Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

Meillä ei tyydytä vanhaan.

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme. Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitanne eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Katso avoimet työpaikamme alta.Avoimet työpaikat

Työpäällikkö, liike- ja toimitilat

Pääkaupunkiseutu

Haemme liike- ja toimitilat -yksikköömme työpäällikköä. Vastaat projektien myynnistä ja läpiviennistä tuloksellisesti. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. 

Lue lisää

Työpäällikkö, putkiremontit

Pääkaupunkiseutu

Haemme putkiremontit -yksikköömme työpäällikköä. Vastaat projektien myynnistä, suunnittelusta ja läpiviennistä tuloksellisesti. Onnistunut liiketoiminta tarkoittaa meille sekä taloudellista onnistumista että ylivertaista asiakaskokemusta. Samalla toimit yhteisön aktiivisena jäsenenä, haluat kehittää itseäsi ja omia tiimiläisiä sekä miettiä fiksumpia tapoja liiketoiminnan toteuttamiseen.

Lue lisää

Työnjohtajia, liike- ja toimitilat

Salo ja pääkaupunkiseutu

Etsimme nyt liike- ja toimitilatyksikköömme Saloon ja pääkaupunkiseudulla alkaviin kohteisiin osaavia betonirakentamisen työnjohtajia. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin.

Lue lisää

Työnjohtaja, takuutyöt

Pääkaupunkiseutu

Etsimme nyt riveihimme osaavaa työnjohtajaa takuutöihin. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus. Työnjohtajana vastaat vastuullasi olevien takuutöiden työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta.

Lue lisää

Työmaainsinööri

Pääkaupunkiseutu

Nyt haemme riveihimme korjaus- ja uudisrakennustyömaillemme TYÖMAAINSINÖÖREJÄ erityisesti pääkaupunkiseudulle.

Lue lisää

Työnjohtoharjoittelijoita kesäksi 2019

Pääkaupunkiseutu

Haluatko olla mukana rakennusalan huippujengissä? Kesäharjoittelijahakumme on nyt käynnissä!
Etsimme kesäksi 2019 työnjohtoharjoittelijoita monipuolisiin uudis-, modernisointi- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme sekä putkiremonttikohteisiimme. Tulet vastaamaan eri työvaiheiden ja kokonaisuuksien työnjohdosta sekä toimit esimiestehtävissä työmaalla. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta työnjohtajan vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista.

Lue lisää

Tuotantotyöntekijä

Hämeenlinna

Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä Fira Modules -kylpyhuonemoduulitehtaaseen Hämeenlinnaan. Kylpyhuonemoduuli rakentuu tehtaalla vaihe vaiheelta, joten pääset oppimaan monipuolisesti erilaisia työvaiheita ja -menetelmiä. Koulutamme tehtävään, mutta olethan positiivinen, joustava ja motivoitunut oppimaan uutta. Kokemus rakennusalan töistä on ehdottomasti etu.

Lue lisää

Avoin hakemus

Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Kysy lisää!

Hanna Kanto

Rekrytointipäällikkö
+358 50 441 4143


Liity avoimien työpaikkojen uutislistallemme 

 

Haluatko tiedon avoimista työpaikoistamme sähköpostiisi? Kokoamme uutiskirjeeseemme uusimmat avoimet työpaikkamme.


#wearefira

    `