
Postipuisto, Helsinki

Tervetuloa asumaan Leimasinkadulle, Postipuistoon. Täällä vietetään aikaa yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Alueen suunnittelussa yhteisöllisyys on ollut merkittävässä roolissa, joten palveluja ja yhteistiloja löytyy jokaiseen käyttöön. Helsingin Leimasin on viihtyisä ja pieni 26 huoneistosta muodostuva yhtiö.

Tutustu

Ajankohtaista asumisesta

Blogi

Kenelle asumisosuuskunta sopii?

Olemme miettineet asumisosuuskunnan mallin kehittämisen aikana, keitä asumisosuuskunta palvelisi parhaiten. Koska kysymyksessä on uudenlainen rahoitus- ja hallintomalli, kysyntää löytyy sieltä, missä tarvitaan uusia asukkaiden tarpeita vastaavia asuntoja.

Blogi

Sata vuotta vanha uutuus – tätä on ryhmärakennuttaminen

Asuminen on tänä päivänä harmillisen kallista ja vaikutusmahdollisuudet uudisasunnon rakennusprosessiin ovat yksittäiselle asukkaalle usein hyvin vähäiset ellei olemattomat. Yhä useampaa kuitenkin kiinnostaa päästä vaikuttamaan asuntoon ja siihen millaista kaupunkia nyt ja tulevaisuudessa rakennetaan.

Blogi

Onko Suomi kallis maa asua? – Haastattelussa Jukka Oksaharju

Haastattelussa Nordnetin analyytikko Jukka Oksaharju